اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کانون وکلای دادگستری البرز در آزمون وکالت ۱۴۰۴

وکلاپرس- اطلاعیه نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کانون وکلای دادگستری البرز در آزمون وکالت ۱۴۰۴ منتشر شد.
به گزارش وکلاپرس، طبق این اطلاعیه پذیرفته شدگان از ۱ بهمن لغایت ۱۱ بهمن مهلت دارند تا با مراجعه به اتوماسیون اداری کانون مراحل ثبت نام را انجام دهند.
همچنین اعلام شده است که مبلغ ۲۰ میلیون تومان به عنوان هزینه ثبت نام به شماره حساب کانون واریز و رسید آن به عنوان مدارک در سامانه بارگذاری شود.
بیشتر بخوانید:
- اسامی پذیرفته شدگان کانون وکلای دادگستری البرز در آزمون وکالت ۱۴۰۴
- جدول اعلام نتایج پذیرفتهشدگان آزمون وکالت ۱۴۰۴ کانونهای وکلای دادگستری کشور
دانلود راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان کانون وکلای دادگستری البرز در آزمون وکالت ۱۴۰۴
ورود به سامانه اتوماسیون اداری کانون وکلای دادگستری البرز
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون ورودی وکالت سال ۱۴۰۴ می رساند، از روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۱ لغایت روز شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ با مراجعه به سایت www.alborzbar.com نسبت به تکمیل فرم و ارسال مدارک لازم جهت پیش ثبت نام مطابق راهنما اقدام نمایند.
خواهشمند است فایل آموزشی زیر را با دقت مطالعه و مراحل را طبق فایل راهنما دنبال نمائید
لازم به ذکر است پذیرفته شده محترم فرم های تقاضای صدور پروانه و فرم تعهدات را پس از چاپ، تکمیل و امضاء اسکن نموده و به همراه فیش واریزی در سامانه اتوماسیون اداری بارگذاری نماید.
توجه: در هنگام آپلود مدارک بعد از ارسال مدرک حتما برروی علامت ذره بین کنار فایل کلیک کنید و از بارگذاری صحیح مدارک خود اطمینان حاصل کنید.
هزینه ثبت نام به مبلغ ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال به شماره حساب ۰۲۱۸۹۸۴۴۶۷۰۰۳ بانک ملی به نام کانون وکلای دادگستری البرز واریز گردد.
نکته: پذیرفته شدگان محترم، نام و نام خانوادگی خود را بر روی فیش پرداخت شده وارد نموده و پس از اسکن در قسمت مربوطه بارگذاری نمائید.
توجه: ثبت نام الکترونیکی، حق مکتسبه ای برای کسانی که در زمان ثبت نام آزمون ورودی کارآموزی وکالت، فاقد کارت پایان خدمت یا معافیت از آن و دانشنامه حقوق بوده اند ایجاد نمی نماید.
ثبت نام پذیرفته شدگان محترم در درگاه ملی مجوزات نیز الزامی می باشد. (در صورت امکان دسترسی به سایت مذکور)
بعد از اتمام زمان ثبت نام دسترسی به اتوماسیون اداری مسدود می گردد.






کاش تبریز هم منتشر کنه مردیم از انتظار 🥺
باسلام و تشکر از سایت وکلاپرس. چرا اسامی و نحوه ثبت نام کانون های وکلای کشور به طور هم زمان یا منظم اعلام نمی شود . برخی از استان ثبت نام انجام یا در حال اتمام است و برخی از استان ها فقط اسامی اعلام نموده اند. باتشکر و دعای خیر