۶۰۰ وکیل شواهدی علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی به دیوان کیفری بینالمللی ارائه کردند
وکلاپرس _ منابع رسانهای فلسطینی از ارائه شواهدی توسط ۶۰۰ وکیل به دیوان کیفری بینالمللی علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه خبر دادند.
به گزارش وکلاپرس به نقل از ایسنا، تیمی متشکل از بیش از ۶۰۰ وکیل از سراسر جهان به عنوان بخشی از شکایتی که علیه رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات نسل کشی و پاکسازی نژادی در نوار غزه تنظیم کرده بودند، مدارکی را به دیوان کیفری بینالمللی ارائه کردند.
بیشتر بخوانید:
به گزارش خبرگزاری «فلسطین الیوم»، این شواهد در ۲ جلسه جداگانه که توسط وکلای مذکور با دفتر دادستانی دادگاه و رئیس بخش قربانیان آن برگزار شد، به دادگاه ارائه شد.
این تیم ماه نوامبر به رهبری «ژیل دیور» وکیل فرانسوی، شکایتی ۵۶ صفحهای را به دیوان کیفری بینالمللی تسلیم کرد و خواستار آغاز تحقیقات درباره جنایات ارتش دشمن صهیونیستی در غزه پس از هفتم اکتبر شد.
بیشتر بخوانید:
- دیوان بین المللی دادگستری درباره درخواست آفریقای جنوبی دستور اقدامات تامینی صادر کرد
- بیانیه اسکودا در حمایت از دادخواهی آفریقای جنوبی علیه جنایات اسرائیل در دادگاه لاهه
بررسی ریشههای اقدامات رژیم صهیونیستی
در این دادخواست به ریشههای اقدامات رژیم صهیونیستی از ابتدای شکل گیری آن، دوره قیمومیت انگلیس، وعده بالفور، نکبت و آوارگی مردم فلسطین، جنگهای رژیم اشغالگر و اعراب، توافق اسلو در سال ۱۹۹۳، محاصره تحمیلی به نوار غزه، عملیات طوفان الاقصی و جنگ ادامهدار علیه نوار غزه پرداخته شدهاست.
ارائه شواهد جدید همزمان با اعلام نظر دادگاه لاهه در خصوص دادخواست ارائه شده توسط آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی در نوار غزه انجام شدهاست.
اعلام رأی دیوان بینالمللی دادگستری برای تعلیق فعالیتهای نظامی رژیم صهیونیستی
دیوان بینالمللی دادگستری روز جمعه رأی خود را در خصوص «اقدامات اضطراری و موقت» برای تعلیق فعالیتهای نظامی رژیم صهیونیستی در غزه اعلام کرد. این دادگاه در این حکم صلاحیت خود را برای رسیدگی به این پرونده تایید کرد و از رژیم صهیونیستی خواست برای جلوگیری از نسلکشی اقدام کند.
بیشتر بخوانید:
آفریقای جنوبی با این اتهام که رژیم صهیونیستی در جریان عملیات نظامیخود در نوار غزه، کنوانسیون منع نسلکشی مورخ ۱۹۴۸ را نقض کردهاست، در روز ۲۹ دسامبر شکایتی را علیه اسرائیل در دیوانبینالمللی دادگستری مطرح کرد و طی ۲ جلسه به آن رسیدگی شد.
منبع: ایسنا