اخبار صنفیویژه

۲۰ مهر ؛ جلسه فوق العاده مجمع عمومی صندوق حمایت وکلا با موضوع حق بیمه کارآموزان وکالت

وکلاپرس- مدیرعامل صندوق حمایت وکلا در نامه ای به روسای کانونهای وکلا تاریخ برگزاری مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده این صندوق را ۲۰ مهر ماه اعلام کرد.

به گزارش وکلاپرس، پس از درخواست امهال پرداخت حق بیمه کارآموزان جدید نهاد وکالت توسط کانونهای وکلای فارس و خراسان شمالی، مدیرعامل صندوق حمایت اعلام کرد ۲۰ مهر ۱۴۰۲ مجمع عمومی این صندوق برای رسیدگی به این قضیه و دو دستور دیگر برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

در نامه سلیمان جعفری (رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل صندوق حمایت) خطاب به رؤسای کانون های وکلا آمده است:

ریاست محترم کانون وکلای دادگستری

باسلام و احترام ، به استحضار می رساند؛

مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری ساعت ۹ بامداد روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ در سالن جلالی نائینی کانون وکلای دادگستری مرکز به نشانی : تهران ، میدان آرژانتین ، ابتدای خیابان زاگرس ، پلاک ۳ طبقه همکف، سالن جلالی نائینی تشکیل می گردد.

دستور جلسه عبارتست از :

  • ۱ بررسی و اتخاذ تصمیم درخواست هیأت مدیره صندوق حمایت و کانونهای وکلای فارس و کهگیلویه و بویراحمد و خراسان شمالی موضوع استمهال حق بیمه کارآموزان ورودی سال ۱۴۰۰
  • ۲- بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص پلاک ثبتی ۸۲۹ فرعی ۳۵۹۶۶ از اصلی ۳۴۶۷ مبنی بر اخذ دستور نقشه و پروانه ساختمانی و نهایت تخریب و نوسازی
  • ۳- بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص تغییر مبلغ آئین نامه معاملاتی

ضمناً مدارک استنادی به پیوست تقدیم می گردد .

صندوق حمایت وکلا و کار کشابان دادگستری

سلیمان جعفری

رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل

منبع: روابط عمومی صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری

نامه سلیمان جعفری به روسای کانون های وکلا
نامه سلیمان جعفری به روسای کانون های وکلا

‫۳ دیدگاه ها

  1. صندوق حمایت سالانه حدود ۴۰۰ میلیارد تومن حق بیمه از کاراموز و وکیل دریافت می کنه.
    این پول عظیم می تونست منشا ثروت بزرگی بشه.
    ولی متاسفانه انفعال دست اندرکاران صندوق در تمام این سالها که به بهانه محدودیتهای قانونی صورت می گرفت، موجب شده که این حجم عظیم پول که می تونست از طریق به کارگیری در بخش مولد اقتصاد یک ارزش افزوده واقعی رو ایجاد کنه(مثل کاری که سایر صندوق ها انجام میدن) و دوران بازنشستگی بدون دغدغه ایی رو برای وکلا رقم بزنه. در بانکها و مسکن سرمایه گذاری شده که هیچ ارزش افزوده واقعی ایجاد نمی کنند و در بهترین حالت می تونند ارزش این پول رو در طول زمان حفظ کنند.
    امیدوارم این هیات تحقیق و تفحص مجلس که با اغراض سیاسی تشکیل شده یه سری هم به این صندوق بزنه و از عملکرد مدیرانش طی تمام این چند ده سال بررسی جامعی به عمل بیاره.

  2. صندوقی که خدماتی ارائه نمیده و فقط حق بیمه بصورت اجباری دریافت میکنه باید ، هر چه زودتر منحل شود.
    مجلس محترم لطفا ورود کن و بساط این حق بیمه اجباری را جمع کن ، آخه در این حرفه کدام وکیلی هست که میخواهد بازنشسته شود و همین الانم وکلا دل پری از این حق بیمه اجباری دارند ولی از سر ناچارری پرداخت میکنند چونکه صدور و تمدید پروانه منوط به ارائه مفاحساب است.
    ولی چه زود یادشان آمد که مجمع تشکیل بدهند ، وقتی که ی چند میلیاردی از کارآموزان گرفتن تازه یادشان آمده که ای وای اینها که اجازه فعالیت ندارن.
    مجلس محترم ورود کن به این صندوق و منحلش کن یا پرداخت حق بیمه را اختیاری قرار بده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا