اخبار کانون ها

پیشنهاد کانون وکلای دادگستری سمنان برای مشارکت و همفکری مستمر کانون های وکلا در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس

وکلاپرس- کانون وکلای دادگستری سمنان در پیشنهادی رسمی، بر لزوم مشارکت و همفکری مستمر کانون‌های وکلا در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تأکید کرد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان سمنان، در متن نامه ای که از سوی وکیل سیدحسین حسینی رئیس کانون وکلای دادگستری سمنان خطاب به دکتر ابراهیم کیانی نایب‌رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) ارسال شده، آمده است: «با توجه به ضرورت حضور مؤثر و هدفمند جامعه وکالت در فرآیند قانون‌گذاری و نقش کلیدی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، پیشنهاد می‌شود تمامی ۲۹ کانون وکلای دادگستری کشور به نوبت و با نظارت اتحادیه در جلسات این کمیسیون مشارکت داشته باشند و دیدگاه‌های تخصصی و کارشناسی خود را در جهت تقویت نظام حقوقی کشور ارائه دهند.»

بیشتر بخوانید:

متن نامه به شرح زیر است:

جناب دکتر ابراهیم کیانی نایب رئیس محترم اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)

با سلام و احترام

احتراما،ضمن قدردانی از تلاش های ارزشمند جنابعالی در صیانت از استقلال نهاد وکالت و ارتقای جایگاه جامعه وکلا، به استحضار می رساند:

با توجه به ضرورت حضور مؤثر و هدفمند جامعه وکالت در فرآیند قانون گذاری و نقش کلیدی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در این مسیر، پیشنهاد می شود تا با برنامه ریزی مناسب زمینه ای فراهم گردد تا تمامی ۲۹ کانون وکلای دادگستری کشور به نوبت و با نظارت اتحادیه در جلسات این کمیسیون مشارکت داشته باشند و دیدگاه های تخصصی و کارشناسی خود را در جهت تقویت نظام حقوقی کشور ارائه دهند.

همچنین در راستای انسجام و هماهنگی بیشتر، پیشنهاد می شود دستورالعملی شفاف برای نحوه تعامل بدواً در شورای اجرایی اتحادیه تدوین و ابلاغ گردد؛ به نحوی که نمایندگان معرفی شده از سوی هر کانون:

۱- با اختیارات لازم و هماهنگی کامل با کانون متبوع خود در جلسات حاضر شوند

۲- نظرات رسمی کانون ها را منعکس نمایند.

۳- در تصمیم گیری ها بر پایه اجماع و همکاری عمل کنند

۴- پس از جلسات گزارش عملکرد خود را به کانون مربوطه ارائه دهند

بدیهی است اجرای این پیشنهادات می تواند ضمن افزایش انسجام میان کانون ها، موجب تقویت جایگاه نهاد وکالت در عرصه های ملی و ارتقای کیفیت تعاملات با نهاد قانون گذاری گردد.

امید است با تدبیر جنابعالی این امر مهم در دستور کار شورای اجرایی اتحادیه قرار گرفته و به اجرا گذارده شود.

با احترام
سید حسین حسینی

رئیس کانون وکلای دادگستری سمنان

منبع: روابط عمومی کانون وکلای دادگستری سمنان

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

پایگاه خبری وکلاپرس را در روبیکا دنبال کنید

اینجا کلیک کنید