اخبار کارآموزی وکالتاخبار کانون هاویژه

هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی ۸ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا را از کارآموزی معاف کرد

وکلاپرس- هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی، ۸ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا را از کارآموزی معاف کرد.

به گزارش وکلاپرس، بر اساس جدیدترین مصوبات منتشره از هیات مدیره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی، هیات مدیره این کانون در تصمیمی مشابه با تصمیم سال گذشته این کانون، با استناد به اینکه «کارآموزی برای اخذ پروانه وکالت طریقیت دارد و نه موضوعیت» با معافیت ۸ وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا، از کارآموزی موافقت کردند.

پیش از این نیز هیات مدیره بیست و چهارمین دوره کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی به موجب مصوبه دیگری در تاریخ ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۳، با معافیت سه کارآموز این کانون از گذراندن دوره کارآموزی به این علت که دارای پروانه وکالت پایه یک از مرکز وکلا قوه قضاییه بودند؛ موافقت کرد.

بیشتر بخوانید:

در مصوبه جدید کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی آمده است:

سوابق مربوط به ۷ نفر از پذیرفته شدگان ورودی ۱۴۰۳ و یک نفر از پذیرفته شدگان ورودی ۱۴۰۲ مطرح است. ملاحظه می‌گردد نامبردگان در عین پذیرفته‌شدن در آزمون ورودی و تکمیل سابقه مربوطه از حیث وصول پاسخ استعلامات، دارای پروانه وکالت پایه یک از مرکز وکلای قوه قضائیه هستند. نظر به مصوبه پیشین هیأت مدیره در اشباه و امثال مورد و اینکه بر اساس نظر اتفاقی اعضای هیأت مدیره، کارآموزی برای اخذ پروانه وکالت طریقیت دارد و نه موضوعیت، از این روی مشارالیهم به کمیسیون محترم کارآموزی و اختبار معرفی شدند تا در اولین آزمون اختبار شرکت داده شوند. ضمناً تصویر این مصوبه در سوابق پرسنلی هر یک از نامبردگان درج و منعکس خواهد شد. شهر محل اشتغال ایشان بعد از قبولی در آزمون اختبار نیز تعیین گردید. اسامی افراد مذکور در دفتر هیات مدیره مضبوط است.

واکنش ها به معافیت وکلای مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا از دوره کارآموزی

انتشار خبر معافیت چند وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه پذیرفته شده در آزمون وکالت کانون وکلا از دوره کارآموزی در سال گذشته با واکنش های زیادی از سمت حقوقدانان و وکلای دادگستری همراه بود.

 دکتر شهریاری رییس کانون وکلای دادگستری بوشهر در واکنش به این موضوع گفته بود: وکلای مرکز مشاوران وقتی آزمون وکالت را می دهند و مسیر خود را عوض می کنند آگاهانه می پذیرند که وارد مسیر جدیدی با تکالیف قانونی از قبل مشخص شده،می شوند، درست مثل وکلای ایرانی یا متخصصان پزشکی ایران که اگر وارد سیستم کاری و درمانی کانادا و امریکا شوند باید چند سال کارآموزی کنند یا از نو درس بخوانند.

 همچنین دکتر محمد کاظم خانجانی عضو کانون وکلای دادگستری کرمان در پاسخ به انتقاد دکتر شهریاری عنوان کرده بود: بطور کلی تنها آموزش علمی ای که برای کارآموزان در دوره کارآموزی در نظر گرفته شده است، سخنرانی هایی است که توسط کانون ها برای کارآموزان تدارک دیده می شود. در خصوص کیفیت این خطابه ها تنها ذکر این نکته کافی است که این سخنرانی ها، فاقد سرفصل بوده و تعیین سرفصل‌های آن نه‌ تنها توسط هر کانون ‌به‌صورت مستقل صورت می‌گیرد، بلکه حتی سرفصل‌ها برای دوره‌های مختلف نیز یکسان نبوده و عملاً سرفصل هر دوره کارآموز، ‌به‌صورت سلیقه‌ای تعیین می‌گردد.

 همچنین سال گذشته نیز هیات مدیره کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویر احمد، در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ با معافیت یک وکیل پایه یک مرکز وکلای قوه قضائیه از دوره کارآموزی آزمون وکالت مخالفت کرده بودند.

بیشتر بخوانید:

یک دیدگاه

  1. با سلام و احترام
    قیاس آقای شهریاری رییس کانون وکلای دادگستری بوشهر در خصوص ضرورت دوره کارآموزی و اختیار موضوع خبر ، قیاس مع الفارق بوده و اگر قرار باشد هر تحصیل کرده حقوق و مسئولی چنین برداشتی از موضوع داشته باشد وای بحال وکلایی که در زیر مجموعه ایشان مجبور به فعالیت هستند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا