اخبار صنفی

توییت وکیل فرشته تابانیان از وضعیت پوشش خود و جلسه امروز رسیدگی به اتهامش

وکلاپرس- وکیل فرشته تابانیان عضو مرکز وکلای قوه قضائیه استان خوزستان در حساب توئیترش از برخورد قاضی پرونده با نحوه پوششش در دادگاه خبر داد.

به گزارش وکلاپرس، فرشته تابانیان وکیل مدافع دو تن از متهمان نیزار ماهشهر که اخیرا به نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی متهم شده است، در حساب توئیترش با انتشار تصویری از پوشش خود نوشت قاضی پرونده به دلیل پوشش نامناسب اجازه حضور نداده است.

بیشتر بخوانید:

فرشته تابانیان در حساب توییتر خود نوشت:

«جلسه رسیدگی به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی خودم امروز در شعبه یکصد و سیزده کیفری دو اهواز به دلیل عدم حضور نماینده دادستان تجدید شد.قاضی شعبه اجازه حضور به من به دلیل پوشش_نامناسب ندادند. با مراجعه و صحبت کردن با رییس مجتمع ایشان پوشش من را مناسب دانستند. در صورت جلسه دادگاه نوشتند که متهم فرشته تابانیان پوشش نامناسب داشته است.پوشش من را در عکس می‌بینید.»

 چهارشنبه هفته پیش نیز حراست سالن اجتماعات گیت بوستان اهواز از حضور مدیران نهاد وکالت و وکلای دادگستری دارای کراوات  در مراسم افتتاحیه چهل و هشتمین همایش اسکودا ممانعت به عمل آورد که این اقدام منجر به لغو مراسم افتتاحیه شد.

علاوه بر این، چند روز پیش یکی از وکلای خراسانی با انتشار تصویری از اطلاعیه نصب شده در ورودی یکی از محاکم قضایی خبر داد که از ورود زنان وکیل با پوشش روسری ممانعت به عمل می آید.

بیشتر بخوانید:

‫۵۶ دیدگاه ها

  1. خانم وکیل از مرکز وکلای دولتی قوه قضائیه، شما که وکیل دولتی هستید، خوب می دانید پوشش وکلای خانم در این مرکز چادر یا مقنعه و مانتو فرم اداری تا زیر زانو می باشد، با این کارتان حق موکلین تان را هم به جهت عدم حضورتان ضایع نمودید.

    1. تو که هنوز حتی متن رو هم نخنوی اظهار نظر نکن
      این خانم وکیل برای رسیدگی به اتهام خودش رفته بود دادگاه
      و اینکه میشه بفرمایی در کدوم ماده قانون صراحتا گفته وکلای خانم پوششون اون چیزی هست که شما گفتی؟؟
      به مسئله حجاب که میرسه همتون صاحب نظر و دایه دارین ولی تو اختلاس و دزدی و ظلم همتون لالین.

        1. همین کارهارو میکنید که حاکمیت با وکلا زاویه پیدا میکنه!! دود کارهاتون در چشم امثال بنده و دیگر وکلا میرود!! دنبال چی هستید شما؟ درآمدتان را داشته اید و عقبه مالی مناسب پیدا کردید و اکنون دنبال حاشیه هستید! مسبب قانون تسهیل هم بعضی از همین حواشی هاست! که در طول زمان بین کانون و دولت و مجلس ایجاد شده!!

          1. آفرین به فهمت به درکت پول و قدرت رو بدست آوردند آلان با حاشیه سازی عالما و عامدا قصد‌و آهنگ معروفیت و شدن دارند و دود حرکات نامتعارف شون به چشم وکلای جوان می‌رود من ۵ سال دیگه بازنشسته میشوم از وکالت راحت میشم ولی درست می فرمائید

      1. هرچی جای خودش مهمه ایاچون مشکلاتی درمملکت وجودداره بایدبه این بهانه ولنگاری ولاقیدی وبی غیرتی جامعه رو به لجن بکشونه کاش یکم انسانیتو درنظر داشته باشیم
        ایا بعضی از نانوایی ها که کمفروشی میکنن واز حق مردم دزدی میکنن یا کسایی که ازمالیات درمیرن وکارت خوان استفاده نمیکنن دزدی نبست تا همه مردم نخوان خودشونواصلاح کنن مملکت درست نمیشه متاسفانه هیچکس دزدی وخلاف خودشو نمیبینه همه خودشونو حق وعادل میدونن و دولتو دزد، آیا دولت ازکره مریخ اومده یا ازمردم همین زمین و آب وخاکن؟

        1. وقتی یه حکومتی از بالا خراب میشه فساد تمام قشرها را در بر می گیرد من و تو چه بخوایم چه نخوایم کاری از پیش نمیبریم

    2. در قانونی که ازش میفرمایید قصاوت قاصی بدون در نطر گرفتن جنسیت جایگاه شعل وهرانچه که شمافکر میکنید باید قضاوت کند ورای دهد این کارجناب قاضی خود نشان از چیست

      1. دوست محترم ایشان نه در جایگاه وکیل بلکه در جایگاه متهم در دادگاه حاضر شدندحتی بچ سینه هم نصب نکردند،احتمالا نظرتون لباس فرم زندان که نیست؟

    3. کاملا درسته..اینو منی که دانشجوی حقوقم و کلا دوبار رفتم برای درس دادگاه هم می‌دونم مانتو خانم ها در دادگاه باید زیر زانو باشه ، بحث اصلا حجاب نیست بحث قانون هرجاست و این کار خانم غیر حرفه ای بوه

    4. البته اتهام ایشون نشر اکاذیب بوده،الان هم در عکس واقعیت رو نشون ندادن و پوششون در جلسه دادگاه این نبود، و الان هم دارن نشر اکاذیب میکنن

  2. اتفاق خوبیه که از شما شروع کردن
    شما وکلا باید با پوشش چادر باشید
    گاهی وکلای زن رو مشاهده می‌ کردم در دادگاه که متاسف میشدم
    خدا رو شکر که روی حجاب وکلای زن زوم کردن
    ضمنا مگه کرابات جزئی از لباس ما هست که وکیل ها بپوشن واقعا برای شما وکلا متاسفا

    1. بهتر است ابتدا بدای خودتان متاسف باشید بعد برای اکثریت جامعه
      برای خودتان که هر انچه برای خود دوست دارید به دیگران تحمیل میکنید برای خودتان که قانون نانوشته استفاده از چادر به دیگران تحمیل میکنید
      برای خودتان که بجای تاسف در باره فساد وفقر مشگلتان نه حجاب اجبادی بلکه چادر است
      البته اصل چادر بسیار خوب است وصحبت من خود چادر چادر نیست بلکه نگاه وتفکر بیمارشما هست

  3. باید خود دانش آموختگان حقوق از ورود به نهاد موازی اجتناب نموده و مرکز مشاوران را تحریم کنند تا این نهاد حکومتی دولتی منحل گردد.

  4. سلام،،،،قاضی که اظهار داشته پوشش نامناسب ،متاسفانه مرتکب تخلف فاحش خلاف شان قضاء شده،باید مستقیم علیه وی نزد دادستان انتظامی قضات اعلام تخلف کرد،،در دادسرای کارکنان دولت هم به اتهام سوء استفاده از موقعیت شغلی ازش شکایت کیفری کرد و تعلیقش را خواست،،،

  5. خانم وکیل حجاب شما کامل هست بنده هم قاضی هستم از لحاظ پوشش مشکلی نداری ولی باید لباس فرم را رعایت کنید کما اینکه یک رستورانی فرم مخصوص داره و سایر اصناف،

  6. البته یکطرف نباید قضاوت کرد
    معلوم نیست واقعا پوشش خانم وکیل نزد قاضی دقیقا همینجوری که کنار خودرو ایستاده اند بوده باشد

    1. دقیقا
      معلوم نیست این عکس مربوط به چه زمانی هست، نمیشه اظهار نظر کرد
      ضمن این که در این عکس هم لباس فرم وکلا رعایت نشده

  7. متاسفانه دوستان وکیل امروزپیشتازشدند درشکستن قبح ،اتفاقی که نباید می افتاد دراین سرزمین اسلامی، قبح شکنی رنگ طلابه خود گرفته کاری نمیشه کرد

    1. قضاوت شان و جایگاه بالایی ست، هر کسی که خواست در این جایگاه باشد ابتدا باید اصول و شان آن را بداند و رعایت کند.

