احضار مجدد وکیل بهنام نزادی برای تحمل ادامه حکم حبس

وکلاپرس- شعبه هفتم اجرای احکام دادگاه کیفری اراک، وکیل بهنام نزادی را برای تحمل ادامه حکم ۴ ماه حبسش احضار کرد.
به گزارش وکلاپرس، پس از رد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی با حذف مجازات تکمیلی منع از اشتغال به وکالت در شعبه پانزدهم تجدید نظر دادگاه تجدید نظر استان مرکزی، شعبه هفتم اجرای احکام دادگاه کیفری اراک، وی را برای تحمل ادامه حکم ۴ ماه حبسش احضار کرد.
وکیل بهنام نزادی عضو کانون وکلای دادگستری مرکز در آذر ماه سال ۱۴۰۳ به اتهام تبلیغ علیه نظام -به علت فعالیتهای او در فضای مجازی، از جمله مدیریت صفحه اینستاگرامی «تخلفات انتظامی قضات»- از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک به یک سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت وکالتی محکوم شده بود که پس از آن رای دادگاه بدوی، به موجب دادنامه قطعی شعبه ۹ دادگاه تجدید نظر استان مرکزی، به ۴ ماه حبس و ۱ سال محرومیت از وکالت تبدیل شد.
در خصوص جزئیات رای بدوی صادره از شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک و رای دادگاه تجدید نظر لینک های زیر را ببینید:
- محکومیت وکیل بهنام نزادی به یک سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت وکالتی
- محکومیت وکیل بهنام نزادی به ۴ ماه حبس و ۱ سال محرومیت از وکالت در دادگاه تجدیدنظر
پیش از این وی برای تحمل محکومیتش روز ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ راهی زندان اوین شده بود و پس از پذیرش اولین دادخواست اعاده دادرسی اش، در تاریخ ۲۶ فروردین ماه موقتا از زندان آزاد شده بود.
بیشتر بخوانید:
این وکیل دادگستری برای حکم صادره، دوبار درخواست اعاده دادرسی کرد که در بار نخست شعبه هم عرض رسیدگی کننده به این پرونده (شعبه ۸ دادگاه تجدید نظر استان مرکزی)با رد درخواست اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی، محکومیت وی به ۴ ماه حبس و ۱ سال منع فعالیت وکالتی را مجددا تایید کرد.
و در دومین بار پس از پذیرش درخواست مجدد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور، این پرونده برای رسیدگی به شعبه هم عرض (شعبه پانزدهم دادگاه تجدید نظر استان مرکزی) ارجاع شد که این شعبه با حذف مجازات تکمیلی منع از اشتغال به وکالت، درخواست اعاده دادرسی مجدد وی را رد کرد.
بیشتر بخوانید:
- درخواست اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی رد شد
- رد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی با حذف مجازات تکمیلی منع از اشتغال به وکالت
بر اساس ابلاغیه صادر شده، وکیل بهنام نزادی از تاریخ ۴ مرداد ماه (تاریخ درج ابلاغ در سامانه)، ۳۰ روز مهلت دارد، خود را به واحد اجرای احکام معرفی کند.

سایر مطالب:
درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور
دادگاه تجدیدنظر تهران با نقض حکم بدوی دادگاه خاوران، وکیل بهنام نزادی را از اتهامات وارده تبرئه کرد
اعلام کان لم یکن تلقیشدن حبس تحملشده توسط وکیل بهنام نزادی در زندان اوین
احضار مجدد وکیل بهنام نزادی برای تحمل ادامه حکم حبس
رد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی با حذف مجازات تکمیلی منع از اشتغال به وکالت
پذیرش مجدد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی در پرونده مربوط به اتهام تبلیغ علیه نظام
محکومیت جدید وکیل بهنام نزادی به اتهام تظاهر و مداخله در امر وکالت
احضار وکیل بهنام نزادی برای تحمل ادامه حکم حبس
درخواست اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی رد شد
آزادی موقت وکیل بهنام نزادی





