ایجاد دفتر نمایندگی کانون وکلای مرکز در استان سیستان و بلوچستان

وکلاپرس- در دیدار رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و شهردار زاهدان پیرامون ایجاد دفتر نمایندگی کانون وکلای مرکز در استان سیستان و بلوچستان بحث و گفت و گو شد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و هیئت همراه، پیش از ظهر چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با حضور در شهرداری زاهدان، با شهردار این شهر دیدار و گفتوگو کردند.
در این دیدار دکتر محمد شاهمحمدی، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز، با اشاره به اهتمام ویژه هیأتمدیره دوره سی و سوم این کانون برای توسعه خدمات حقوقی و تسهیل امور وکلا و شهروندان در استان سیستان و بلوچستان، از برنامهریزی برای خرید و تخصیص فضایی بهمنظور ایجاد دفتر نمایندگی کانون وکلای دادگستری مرکز در این استان خبر داد و گفت: ایجاد این دفتر نمایندگی میتواند نقش مؤثری در تسهیل ارتباط وکلا با کانون، تسریع در ارائه خدمات حرفهای و ارتقای دسترسی مردم به خدمات حقوقی و وکالتی ایفا کند.
محمد نعیم پناه، شهردار زاهدان خود از فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق است، نیز در این دیدار ضمن استقبال از برنامه کانون وکلای دادگستری مرکز برای راهاندازی دفتر نمایندگی در استان، آمادگی شهرداری زاهدان را برای همکاری با این کانون اعلام کرد و گفت: حضور وکلا و توسعه خدمات حقوقی در استان، اقدامی ارزشمند در راستای ارتقای آگاهیهای حقوقی شهروندان، تسهیل دسترسی مردم به خدمات تخصصی و تقویت اعتماد عمومی به فرآیندهای قانونی و حقوقی است.
در این دیدار، وکیل بابک جعفری نائبرئیس و دکتر فرهاد تجری معاون پارلمانی کانون وکلای دادگستری مرکز نیز حضور داشتند.
منبع: کانون وکلای دادگستری مرکز





