فعالیت واحدهای قضایی و اداری استان البرز با ظرفیت ۲۰ درصدی

وکلاپرس- معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری البرز در اطلاعیه ای نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری این استان را در شرایط فعلی کشور تشریح کرد.
به گزارش وکلاپرس، طبق این اطلاعیه فعالیت تمامی واحدهای قضایی و اداری استان البرز از روز یکشنبه هفدهم اسفند ماه تا اطلاع ثانوی به صورت دور کاری و با ظرفیت ۲۰ درصد حضور همکاران قضایی و اداری است.
در این اطلاعیه تاکید شده است: اشخاصی که دارای اوقات رسیدگی در این ایام هستند، با استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات قضایی و سامانه خودکاربری نسبت به ارسال لوایح دفاعیه اقدام کنند.
بیشتر بخوانید:
- بخشنامه نحوه فعالیت کارکنان دستگاه های اجرایی تا زمان بازگشت وضعیت کشور به حالت عادی
- اطلاعیه نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری استان تهران و همدان از ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ به بعد
- نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری استان خراسان شمالی
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
اطلاعیه نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری استان البرز در ایام اخیر
به نام خدا
به اطلاع شهروندان عزیز میرساند با توجه به اطلاعیه معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه و استانداری البرز و تمهیدات به عمل آمده توسط شورای معاونین دادگستری کل استان البرز؛ کلیه واحدهای قضایی استان از روز یکشنبه مورخ هفدهم اسفند ماه ۱۴۰۴ تا اطلاع بعدی با ظرفیت ۲۰ درصد نیروی انسانی دائر می باشند.
لذا در راستای رفاه حال مراجعان محترم، خصوصا عزیزانی که دارای اوقات رسیدگی در ایام مذکور میباشند، با استفاده از ظرفیت دفاتر خدمات قضایی و سامانه خودکاربری نسبت به ارسال لوایح دفاعیه اقدام نمایند.
مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان البرز
منبع: روابط عمومی دادگستری کل استان البرز