  8. به عنوان همکارتان از کانون مرکز عرض میکنم، ظاهرا قاضی محترم بسیار درست عمل کرده است، وکیل یک الگو و شاخص هست درجامعه، اگر ما بی قانونی کنیم دیگران هم به اشتباه می افتند، طبق قانون وکلا هم شان قضات هستند ولی این کارها دیگر شانی برای ما باقی نمیگذارد اگر فرد غیر حقوقی بگوید کدام قانون و یا مثلا کجا نوشه مانتو تا کجا باشد جای تعجب نیست ولی از همکاران بسیار بعیده. وقتی قانون در قید نامشروع اطلاق دارد باید به عرف و شرع رجوع شود و آن در حکم قانون است، یا مثلا قاضی مجتهد میتواند در امور شرعی طبق نظر و فتوی خویش عمل کند، نباید یکجانبه نظریه داد ،هزاران متغیر میتواند نتیجه را عوض کند، اما آنچه مسلم است این همکار محترم نمیداند نباید سریعا آرا و تصمیمات غیر قطعی را رسانه ای کرد که این خودش جرم کمی نیست.

    1. مهندس جان طبق تبصره ماده ۳ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی حتی قاضی مجتهد هم نمیتونه خلاف قانون و بر اساس نظر و فتوی خودش عمل کنه! شما بهتره به جای نظر دادن بری جلد اول آیین دادرسی مدنی بنیادین دکتر شمس رو بخونی!

      1. مهندس که ظاهرا شما هستی،چون اگر حقوقی بودی منظور من را روشن متوجه میشدی، من نگفتم قاضی مجتهد طبق نظر شریعیش رای خلاف قانون دهد، ولی اگر پوشش این خانم طبق نظر شرعی ایشان مشکل داشته ( و خانم اصرار به همان پوشش کند)قاضی می‌تواند صورت جلسه کند و پرونده را به شعبه دیگر ارجاع دهد.

        1. دوست عزیز بازم برو قانون رو دقیق تر بخون نه سطحی! گفته قاضی مجتهد اگه (قانون) رو دقت کن گفته (قانون) رو خلاف از نظر خودش خلاف شرع بداند می‌تواند قرار امتناع از رسیدگی صادر کند و نه این که (لباس) رو خلاف شرع بداند! من بیسواد دانشجوی دکتری رشته حقوق خصوصی دانشکده حقوق دانشگاه علامه طباطبایی هستم شمای باسواد رو نمیدونم.
          موفق و پیروز باشید…

    2. ضمناً، طبق فرمایش مرحوم علامه دکتر محمد جعفر جعفری لنگرودی در کتاب الفارق: عرف غلط، عرف محسوب نمی‌شود!

      1. فرمایش ایشان متین و صحیح ( دکتر لنگرودی) است، پوشش پایین زانوی وکیل خانم آیین نامه است ( پس عرف هم هست) حال اگر یک روز به عنوان متهم رفته اند و نه وکیل دلیل نیست عرف را تغییر دهند، و اگر منظورتان عرف کلی جامعه هست که بحث دیگری است، و نظرها مختلف است و نمیتوان اسمش را عرف غلط گذاشت.

