رئیس کل دادگستری مرکزی: بخشنامه بازرسی بدنی وکلا کشوری و سراسری است

وکلاپرس- جلسه رئیس کل دادگستری استان مرکزی با هیات مدیره کانون وکلای مرکزی، در روز شنبه مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکزی، حجت الاسلام جزایی در جلسه با هیات مدیره این کانون که در روز شنبه مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد؛ بیان کرد: بخشنامه بازرسی بدنی وکلا، کشوری و سراسری است.
بیشتر بخوانید:
ابتدا رئیس کانون استان مرکزی، حمید صلاحی، بر رعایت حفظ شأن وکلا در مراجع قضایی و رعایت شأن آنها توسط قضات و کارمندان تاکید نمود و از بازرسی بدنی وکلا در ورود به مجتمع های قضایی انتقاد کرد.
وی در ادامه به تشکیل جلسات منظم هیات مدیره با ریاست کل دادگستری و معاونت های مربوطه و برقراری ارتباط بیشتر و موثر و کارا جهت بررسی مسائل و موضوعات و یافتن راهکار های مناسب برای برون رفت از مشکلات پیش آمده تاکید نمود و در نهایت پیشنهاد معرفی یک نماینده از سوی دادگستری و یک نماینده از سوی کانون وکلا را مطرح نمودند.
در ادامه جناب اقای سهراب پور عضو هیات مدیره نیز بر ایجاد روابط نزدیک تر بین دادگستری و کانون وکلا تاکید کردند و به برخی ایرادات از جمله مشکل مطالعه پروندههای الکترونیکی توسط وکلا اشاره کرد.
بیشتر بخوانید:
حجت الاسلام جزایی، ریاست کل دادگستری استان مرکزی ضمن تبریک به هیات مدیره دوره نهم و آرزوی موفقیت برای آن ها، در مورد بازرسی بدنی وکلا ابراز ناراحتی نمودند و اعلام داشتند در اجرای این بخشنامه جز آخرین استان ها بودیم اما بخشنامه کشوری و سراسری است و در پایان اعلام نمودند اگر چه اکثر وکلا وظیفه قانونی خود را به خوبی انجام می دهند اما توصیه نمودند وکلا قانون و اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند .که به این نحو مشکلات بهتر و راحت تر قابل رفع خواهد بود.
من متوجه نمیشم، قضات یک پروانه دارند و وکلا هم یک پروانه ، بازرسی چه معنایی داره،
خانه دوم وکلا، دادگستری است .پس باید احترام به مقام و منزلت وکلا نهادینه بشه .و برخورد صحیح و ارزشمندی شأن وکلا حفظ بشه.چون وکلا مجریان قانون هستن .و این رفتارها باعث عدم اعتماد مردم میشه.
آقایان وکلا اگر فرصت کردند نسبت به بازرسی بدنی که به صورت لخت کامل در کلانتری ها و زندان ها برای مظنون و متهم و زندانی ها اجرا می شود آنجا هم کمی اعتراض کنند
الان اکثرا استان ها دیگ بازرسی انجام نمیدن و یک سری استانها هم حمل گوشی بلامانع است
دیگه اینقدر از مردم میترسن که کلا بازدید بدنی میکنن خوبه که علاقه مردم به خودشون رو فهمیدند …
وکلا با توجه به تردد ناهماهنگ و غیر منظم و عدم شناسایی فردی آنان همانند قضات وکارکنان دادگستری برای ورود به دادگستری نمیتوانند با قضات محترم و کارکنان دادگستری در یک تراز امنیتی باشند لذا درخواست فرد مذکور بدون توجه به نظم حاکم بر روابط امنیتی میباشد
اتفاقا تفتیش بدنی وکلا در صورت بروز اتفاقی مشابه کاخ دادگستری آنها را از هرگونه اتهامی مبرا میکند و بنفع کانون وکلا رقم میزند و شأن آنها بالاتر هم میرود
سلام
خدمتکار ،سربازوظیفه ، کارشناس و…… همه با موبایل و هزار تجهیزات وارد دادگاه میشه اونوقت فقط برای وکیل این قانون گذاشته شده و هدفی جز تخریب وکیل نداره .
خدای ناکرده اگر یه وکیل ترور رو انجام داده بود حتما کانون وکلا رو منحل میکردید .
به دلایل مسایل امنیتی بازرسی بدنی وکلا کاملا درست و منطقی هست.
سلام، حتی اگر اینگونه هم باشد و قانون کشوری باشد. برای احترام به جایگاه و شخصیت وکیلان ارجمند می توان و باید تغیرراتی در آن ایجاد شود.