اخبار قوه قضاییه

تایید حکم قصاص نفس قاتل دانشجوی دانشگاه تهران

وکلاپرس- وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی گفت: قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی به پرونده‌ قاتلان امیرمحمد خالقی، متهم ردیف اول را به مجازات اعدام و متهم ردیف دوم را به ۲۵ سال حبس محکوم کرده‌اند.

به گزارش وکلاپرس به نقل از جام جم، حمیدرضا حاجی اسفندیاری وکیل اولیای دم گفت: قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران پس از رسیدگی به پرونده‌ کیفری قاتلان امیرمحمد خالقی، متهم ردیف اول را به جرم «قتل» به مجازات اعدام و متهم ردیف دوم را به اتهام «معاونت در قتل و سرقت به عنف» به ۲۵ سال حبس محکوم کرده‌اند.

این وکیل دادگستری افزود: پس از اعتراض متهمان و وکلایشان، پرونده جهت رسیدگی مجدد به دیوان عالی کشور ارسال شد. با این‌ حال، قضات شعبه هفدهم دیوان عالی کشور پس از بررسی، رأی صادره از سوی دادگاه کیفری یک را تأیید کردند.

بیشتر بخوانید:

گفتنی است  امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران ۲۴ بهمن‌ماه هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه در محدوده پل گیشا توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و پس از انتقال به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات دار فانی را وداع گفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا