نماینده مجلس: شرکت در آزمون برای قضات و نمایندگان مجلس الزامی برای مرور و به روز کردن اطلاعات و دانش است
فهرست
وکلاپرس– علیرضا سلیمی در واکنش به تصویب “الزام به شرکت در آمون وکالت قضات و نمایندگان مجلس در طرح تسهیل”، آزمون وکالت را عاملی برای مرور و به روز کردن اطلاعات و دانش برشمرد.
به گزارش وکلاپرس و به نقل از خبرگزاری خانه ملت نماینده مردم محلات و دلیجان که پیش از این وعده “رفع تبعیض با تدوین استفساریه” داده بود گفت: مجلس باید با قانونگذاری از سوءاستفاده، استفاده نابهجا یا تبعیض جلوگیری کند و از آنجا که طبق بند ۹ اصل ۳ قانون اساسی هرگونه تبعیض محکوم است، وکلای مردم در خانه ملت تاسیس دفتر وکالت از سوی قضات و نمایندگان را منوط به شرکت در آزمون کردند در حالیکه اکنون پس از اتمام دوره نمایندگی یا بازنشستگی قضات، آنها میتواند پروانه دریافت کنند.
بیشتر بخوانید: اولین واکنش رییس قوه قضاییه به تصویب طرح تسهیل : نمایندگان قانونی جامعالاطراف تصویب کنند
چرا باید میان قضات و دیگران در دریافت پروانه وکالت تبعیضی وجود داشته باشد؟
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی افزود:باید پذیرفت نماینده مجلس یا قاضی از کانالهای ارتباطی ویژه و سلسله اطلاعات خاص و ویژه بهرهمند است در حالیکه دیگران از این مزایا برخودار نیستند، حال سوال ایجاد میشود که آیا این موضوع تبعیض نیست؟
عضو هیات رئیسه مجلس ادامه داد: هرچند حقوق قضات بالا نیست اما چرا باید میان قضات و دیگران در دریافت پروانه وکالت تبعیضی وجود داشته باشد؟
طرح تسهیل به دنبال رفع موانع پیش روی کسب و کارها
وی با طرح این پرسش که چرا برخی افراد پس از اتمام ماموریت خود در برخی سازمانها یا بازنشستگی به راحتی با مراجعه به کانون وکلا، میتوانند مجوز تاسیس دفتر وکالت را دریافت کند؟ اضافه کرد: از آنجا که در طرح تسهیل برخی مجوزهای کسب و کار به دنبال رفع موانع پیش روی کسب و کارها هستیم، با تصمیم نمایندگان مقرر شد که وکلای مجلس و قضات نیز برای تاسیس دفتر وکالت ملزم به شرکت در آزمون شوند تا شرایط برای همه یکسان شود.
بیشتر بخوانید: رییس دیوان عدالت اداری: با توجه به کدام نظر کارشناسی مقرر شد قاضی پس از ۳۰ سال کار ملزم به آزمون وکالت شود؟
شرکت در آزمون الزامی را برای مرور و به روز کردن اطلاعات و دانش است
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تشریح تصمیم نمایندگان مبنی بر حذف امتیاز ویژه قضات و نمایندگان مجلس برای تاسیس دفتر وکالت، توضیح داد: گذر زمان موجب فراموشی اطلاعات میشود، بنابراین دانش و اطلاعات افراد باید به روز شود و شرکت در آزمون الزامی را برای مرور و به روز کردن اطلاعات و دانش است.
این مصوبه نشان داد که مجلس یازدهم به دنبال اصلاح امور است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس رای وکلای مردم در خانه ملت مبنی بر الزام قضات و نمایندگان مجلس به شرکت در آزمون برای تاسیس دفتر وکالت را مصوبهای مترقی دانست و ادامه داد: این مصوبه نشان داد که مجلس یازدهم به دنبال اصلاح امور است.
منبع: خبرگزاری خانه ملت
نماینده محترم . اگر مقرر است قضات و نمایندگان هم آزمون بدهند ( مانند فارغ التحصیلان جوان و بصورت تستی که اشتباه محض هست و از این عزیزان باید آزمون تشریحی گرفته شود ) ابتدا باید سازوکار لازم در این خصوص و بخصوص ؛ تبصره ماده ۱۵ قانون تشکیل صندوق حمایت و کلا و کارگشایان که سن کارآموزی برای متقاضیان کانون مرکز را ۴۰ سال و سایر کانون ها ۵۰ سال عنوان نموده و در حال حاضر کانون وکلا این موضوع را مد نظر دارد , اصلاح گردد (( مثلا به ۶۵ سال تغییر کند )) و بعد برنامه ریزی جهت آزمون این عزیزان انجام شود .