        1. این بدعت‌ها صد در صد غلط هستند و عرف محسوب نمی‌شوند. ضمناً نام خانوادگی استاد، جعفری لنگرودی است و نه لنگرودی! تازه واژه عرف اشتباه است و صحیح آن عرف عادت است. شما رو ارجاع میدم به کتاب جامع علوم انسانی: عناصرشناسی عمومی از مرحوم علامه دکتر محمد جعفر جعفری لنگرودی، انتشارات گنج دانش. نهاد ماده ١٨٧ خودش غیرقانونی هستش چه برسه به آیین‌نامه هاش…

  9. ضمنا قاضی میتواند از این خانم شکایت کند ، چون بر فرض تخلف قاضی
    این خانم باید از راهش پیگیری کند و به دادگاه انتظامی قضات مراجعه کنند نه آنکه موضوع را رسانه‌ای کند که من و شما راجع بهش نظر دهیم ، کسانی که دم از قانون میزنند ابتدا این جنبه موضوع را مد نظر قرار دهند! اگر هر همکاری بخواهد باین کارهای خود را معروف کند!! دیگر دادگاه میشود همسنگ کوچه و بازار و هیچ شأنی براش نمی ماند. باید به شدت با ایشان و امثال ایشان برخورد انتظامی شود!

  10. فرقی نمی کند وکیل باشد یا متهم، ایشان از مرکز وکلا، مشاوران و کارشناسان وابسته به قوه قضاییه پروانه وکالت گرفته است و در تعهدنامه ای که طبق ضوابط آن مرکز داده است متعهد گردیده در مواقع حضور در دادگاه و سایر ادارات قوه قضاییه و مرکز وکلا و ادارات دولتی پوشش مورد تایید مرکز را رعایت نماید.

  11. ظاهراًخیلیهادوست دارنددرهرموضوعی باحاکمیت زاویه پیداکنند،خب پوشش مناسب به نفع وقارومتانت وشخصیت خانمهاست،یعنی این واقعیت رانمی دونید؟شماکه ماشاءالله
    حقوق خوندید!

    1. دوست گرامی اول تو نگارش متنی که می‌نویسید فاصله بین کلمات رو به نحو صحیح رعایت کنید بعد نظر بدید ممنون…

  12. هروز یه قشر مورد آزار اذیت قرار میگیرن به بهانه هایی واهی اگرم اشتباه صورت گرفته یک شبه نبوده بله وکلای خانم هم حق وحقوق شهروندی دارند وهم پوشش تعیین شده.اما جالبه قاضی دادگاه اجازه نداده ولی ریاست مجتمع قضایی این پوشش رو بلامشکل دانسته این یعنی برخوردسلیقه ای درامر پوشش وقتی قوه قضا و وکلا رو بخاطر یه کراوات زدن که از اصول شخصیتی است سلیقه‌ای برخورد بشه وجلسه کل وکلا رو حراست تعطیل کنه.این یعنی الفاتحه دیرنیست اینوتوی جامعه ببینیم .میشه حکایت سطل ماست.میشه مهساامینی میشه هزاران نمونه که میبینیم وکنارمی ایستیم ورجزخوانی مثبت ومنفی میکنم بدون توجه به اصل قضیه….،متاسفانه الان همه قانون هستن ومجری قانون وقانون گذار.واجازه دخالت درحریم خصوصی همه روبخودمون میدیم وراحت افترا وتهمت میزنیم.

  13. دیگه خودشون رو گیراوردن شدند طالبان مثل اینکه خسته شدند از این ریاکاریها دلشون زندگی راحت اونور آب رومیخواد عمدا میخوان مملکت رو شلوغ کنند باپولهایی که از ایران وایرانیها کندند در برند مثل خاوری برن کانادا بنده خدا ساده لباس پوشیده که

  14. کاری ندارم‌ ولی وکیل جماعت چه زن چه مرد دارای کلاس و پرستیژ هستند چه در بیان چه در پوشش. تیپ این خانم تو‌‌ هیچ صنفی مرسوم نیست

  15. آقای امیر حسام عزیز ! اتفاقا برداشت شما از قید قانون در این تبصره سطحی و خیلی خیلی ساده است ( قانون اعم است از قانون اساسی و قوانین عادی و آیین نامه و دستور العمل و… و… و همچنین عرف محاکم و حتی عرف هر منطقه جغرافیایی!! ) و تایید روشن آن اصل ۱۶۸ قانون اساسی است، که در این مورد مطروح، اگر در قوانین مدونه در مورد پوشش خانم ها در محاکم ،آیین نامه و قانونی نباشد یا مبهم و ناقص باشد قاضی ( اعم از مجتهد و غیر مجتهد) میتواند به کتب فقهی رجوع کند! و رای دهد ( رای اعم از حکم و قرار) ضمنا اصل ۷۲ قانون اساسی را هم مطالعه بفرمایید مفید بحث میباشد. در مورد دانشجوی دکترا بودن شما آرزوی موفقیت دارم ،لیکن پس از گذراندن دوران اکادمیک و ورود به میدان کاری وکالت یا قضاوت ، افقهای بیشتری از آنچه را خوانده اید درک خواهید کرد. و در نهایت در شان یک دانشجوی دکتری نیست که از ماهیت مباحث حقوقی عبور کند و به جای خالی نگذاشتن و غلط نگارشی و امثال آن بپردازد. موفق و سر بلند باشید.

    1. مهندس جان بازم برو بیشتر مطالعه کن. یعنی برای پوشش قاضی میتونه به اصل ١۶٧ قانون اساسی استناد کنه؟! برادر جوک قرن ٢١ ام رو گفتی…

    2. مهندس جان بنده بیسواد دوازده ساله وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری مرکز شهر تهران هستم. موفق و پیروز باشید.

  16. هر موقعیت و هر مکانی پوشش مناسب خودشو داره، به همین دلیله که تیپ اسپرت، کژوال، رسمی و …داریم، مثلا وکیل با شوار جین در دادگاه حاضر بشه کمی غیرمعمول است، به کرات دیدم ولی برای بنده حساسیت ایجاد نمی کنه، یا مثلا بدون کت و شلوار وارد شده فکر کردم ارباب رجوع که وارد شد! قضات هم باید رعایت کنند، کت و شلوار خوب و تمییز، کفش به پا داشتن نه صندل و دم پایی و ….پیراهن اتو کشیده. فروردین امسال بود بنده تنها قاضی بخش هستم و از اولین روز باز شدن ادارات جلسه دادرسی داشتم، خانم وکیلی اومدن با لباس (البته چادری هستند) و در جلسه حاضر شدند متاسفانه نه کیفی داشتند، نه خودکاری و نه برگ کاغذی، مطلبی رو خواستن برای بنده بنویسن و خواستن یک برگ از تقویم روی میز به ایشان بدم! داشتن کروات به نظر بنده منعی نداره، هستند وکلایی که با کروات میزنند، تمییزی و شیک بودن عیب نیست ولی داشتن تیپ غیر معمول که نتوان وکیل و فرد عامی رو تشخیص داد بنظر حقیر پسندیده نیست، کاش وکلا خانم کت و شلوار بپوشن با بدون روسری ولی برخی از تیپ های که در دادگاه حاضر میشن رو نداشته باشند. در کل پوشش هر فردی نشان شخصیت ایشان هست.

    1. بله کاملا درسته البته برخی وکلای زن شیک اند پوشش مانتو شلوار اداری هم دارند ولی حجابشون و از قسمت سر به بالا مثل عروس آرایش کرده هست، آرایش در حد آراستگی طوری نیست ولی عروس آخه…

  17. مسئله حجاب یک مسئله شخصی و اعتقادی است، با توجه به اینکه در هر برهه از زمان تاریخ کشور عزیزمان نظری کنیم اجبار در رابطه با این موضوع نه تنها نتیجه عکس خواهد داد بلکه بیشتر باعث جریحه دار شدن نظم عمومی و کاهش اعتقادات دینی مردم خواهد شد، شاید اگر مردم مخیر باشند در پوششی که متناسب با عرف(خواسته مردم) و زمان است،این موضوع نیز به راحتی حل شود…

  18. پوششت زیاد مناسب نبوده موهات پیداست ولی زیادم نامناسب نبوده کاری نداره شمام در لایحت به سرپرست مجتمع بنویس قاضی هیز بوده است 😂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا