اخبار قوه قضاییه

تاکید رئیس قوه قضائیه بر مساعدت و راهنمایی اعضای جامعه اطلاعاتی کشور جهت حفظ امنیت شهروندان

وکلاپرس- رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای هماهنگی اطلاعات کشور، بر مساعدت و راهنمایی دستگاه قضایی به اعضای جامعه اطلاعاتی کشور تاکید کرد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، جلسه شورای هماهنگی اطلاعات کشور با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای و اعضای جامعه اطلاعاتی کشور با محوریت بررسی وضعیت کشور در حوزه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی در دوره پساجنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در این جلسه، ضمن قدردانی از مجاهدت‌های همه مجاهدان جامعه اطلاعاتی کشور در راستای تثبیت و تحکیم امنیت مردم و خنثی‌سازی توطئه‌های پردامنه دشمن و ایادی آن، اظهار کرد: نیرو‌های خدوم و مجاهد جامعه اطلاعاتی کشور حقیقتاً طی دوران جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر و در دوره پساجنگ، مجاهدت‌های خاموش بسیاری را به عمل آوردند و توانستند بسیاری از توطئه‌های ریز و درشت دشمن و ایادی و اذناب او را خنثی سازند؛ این مجاهدت‌های هوشمندانه و مبتکرانه همچنان مستمر و مداوم است و قابل قدردانی و تکریم می‌باشد.

تعامل و هم‌افزایی نهاد‌ها یک ضرورت غیرقابل انکار است

رئیس قوه قضاییه در ادامه ضمن بیان توصیه‌هایی خطاب به اعضای جامعه اطلاعاتی کشور در راستای اتخاذ تدابیر و تمهیدات مقتضی برای تحکیم امنیت شهروندان، گفت: تعامل و هم‌افزایی نهاد‌ها و اعضای جامعه اطلاعاتی کشور و مساعدت آنها به یکدیگر وفق موازین قانونی موجود در راستای تحکیم امنیت شهروندان، یک ضرورت غیرقابل انکار در همه شرایط، از جمله شرایط موجود است.

بیشتر بخوانید:

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: نهاد‌های اطلاعاتی کشور نسبت به برگزاری جلسات مشترک و اشتراک‌گذاری تجربیات و داده‌ها، اهتمام داشته باشند؛ قدر متیقن، این رویکرد تعامل‌گرایانه نهاد‌های اطلاعاتی در تحقق امر صیانت و حراست از کیان نظام اسلامی و خنثی کردن توطئه‌های دشمنان، بسیار مؤثر و نافذ است.

مساعدت و راهنمایی دستگاه قضایی به اعضای جامعه اطلاعاتی کشور

قاضی‌القضات در ادامه تاکید کرد: دستگاه قضا در مساعدت و راهنمایی اعضای جامعه اطلاعاتی کشور برای پیشبرد امورات و مسئولیت‌شان بویژه در شرایط فعلی، از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد تا امنیت شهروندان بیش از پیش تقویت و تضمین شود.

رئیس عدلیه همچنین در این جلسه از مشارکت فعالانه مردم در امر خطیر تأمین امنیت و دغدغه‌مندی آنها نسبت به این حوزه قدردانی کرد و بصیرت و همدلی مردم در همه ایام بویژه در دوره دفاع مقدس اخیر را ستود و حضور دشمن‌شکن شهروندان در تشییع باشکوه شهدای اقتدار را ارج نهاد.

منبع: میزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا