اخبار قوه قضاییه

رئیس کل دادگستری گلستان: افزایش ظرفیت پذیرش وکلا یک ضرورت برای بهداشت حقوقی جامعه و دسترسی راحت‌تر مردم به خدمات حقوقی است

وکلاپرس- حیدر آسیابی رئیس کل دادگستری گلستان در مراسم تحلیف کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه در گرگان، افزایش ظرفیت پذیرش وکلا را برای توسعه خدمات حقوقی ضروری دانست.

به گزارش وکلاپرس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حیدر آسیابی در مراسم تحلیف کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه در گرگان گفت: برای افزایش سلامت و بهداشت حقوقی جامعه باید منابع انسانی لازم در اختیار داشته باشیم. البته برخی ایرادات و نواقص وجود دارد که باید برطرف شود.

باید وکالت را در امور حقوقی مردم توسعه دهیم

رئیس کل دادگستری گلستان ادامه داد: باید وکالت را در امور حقوقی مردم توسعه دهیم تا به جایی برسیم که دسترسی به مشاور و کارشناس حقوقی و وکیل برای همه فراهم و در دسترس باشد.

بیشتر بخوانید:

وی گفت: یکی از جهات ضرورت توسعه وکالت، حق دفاع به عنوان حق قانونی و عمومی مردم است که در قانون اساسی بر آن تاکید شده است، پس باید الزامات آن که دسترسی راحت به وکیل است باید فراهم شود.

نباید انتظار داشته باشیم یک وکیل به عنوان وکیل عمومی در همه پرونده‌ها ورود کند

آسیابی در بخش دیگری از سخنان خود بر حرکت به سمت وکالت تخصصی هم تاکید کرد و گفت: نباید انتظار داشته باشیم یک وکیل به عنوان وکیل عمومی در همه پرونده‌ها ورود کند و قطعا با این وضع موفق نخواهد بود.

رئیس کل دادگستری گلستان با بیان این که قسم نامه وکالت و قضاوت نکات مشترک زیادی با هم دارد افزود: شرافت، صداقت و دفاع از حق مهم‌ترین بخش‌های این سوگندنامه‌ها است.

منبع: مرکز رسانه قوه قضائیه

‫۹ دیدگاه ها

    1. احسنت این درسته در یک شهر کلی پزشک وجود داره آیا باید جلوی پزشک شدن افراد رو باید گرفت؟! در یک شهر کلی جوشکار هست، آیا باید عده ای را از نان خوردن انداخت و بگیم چون تعدادشون زیاد میشه پروانه عده ای رو باید باطل کرد!، اصلاح قانون تسهیل مخالف موازین اسلامیه.

  1. یکی باید بگه درباره ی کمبود قاضی و کارمند در دادگستری ها کی باید صحبت کنه
    همه فقط درباره ی وکلا صحبت می کنند
    از طرفی میگن از سال دیگه هوش مصنوعی میاد وکالت جمع میشه

    1. اگه تعداد قضات را زیاد کنند دولت بودجه نداره حقوقشان را پرداخت کنه . چاره ای نداره همه را وکیل یا سردفتر کنه چون از سویی جمعیت عظیم دانش آموختگان رشته حقوق زیاد هست از سوی دیگر روحانیون را نیز اضافه کن ببین چقدر آمار افراد بیکار زیاده

  2. ضرورت هست، ولی نه اینکه مجموع درصدهای قبول شده به ۱۰۰ هم نرسه!! در یک ماه اخیر دو نفر به عنوان کارآموز معرفی شدند کارنامه هر دو را خواستم و گفتم یک برگ از کارنامه رو هم ارائه دهید، درصدهای یکی از این افراد بدین شرح است:
    حقوق مدنی ۶۰
    آ.د.م ۳۵
    ح.ت ۱/۶۷
    ح. ج. عمومی و اختصاصی ۱۰
    آ.د.ک ۶/۶۷
    متون فقه ۳
    ح.ث ۱۳
    حقوق اساسی ۱۶
    باید گریست به حال رئیس دادگستری که این عقیده رو داره، فقط دوستانی از این قانون حمایت می کنند و کردند که هیچ زحمتی برای ورود به دانشگاه و فارغ التحصیلی نکشیدند. درصدهای که اعلام کردم عین کارنامه است، ایشون ایثارگر بودند، معلم بازنشسته!! کارنامه نفر دوم فقط مقداری از ایشون بهتر بود. متاسفم برای نظام آموزشی و قضایی کشورم.

  3. اونایی که در مورد وکالت اینجور نظر میدن همشون رو بیارید پیش بنده اگر الفبای حقوق رو بلد بودند بنده خودم رو از بالای برج میلاد میندازم پایین.

  4. نظر ایشان سنجیده وبسیار به جاست به مدد قانون ضد انحصار تسهیل دسترسی به وکیل دیگر امری لاکچری محسوب نمی‌شود و علاوه بر اغنیا؛ضعفا نیز به راحتی به وکیل دسترسی دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا