اخبار

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش تولید: استفساریه قانون تسهیل قانون‌گذاری جدید است و ایراد جدی دارد

وکلاپرس _ سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید ضمن تاکید بر اینکه این استفساریه ایراد جدی دارد چون به معنای قانون‌گذاری جدید است و ما نباید در استفساریه قانون جدیدی وضع کنیم، اظهار کرد به جای استفساریه باید طرح اصلاحیه مطرح شود.

به گزارش وکلاپرس به نقل از ایسنا، محسن زنگنه (سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی) گفت: استفساریه مربوط به آزمون سردفتری ایرادات جدی دارد لذا به نظرم امکان طرح آن در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

محسن زنگنه اظهار کرد: کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در اسفندماه سال گذشته در آخرین جلسه خود نشستی با نمایندگانی از قوه قضاییه، کانون وکلا و سردفتران برای بررسی استفساریه مواد ۳، ۴ و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار برگزار کرد. در این جلسه آقای نقدعلی طراح استفساریه هم حضور داشت.

استفساریه مربوط به آزمون سردفتری می خواهد ملاک تنها قبولی در آزمون باشد

زنگنه توضیح داد: طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار داوطلبان آزمون سردفتری که حداقل ۷۰ درصد امتیاز میانگین نمرات یک درصد حائزان بالاترین امتیاز را کسب کرده باشند، به عنوان پذیرفته شده محسوب می‌شوند و باید سایر موارد همچون دوره کارآموزی را طی کنند؛ این استفساریه می‌خواهد سایر مراحل مربوطه را حذف کند و ملاک تنها قبولی در آزمون باشد یعنی اگر فردی در آزمون پذیرفته شود می‌تواند دفتر اسناد رسمی تاسیس کند.

ما نباید در استفساریه قانون جدیدی وضع کنیم

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی اظهار کرد: این استفساریه ایراد جدی دارد و نمی‌تواند در صحن مطرح شود، چون به معنای قانون‌گذاری جدید است ما نباید در استفساریه قانون جدیدی وضع کنیم لذا به نظرم استفساریه قابل طرح در صحن نیست و حتی در صورت طرح هم فکر می‌کنم در صحن مجلس شورای اسلامی رد می‌شود.

بیشتر بخوانید:

به جای استفساریه باید طرح اصلاحیه مطرح شود

زنگنه ادامه داد: به جای استفساریه باید طرح اصلاحیه مطرح شود، البته که برخی اقدامات باعث مخدوش شدن روح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار شده است که هدف این قانون تسهیل و تسریع در صدور مجوزها و برداشتن رانت و امضای طلایی بود منتهی برخی دستگاه‌ها تفسیری ارائه می‌کنند که روح قانون مخدوش می‌شود باید قانون‌گذار طرحی برای اصلاح آورد و این کار در قالب استفساریه امکان‌پذیر نیست.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا