اخبار اسکودا

گزارشی از سخنان معمرین و مدیران کانون وکلا در نشست هیأت عمومی اسکودا

وکلاپرس- نشست هم‌اندیشی مدیران نهاد وکالت در اعتراض به مصوبه اخیر مجلس در نقض استقلال کانون وکلای دادگستری عصر شنبه چهارم شهریور ماه سال جاری در هتل پارسیان استقلال برگزار شد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا)، هیات رئیسه اسکودا و سایر مدعوین در خصوص مصوبات اخیر مجلس و هجمه های اخیر علیه نهاد وکالت به سخنرانی پرداختند.

در این نشست دکتر جعفر کوشا، رئیس اتحادیه با اشاره به همکاری و همیاری کانون‌های وکلای دادگستری در جهت رساندن صدای اعتراض نهاد وکالت به گوش مسئولان در پی تصویب برخی طرح‌ها علیه این نهاد صنفی و مدنی اظهار کرد: روز شنبه چهارم شهریور ۱۴۰۲ حرکتی انجام گرفت و با حضور مقابل شورای نگهبان به عنوان وکلای دادگستری اعلام کردیم که می‌توانیم مطالبات خود را به صورت‌های دیگر هم پیگیری و بیان کنیم؛ هرچند در گذشته به صورت‌های مختلفی، مطالبات خود را اعلام کرده‌ایم. به عنوان رئیس هیئت مدیره اسکودا از کسانی که با قلم و قدم، ما را در این مسیر همراهی کردند تشکر ویژه‌ای دارم.

زمانی که قدرت در یکجا تجمیع شود بدون تردید فساد به وجود می‌آید

وی با اشاره به اینکه مطالبه اصلی کانون وکلا در مسئله اخیر، لزوم رعایت اصل تفکیک قوا است که مُنتسکیو آن را مورد اشاره قرار داده است، گفت: بطن نظریه مُنتسکیو هشدار در مورد تجمیع قدرت در یک نقطه است. زمانی که قدرت در یکجا تجمیع شود بدون تردید فساد به وجود می‌آید و در طول تاریخ بشریت از زمانی که انسان به سمت قدرت سوق پیدا کرد، بنا بر این شد تا این قدرت حفظ شود و زمانی که دولت‌ها تشکیل شدند سعی کردند قدرت خود را تثبیت کنند. در حقیقت حالا بایستی نگاه مُنتسکیو در مورد تفکیک قوا را مورد توجه قرار دهیم تا بحث عدم تمرکز فساد، اجرایی شود.

رئیس جمهور باید وارد میدان شود

عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با اشاره به وظایف رئیس جمهوری در قانون اساسی، گفت: رئیس‌جمهوری، مجری قانون اساسی است اما متاسفانه تاکنون این مسئله اجرایی نشده است. رئیس جمهوری به دلیل داشتن پشتوانه مردمی باید وارد میدان شود و ببیند در کجا قانون اساسی اجرایی شده و در کجا خلاف آن عمل شده است.

بیشتر بخوانید:

دکتر کوشا در ادامه با انتقاد از کسب و کار تلقی شدن حرفه وکالت از سوی کمیسیون جهش تولید مجلس، گفت: ما امروز می‌بینیم که کمیسیون جهش تولید که باید در چارچوب اقتصادی فعالیت کند، به یکباره وارد حیطه‌ای می‌شود که نه تخصص آن را دارد و نه قانون به آن اجازه چنین رفتاری را می‌دهد. حالا سوال من به عنوان یک شهروند این است که آقای رئیس‌جمهور چرا به مقوله نگاهِ اقتصادی به وکالت، واکنش نشان نمی‌دهید؟ این دوگانگی حالا به جایی رسیده که ابهام‌های بسیاری را به وجود آورده است.

حالا ذینفعان را حتی به مجلس راه نمی‌دهند

رئیس اسکودا تصریح کرد: لایحه‌ای که دولت برای این امر تهیه می‌کند باید ماهیت قضایی داشته باشد؛ چراکه ماهیت وکالت، ماهیت قضایی است و نباید ماهیت دیگری در کنار آن قرار بگیرد. در دیدار مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس، ایشان اعلام کردند که چرا تا این حد طرح در مجلس ارائه می‌شود که حرف ایشان کاملاً صحیح بود. حالا همین طرح‌ها به جایی رسیده که تعارض‌های زیادی را به وجود آورده و این وضعیت را نمی‌توانیم حاکمیت قانون بدانیم. در سیاست‌های کلی نظام نیز آمده که اگر قرار است بر وکالت، نظارت شود، باید ذینفعان را وارد میدان کرده و با آنها مشورت کنند اما همین حالا ذینفعان را حتی به مجلس راه نمی‌دهند.

عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی در پایان با طرح این سوال که مگر وکلا چه انتظاری دارند که عده‌ای نمی‌خواهند آن را بشنوند و بپذیرند؟ گفت: بنده حسب تجربه طلبگی، دانشگاهی و وکالتی، باید تاکید کنم که اجرای برخی قوانین که در ذهن بسیاری از مسئولان ما شکل گرفته، نه‌تنها خروجی مثبتی نخواهد داشت، بلکه باعث ایجاد فاصله میان مردم و جامعه وکالت با مسئولان می‌شود.

نهاد وکالت به عنوان یک مزاحم شناخته اند

کسب و کار تلقی کردن وکالت، توهین به کانون وکلا و نقض استقلال نهاد وکالت است

در ادامه این نشست نیز دکتر علی مندنی‌پور، رئیس اسبق اسکودا در سخنانی با بیان اینکه وکلا نمی‌توانند از سوگندی که خورده‌اند، عدول کنند، گفت: اخیراً در شیراز همایشی با حضور حدود ۸۰۰ وکیل و حقوقدان برگزار شد؛ برآیند چنین همایش‌هایی این است که کانون وکلا هنوز در جامعه زنده است. متأسفانه رفتاری با کانون وکلای دادگستری طی ایام اخیر صورت گرفته که واقعاً بی‌سابقه بوده و به نوعی نهاد وکالت به عنوان یک مزاحم شناخته شده است.

بیشتر بخوانید:

وی با بیان اینکه وکلای دادگستری سوگند خورده‌اند که از مردم دفاع کنند، خطاب به اعضای کمیسیون جهش تولید، گفت: وقتی شما، منِ وکیل را به عنوان کاسب شناسایی می‌کنید این یک توهین مشخص به کانون وکلا و نقض استقلال نهاد وکالت است، استقلالی که نقض آن، نقض حقوق مردم است.

در صدا و سیما چند ساعت به وکلا و مدیران نهاد وکالت اختصاص داده شده؟

مندنی‌پور افزود: کسانی که از تعامل سخن می‌گویند هیچگاه نگفتند که این تعامل باید دو طرفه باشد و نباید صرفاً با تعامل یک طرفه پیش بروند. اینکه برخی‌ها از صدا و سیما هر چه دوست دارند به ما بگویند و ما را دلال خطاب کنند و من نتوانم چیزی بگویم، آیا این تعامل دو طرفه است؟ در سال‌های اخیر در صدا و سیما چند ساعت به وکلا و مدیران نهاد وکالت اختصاص داده شده تا حرف خودشان را بزنند؟ کجای این اقدامات عدالت است؟

بیشتر بخوانید:

این حقوقدان و وکیل دادگستری در بخش دیگری از اظهارات خود تبصره ماده ۴۸ آئین دادرسی کیفری را نوعی رانت توصیف کرد که در پسِ آن تهدید سایر وکلا قرار دارد، گفت: پس قسم وکیل در این بین چه شد؟ ما به نوعی مراقب دستگاه قضا هستیم اما زمانی که پروانه وکالت در قالب یک کسب و کار به رسمیت شناخته می‌شود در اصل دیگر نمی‌توان از قانون و دستگاه قضا مراقبت کرد و این مصائب، خروجی آن است که وکالت را کسب و کار و وکیل را کاسب می‌خوانند. نباید اجازه دهیم با یک وکیل طوری برخورد شود که شایسته آن نیست؛ چراکه متضرر نهایی، مردم خواهند بود و حقوق مردم، یعنی حقوق وکیل و ما هم برای تامین حقوق مردم در میدان هستیم.

برخی وجود وکیل مستقل را در کشور برنمی‌تابند

همچنین در ادامه این نشست، دکتر حسن صفادوست، رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با تاکید بر لزوم هم‌افزایی علمی جامعه وکالت برای حل چالش‌های نهاد وکالت گفت: واقعیت این است که ما در برهه حساسی قرار داریم و در این بین همگی باید بیش از گذشته، هماهنگ با یکدیگر گام برداریم.

وی با تاکید بر اینکه پتانسیل علمی جامعه وکالت نباید از بین برود و در این مسیر به هر ترتیب باید کوشید تا این پتانسیل بیش از پیش تقویت شود تا بتوان مشکلات را به صورت علمی و درست تحلیل کنیم، گفت: ما نمایندگان جامعه وکالت به همراه بزرگان این صنف به دنبال آن هستیم تا نگرانی‌های مردم و کشور در بحث وکالت که در اصل همان حقوق ملت است را حل و فصل کنیم، چراکه برخی‌ها می‌خواهند در کشور وکیل مستقل وجود نداشته باشد.

خواستار همراهی قوه قضائیه در مسئله نقض استقلال کانون وکلا هستیم

دکتر محمود حبیبی، نایب رئیس دوم اسکودا هم در ادامه این نشست با اشاره به تجمع اعتراضی وکلای دادگستری مقابل شورای نگهبان بیان کرد: در این تجمع مدیران نهاد وکالت در کمال آرامش و سکوت اعتراض خود را به گوش مسئولان رساندند و در این میان همراهی قوه قضائیه را خواستار هستیم. باید متوجه باشیم که این اعتراض مسالمت‌آمیز انتهای فعالیت ما نیست، بلکه باید رایزنی‌ها را همچنان ادامه دهیم و از پا ننشینیم. طی روزهای آینده، هم این رایزنی‌ها ادامه خواهد داشت و هم اینکه مشورت‌های فکری و علمی در جامعه وکلا تشدید خواهد شد.

بزرگترین تهدید فعلی کشور، فساد دولتی و انواع فساد سازمان‌یافته است

دکتر سید محمود مصطفوی کاشانی، عضو ادوار کانون وکلای دادگستری مرکز نیز که یکی از سخنران این نشست بود با اشاره به مدل برخورد مسئولان با نهاد وکالت ابراز کرد: روزهای غریبی برای کانون وکلا در حال سپری شدن است، هرچند که بیش از ۴۰ سال است نهاد وکالت در حال تهدید شدن بوده و حالا هم یکباره مصوبه‌ای از مجلس به صورت سربسته بیرون آمد که به نوعی تهدید نهاد وکالت بشمار می‌آید. شگفتی که حالا باید بدان اشاره کرد این است که بسیاری از مصوبات مجلس فعلی در تعارض با قانون اساسی است. همه می‌دانند که بزرگترین تهدید فعلی کشور، فساد دولتی و انواع فساد سازمان‌یافته است، اما می‌بینیم که هیچ اقدامی برای مبارزه با این فساد صورت نمی‌گیرد. در مقابل نه‌تنها لوایح و طرح‌هایی که مطرح می‌شوند خروجی مثبت ندارند، بلکه عناوین آن، حتی توهین به هوش مردم و حقوقدانان است.

نظارت وزارت اقتصاد بر سایر نهادها هم وجاهت قانونی ندارد

وی افزود: طرح اخیر و بندهای الحاقی آن هم از همین طرح‌ها هستند که در گذشته به نوعی دیگر مطرح بوده و حالا هم به صورت دیگر آن را مطرح‌ کرده‌اند، رویه‌ای که برخلاف قانون اساسی است. به طور مثال درگاه ملی مجوزها دقیقاً موضوعی است که زیر نظر وزارت اقتصاد تشکیل شده که عیناً خلاف قانون اساسی است و حتی می‌توان گفت که این درگاه هیچ وجاهت قانونی برای تشکیل آن ذیل وزارت اقتصاد نداشته و حتی نظارت وزارت اقتصاد بر سایر نهادها هم وجاهت قانونی ندارد.

بیشتر بخوانید:

دکتر کاشانی با تاکید بر اینکه استقلال کانون وکلا یک استقلال قانونی است و اساساً ماهیت و جنس آن با وزارت اقتصاد و چنین مسائلی در تعارض فاحش است، گفت: مساله دیگر، تهدید نهاد وکالت است. زمانی که قانون تصویب می‌شود، لازم‌الاجراست اما اینکه در این میان وکلا را تهدید می‌کنند در واقع یک اقدام ناشایست و از سر بی‌اخلاقی است. نکته دیگر آن است که از اصل ۱۵۳ تا ۱۷۴ قانون اساسی، وظایف قوه قضائیه مطرح شده اما در طرح جدید که از سوی مجلس ارائه شد، نه تنها به حقوق رئیس قوه قضائیه تجاوز شده، بلکه راه احقاق حقوق مردم و اعتراض آنها در مورد چنین لوایحی هم سد شده است.

ارائه راهکارها و پیشنهادها برای دستیابی به راه حل پیرامون مصوبات مجلس علیه کانون وکلا توسط مدیران نهاد وکالت

در پایان این نشست، نمایندگان کانون‌های وکلای دادگستری به ارائه راهکارها و پیشنهادهای خود برای دستیابی به راه حل پیرامون مصوبات مجلس علیه کانون وکلا پرداختند.

منبع: روابط عمومی اسکودا

‫۲۰ دیدگاه ها

  1. حقتون هست اینقدر درمانده بشید شما تا به امروز به خاطر انحصار طلبیتون خیانت کردید در حق مردم الان هم سفره خود را کوچک می بینید چه کنم چه کنم افتادید خدا ازتون نگذره

  2. خجالت بکشید . این حرفا چیه می زنید؟ اینا رو برای کسی بگید ک شما ها رو نشناسن ….. وای اگر پرده ها بیفتد و معلوم شود چگونه بر این جایگاه ها تکیه زدید………..

    1. درود بر مجلسیها کانونهای وکلا صدور پروانه بند های سه گانه بدون آزمون رو نون دونی درست کرده تا اطاعت دراجرای آیین نامه من یکی از این محرومین بودم هر کانون مراجعه می کردم صدور پروانه رو منوط به دادن رشوه وپول به کانون می دونستن اونم بصورت علنی یه کانون صدور پروانه رو ۳۰۰ میلیون می خواست مثل کانون… یه کانون منوط به دادن آزمون بعلاوه پول نقد و.. خلاصه اینکه هر کانونی بدنبال نفع شخصی وبدون ضابطه معیار قانونی مصوب

  3. الان اسکودا باید تمرکز کنه روی پروانه های تخصصی وکلا تا قبل از اینکه اون رو هم به وزارت علوم یا اقتصاد بدهند

    1. خیلی پیش از اینها باید این اقدام مجلس باید انجام می‌گرفت، لذا این افراد …و جاه طلب بعید کنار زده شود و تا اینکه سایر افراد بتوانند این موضوع را از حالت انحصار این افراد …در بیاورند.
      انشاالله.

  4. یکی از آرزوهام اینه در کشور همه تابع قانون و معتقد به قوانین پیشرفته اسلام اصیل محمدی و قوانین حقوق بشری بودند، همه اعم از وکیل، غیر وکیل، مردم و بقیه، پیشرفت کشور فقط در صورت حذف هرگونه رانت، و پای بندی به قوانین است مثل کشورهای اروپایی

  5. در تمام این سالها فقط یک نفر را دیدم که بطور واقعی، نه اهل رانت است نه سفارش می پذیرد، نه ذره ای قانون را لگد مال می کند، نه حق کسی را پایمال می کند و به قرآن و قوانین حقوق بشری هردو بطور واقعی معتقد است و حتی در رای هایش به آن استناد می کند، و آن کسی نیست جز قاضی فهیم شعبه ۱۱۷ کیفری دو اصفهان، جناب آقای دکتر اعظمی که امیدوارم خداوند خودش محافظش باشد که اینجور افراد سخت در معرض خطرند

  6. “حالا ذینفعان را حتی به مجلس هم راه نمی دهند” این اقدام مجلس ما رو یاد اقدام کانون مرکز در مورخه ۲۱ مهر ۱۴۰۱ می ندازه. زمانی که درب ساختمان رو یک ساعت پیش از تجمع حمایتی وکلای شریف از اعتراضات مردمی بستند. اون اقدام کانون مرکز نماد بی پناهی وکلا بود. وکلای معترض بی پناه و چوب و گاز اشک اور خوردند و به شان اونها جسارت شد.چون کانون مرکز نمیخواست در اون مناقشه از وکلا حمایت کنه.
    ابی دلیل نیست که کرارا گفته شده ضربه ایی که امامزاده وکالت داره میخوره نشات گرفته از بی حرمتی متولیان اون طی این سالها بوده. وقتی وکلا در نهاد صنفی خودشون هم ملجاء و پناهی ندارن نباید انتظار داشته باشید مجلسی که دشمن وکالت بوده برای اعتراضات اونها اغوش باز کنه.

  7. با سلام. شماها هم اینقدر خون به دل کاراموزان کردید که هیچ امیدی به کانونها باقی نمانده.
    انتظار چند ساله برا صدور پروانه پایه یک همه رو عاصی کرده.
    خصوصا با بازنشسته های بند دال ؛ طوری برخورد کردید که انگار از خارج از این مرز و بوم امدن.

  8. مسولین کانون وکلا مثل کاهنان معبد وقانون برده داری دارن بر جوانهای این مملکت ظلم وانحصار می‌میکنندالبته قوه قضاییه از انها حمایت میکنه ولی انصافا مجلس شجاعانه در برار ظلم انها ایستاده

    1. شما سعی کنید درستان را بخوانید موفقیت بدون زحمت حاصل نمیشود در ضمن مرکز مشاوران هم هست انجا برای شما بهتر است

    2. علی جان با نظرتان کاملا موافقم، دقیقا حرف دل تمام دانشجویان و آنانی که به امید آینده خود تلاش میکنند ، آنان را در نصف راه تحصیلاتشان با اینگونه افراد که سر راه و مانع پیشرفت عزیزان تحصیلکرده هستند ، را نا امید میکنند ، پس بهتر است که از مجلس جهت این اقدام درست حمایت کرد. و این افراد معطل را از سر راه برداشت.

  9. بسم اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیم.

    خطاب به هیئت مدیره اتحادیه کانون های وکلای دادگستری (اسکودا) ؛
    قطعاً منظورِ مرحوم دکتر مصدق و مجلسِ آنروز از تصویب لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری، پایه ریزیِ استبداد و انحصارطلبی و خودکامگی کانون وکلا نبوده، و بدون شک خواستِ ملت و داوطلبینِ آزمون و وکلای عدالتخواه هم نیست!
    بنابراین مجلسِ آزادی خواهِ امروز باید با روشهای مختلف جلوی این خودکامگی را بگیرد و کانون را از سراشیبیِ سقوط نجات دهد.
    اینکه به صورت انحصارطلبانه و بدون پاسخگویی به احدی در کشور، راه ورود هزاران داوطلبِ نخبه را به حرفه وکالت بسته تا با محدود نگه داشتنِ تعدادِ وکلا، درآمدی سرشار برای خود و هم کیشان داشته باشید و ملت را در مضیقه قرار دهید، مخالفِ نظرِ مرحوم دکتر مصدق است .
    اینکه برگزاریِ آزمون تعویقیِ سال ۱۴۰۰ لاپوشانی شود و آزمونِ سال جاری با پیچیدگی ها و طولانی بودنِ متنِ هر سئوال و کم بودنِ زمانِ آزمون نسبت به سئوالاتِ عجیب و بی سابقه اش، جلوی ترازِ داوطلبین را سد کنید، و زهرِ خود را به قانونِ مترقیِ تسهیلِ مشاغل بریزید، و به طراحانِ سئوالاتِ چنین آزمونی پاداش هم دهید، دلسوزی به اسکودا نمی باشد، بلکه خیانت به ملت و داوطلبین و حتی جامعه وکلا می باشد و کاملاً خلافِ محور سه گانه عقلانیت، رحمانیت و تدبیر است…
    بنابراین شایسته است نمایندگانِ مجلسِ آزادیخواهِ امروز و علی الخصوص کمیته تحقیق و تفحص از کانون وکلا به وظیفه قانونی و شرعی و ملیِ خود قاطعانه و بدون هیچ چشم پوشی عمل کنند و حق ملت و داوطلبین و آزادیخواهان را از کانون وکلا باز پس گیرند…
    بسم اللهِ القاصمِ الجبارین.
    وَ سَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَموا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبونَ
    و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.

  10. این تصمیم گیری در مجلس نشان می دهد قوه مقننه به دست یک عده بیسواد افتاده است بنده ۱۰کلاس سواد بیشتر ندارم ولی حداقل ۱۰هزار جلد کتاب خوانده ام اگراین قانون درشورای نگهبان رد نشود عابروی دراصل مجلس ایران می‌رود ودر دنیا بیسوادی مجلس ایران اثبات وبه ریش نمایندگان بیسواد وفرست طلب ما خواهند خندید این یعنی وکلا ایجاد چالش وایراد کارها دزدی‌ها را نگیرند این که نشد وکیل اصلا دراین شرایط وکیل به چه درد می خورد وارزش کارشان ازبین می رود وقضاط سر خود زور می گویند اوکی

  11. جالبه پس کسب وکارنامیدن وکالت توهین به وکلا وهیبت کانون انحصاری وکالت است شما هم همینطوری بخاطراحقاق حق مردم خواهان عدالت قضایی وپبشبردحقوق بشر کاروکالت انجام میدید حالا داخل پارانتز اون حق الوکاله های صدها میلیونی ومیلیاردی حتما جیب من میره وگرنه وکالت کسب وکارنیست که شمابابتش پول بگیرید کلا پول درقبال فعالیت بشردوستانه شما واقعا اهانت امیزه ووکالت شغل نیست بادستمزدهای میلیونی میلیاردی حق باشماهاست فقط بعضی ازوکلا مثلا حدود ۹۸درصدشون وقتی به دفترشون مردم گاه مستاصل گرفتارتاخرخره مراجعه میکنند اولین برخوردمنشی خواستارمبلغی حالاکمش دویست سیصدهزاری ست که بابت مشاوره کارت بکشندبعدباوکیل محترم رودروبشوند.. حالا بعدازاگاهی ازمشکل درصورت قبول وکالت منصف باشه ثلث حق الوکاله را میخوادکارت بکشه بعدببینه تازه چیکارمیتونه بکنه یااصلا نتونه موکل خجلت زده پزشنهادمیده اغا پرونده مالیه کلی حقم پایمال شده شما حقموزنده کنید. هرمقدارخواستیدبرداریدهمین روهم بنویسید من امضاکنم که راهی برای بدقولی من نباشه اماوکیل محترم برای کاری که هنوربسم الله اش راننوشته دو مبلغ باعناوین حق مشاوره. پیش پرداخت گرفته تاهمین جاش که به وکیل محترم اهانت نشده اگروکالت راشغل بدانیم حالا ادامه نمیدم قصه راکه عمدتا پایان تراژیکی دارند واکثرمردم تاحدی اشنا هستند بااین خدمت انسانی وحقوق بشری میلیاردی البته یادم رفت بگم وکیل محترم درقبال تلاش موکل دست خالی حق خورده شده که اول بایدبخشی ازحق الوکاله رابایدبگیره که تقدیم دادخواست کلی هزینه داره مثل باطل کردن تمبروچندکلمه به اصطلاح حقوقی که دست وپای موکل راباقیافه حق بجانب اش مببنده البته این سبستم جاری وساری شامل همه وکلا محترم نمبشه وهستند وکلای باشرفی که هزینه همون تمبرباطل کردن ها وهزینه های دبگرراازجیب خودشون میپردازند یاوکلای انسان تمامی که خطرهمه چیزرابه جان میخرندوازبازداشتی های اعتراضات داوطلبانه دفاع کرده هزینه میپردازند ازحبس شان بگیرتا ابطال پروانه واخراج ازدانشگاه وغیره… البته جداازچهره های معروفی چون خانم ستوده ونرگس محمدی و اغایان عبدالفتاح و نیکبخت صالحی ودیگران وکلای بینام ونشان پیروجوان درجای جای ایران عزیز بدون حق الوکاله های نجومی باکمترین دست مزدیااصلا بدون هیچ دریافتی وکالت میکنند اما متاسفانه تعدادشان نسبت به جامعه وکالت که شغل خطاب کردن وکالت براشون اهانت امیزه بسیارکم است درنهایت عده ای بایدازدروغهایی که تحویل مردم دادن طی اینسالها شرمنده باشند وازهمین مسایل پیش امده برای وگالت ازخودشون بپرسنددراین شرایط اعتراضی مردم ایران نسبت به اشغالگران کشوربرای یه عمل خشونت امیزضداجتماعی ریختن ماست سردوشهروندبیگناه این همه اعتراض وواکنش نشان دادن اونم طی روزهای متمادی چرابرای به خطرافتادن وکالت بقول شما مستقل ومصوبه غیرتخصصی وغیرقانونی مجلس درسپردن نهادحقوقی به بک نهاداقتصادی ووامصیبتا گفتن وکلای باسوادوپرستیژ کراواتی وان نشان حلبی اویزان ازکت که هیچ کس جزاعضای کانون ازچنین هیبتی برخوردارنیستند چرامردم حمایت نمیکنندومعترض نیستند هشتکهای جوانان بحث وجدلهای میانسالان درفضای مجازی ویا همراه شدن باتجمعات اینور انورشماها تنها یک دلیل دارد وان نگریستن شما به آیینه واصلاح شیوه های کاری و ـاثبات طرفدارمردم بودنتان به خودمردم هست نه بهمجلس کهنمایندگی مردم رانداره

  12. یک هفته نیان توجامعه نصف ورودی های دادگستری کم میشه وعده وعید الکی پول گرفتن همین کار دیگه نمیکنن

  13. کار مجلس تحسین برانگیز است ، چرا که این کانون مایه مفسده شده و باعث فساد در سیستم وکالت و رانت در میان این مجموعه شده است ، که هر چه سریعتر باید تمام این تشریفات بازی این گروهک کانون گرا و مافیایی جمع شود …
    ما حقوقدانان ، عمل مجلس را با نهایت و کمال میل وبا تمام توان حمایت می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا