اخبار کانون ها

تشکیل کارگروه تخصصی بررسی «طرح اصلاح قانون آیین دادرسی کیفری» در اداره پژوهش کانون وکلای دادگستری مرکز

وکلاپرس- کارگروه تخصصی بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری» در اداره پژوهش کانون وکلای دادگستری مرکز تشکیل شد.

 به گزارش  وکلاپرس به نقل  از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز، در پی درخواست کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی از کانون وکلا مبنی بر ارسال نظرات و پیشنهادهای کانون‌ها درباره‌ «طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری»، بررسی این موضوع در دستور کار اداره پژوهش کانون وکلای مرکز قرار گرفت.

 بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری»، به موجب اصل ۸۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با تصویب مجلس شورای اسلامی، به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس واگذار شده است.

بیشتر بخوانید:

 در همین راستا، کارگروه تخصصی بررسی این طرح در اداره پژوهش کانون تشکیل و نخستین جلسه آن در روز چهارشنبه مورخ دوم اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۵، با حضور جمعی از اساتید و صاحب‌نظران حوزه حقوق آیین دادرسی کیفری، در محل کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد.

کارگروه تخصصی بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری»
کارگروه تخصصی بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی کیفری»

 در این جلسه، تبصره ماده ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری و پیشنهادات اصلاحی مرتبط، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین مقرر شد در جلسات آتی، سایر مواد مرتبط با وکیل و نهاد وکالت، به‌صورت متمرکز و تخصصی در دستور کار این کارگروه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید:

 اداره پژوهش کانون وکلای دادگستری مرکز از کلیه همکاران، اساتید و صاحب‌نظران این حوزه دعوت می‌نماید پیشنهادها و دیدگاه‌های کارشناسی خود را در خصوص این طرح، از طریق پست الکترونیکی به نشانیpajoohesh@icbar.ir و یا از طریق پیام‌رسان «بله» به شماره ۰۹۱۲۴۹۹۹۹۵۹ ارسال نمایند.

منبع: روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

پایگاه خبری وکلاپرس را در روبیکا دنبال کنید

اینجا کلیک کنید