اخبارویژه

ادعای جدید ابوالفضل ابوترابی: در صورت عدم صدور پروانه وکالت ظرف سه ماه، وزارت اقتصاد شروع به صدور مجوز برای آزمون‌دهندگان خواهد کرد

وکلاپرس- ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس مدعی شد: در صورت عدم صدور پروانه وکالت ظرف سه ماه، وزارت اقتصاد شروع به صدور مجوز برای آزمون‌دهندگان خواهد کرد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از راه دانا ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس شورای اسلامی که موضع‌گیری‌های عجیبش برابر نهاد وکالت مشهور است مدعی شد مرکز وکلای قوه قضائیه از اجرای قانون تسهیل تخلف کرده و وزارت اقتصاد اقدام به صدور مجوز برای این آزمون‌دهندگان خواهد کرد.

اگر دستگاه‌های موظف مجوزی را صادر نکنند، وزارت اقتصاد این مسئولیت را به عهده خواهد داشت

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس اظهار کرد: متأسفانه قوه قضاییه همت لازم را برای اجرای قانون مصوب مجلس نداشته است. البته مجلس بعد از قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مصوبه دیگری در قانون بودجه ۱۴۰۱ را داشت که این قانون را تکمیل کرد.

وی توضیح داد: در این مصوبه آمده که اگر دستگاه‌های موظف مجوزی را صادر نکنند، وزارت اقتصاد این مسئولیت را به عهده خواهد داشت؛ به این صورت که اگر ظرف سه ماه دستگاه‌های مربوطه جواب درخواست صدور مجوز مردم را ندادند و قانون مصوب مجلس را نیز در زمینه تسهیل صدور مجوزها اجرایی نکردند، وزارت اقتصاد و دارایی راسا خودش امکان صدور مجوز را دارد و از شهریورماه نیز برخی از مجوزهای دستگاه‌های مختلف را وزارت اقتصاد صادر خواهد کرد.

شرکت‌کنندگان آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه به کمیسیون اصل نود شکایت کرده‌اند

این نماینده با اشاره به موضوع آخرین وضعیت قبول‌شدگان آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه و لزوم اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مصوب مجلس، گفت: متأسفانه مرکز وکلای قوه قضاییه در مورد اعلام پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت تخلف کرده و شرکت‌کنندگان در این آزمون نیز به کمیسیون اصل نود شکایت کرده‌اند.

وی ادامه داد: کمیسیون اصل نود در کنار کمیسیون جهش تولید و کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در حال بررسی این شکایت هستند، اما به‌هرحال از شهریورماه باتوجه‌به قانون مصوب مجلس، اگر قوه قضاییه جواب نداد و در زمینه آزمون کانون وکلا، مر قانون را اجرا نکرد، وزارت اقتصاد و دارایی بر اساس قانون راسا شروع به صدور مجوز برای این آزمون‌دهندگان خواهد نمود.

بیشتر بخوانید:

وی تأکید کرد: چند انتقاد به مرکز وکلا قوه قضاییه و خود قوه قضائیه وارد است. اینکه چرا بیش از ده‌هزار پذیرفته شده در آزمون وکالت که طبق قانون بر اساس امتیاز تراز پذیرفته شده‌اند؛ قانون در موردشان اجرایی نمی‌شود و خود دستگاه قضایی ترک فعل می‌کند که قابل‌پیگیری است و دیگر بخش ترک فعل صورت‌گرفته است که متأسفانه مرکز وکلا قوه ترک فعل می‌کند و اجرایی نمی‌کند و ما برآوردمان این است با اجرای صحیح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مشاغل بسیاری ایجاد خواهد شد و بسیاری از کسب‌وکارها از جمله بحث وکالت، رفع انحصار خواهند شد.

وزارت اقتصاد پروانه وکالت صادر خواهد کرد

عضو کمیسیون امور داخلی مجلس تصریح کرد: از شهریور قسمتی از اجرای صدور مجوزها، به طور خودکار به سامانه مجوزها وزارت اقتصاد منتقل و از طریق آن مجوزهای معطل برای تأیید دستگاه‌ها، صادر می‌شود و مردم امکان شروع کسب‌وکار خود را دارند.

وی در پایان بدون توجه به تفکیک آزمون کانون وکلای دادگستری و قوه قضائیه، گفت: در زمینه آزمون کانون وکلا نیز ما انتظار داریم با شکایتی که به کمیسیون اصل نود شده است قوه قضائیه این قانون را به‌صورت شفاف اجرایی کند که در غیر این صورت ظرف سه ماه، سامانه وزارت اقتصاد بر اساس وظیفه قانونی محوله، این مسئولیت را به عهده خواهد گرفت.

منبع: شبکه اطلاع رسانی راه دانا

‫۴ دیدگاه ها

  1. سلام
    این بزرگوار مشکلشان این هست که سواد حقوقی و علمی لازمه را ندارند.حداقل مطالعات جهت اظهار نظر لازم است.
    بزرگوار فرمودند اگر مجوزی صادر نکنند …
    کدام نهاد گفتند که مجوز صادر نمیکنند؟؟ در قانون امده سالی یک بار … که مرکز وکلا و کانون به همین صورت عمل کردند. می فرمایند برای شرکت کنندگان، نمیفرمایند قبول شدگان!!! یعنی قانون خوددرا قبول ندارند؟؟؟؟
    فرضا شما خودتان پروانه در یک سال برای عده ای صادر کنید. چه نتیجه ای خواهد داشت که با این کلمه سعی در تهدید نهاد انقلابی چون مرکز وکلا دارید؟؟؟
    حالا صدور بماند چطور مراحل کاراموزی را طی خواهند نمود؟؟ ممیزان مالیاتی سطح علنی را سنجیده و ….
    همه موارد را هم نادیده بگیرید، ایا محاکموظرفیت پذیرش کاراموز را دارند؟ قوه قضاییه قوه ای مستقل هست مطابق اصول قانون اساسی، نمیتوانید قوه محترم را مجبور کنید با پذیرش بی حد و مرز موجب اختلال رسیدگی محاکم گردند و… و اصرار و اطلاعات مردم و خدای ناکرده به دلیل عدم احراز صلاحیت های لازم بیگانه و نفوذی ….
    آخرین نکته اینکه استنکاف مرکز وکلا از چه بود؟ مرکز تشخیص داد ملاک نمره خام هست چون دارای حق تفسیر در مقام تمیز می باشد، حالا عده ای از بزرگان شلوغکاری کردند، قوه محترم قضاییه لطف نموده و از مجلس محترم سوال پرسید(استفساریه) خودتان میدانید. مجلس محترم مکلف است قانون را تفسیر نماید پاسخ ارائه نماید.اما مشکل کجاست؟؟؟ قطعا متوجه بودید که شورای محترم نگهبان تفسیر اشتباه و تلقینی را رد خواهد نمود چرا که صراحت نمره خام مشخص و تالی فاسد تفسیر غیر عقلایی مشخص است. نتیجه اینکه تمام تهدیدها و حمله ها ترس از اعلام نظر منفی شورای محترم نگهبان میباشد.

    1. مزید اطلاع جنابعالی؛ ایشان حدود دو دوره هست که نماینده مجلس هست و قبل از اون هم مستشار دادگاه تجدیدنظر بوده با این حساب آقای ابوترابی حدود ۲۵ تا ۳۰ سال هست که فارغ التحصیل رشته حقوق هستند و سواد حقوقی نامبرده خیلی بیشتر از وکلای فعلی هست.

  2. شورای نگهبان در قانون تسهیل بند مربوط به مرجع صدور مجوز وزارت دادگستری خواهد بود را به علت عدم صلاحیت وزارت دادگستری !! طرح را رد کرد !! حالا به وزارت اقتصاد اجازه صدور مجوز وکالت را بدهد !! ماده قانونی خاص در صورت تخطی از طرح تسهیل وجود دارد !! دیکر ماده عام قانون بودجه ۱۴۰۱ قابل اجرا نیست!! بعد وکیل قوه قضاییه !! قوه قضاییه وکیل مجوز وزارت اقتصاد را به محال قبول کند !!

    1. جیگر قرار نیست اونا قبول کنن که….دیگه وقتی ازشون سلب صلاحیت بشه قبول چی؟؟ مجوز که داد وکیل وکیل است چه با مجوز قوه قضائیه چه با مجوز کانون چه با مجوز اداره برق شهرستان؛ چه با مجوز دهیاری روستای داشبلاغ…وکیل وکیل است جیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا