دکتر کوشا: مدیران نهاد وکالت باید آینده نگری داشته باشند
فهرست
وکلاپرس- رئیس اسکودا، در نشست هماندیشی «آیندهپژوهی نهاد وکالت در پرتو نظام تقنین»، با تاکید بر تعامل با قوای سه گانه گفت: نباید تعامل به نحوی باشد که استقلال نهاد وکالت را زیر سوال ببرد.
به گزارش وکلاپرس، نشست هماندیشی «آیندهپژوهی نهاد وکالت در پرتو نظام تقنین» به میزبانی کانون وکلای گلستان امروز با حضور نمایندگانی از قوای سهگانه، از جمله وزیر دادگستری، رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس و … امروز مورخ ۴ بهمن ماه در شهر گرگان برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
مدیران نهاد وکالت باید آینده نگری داشته باشند
کوشا، رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در این نشست اظهار کرد: تجمیع سه قوه در یک فضا و هم اندیشی درباره موضوعات و چالش ها بسیار مهم و یک کار ارزشمند است.
جعفر کوشا گفت: امروز مدیران نهاد وکالت باید آینده نگری داشته باشند که این موضوع غیر از سیاست گذاری است.
وی گفت: زمانی که استراتژی تعریف و تاکتیک هایی در کنار آن ارائه می شود یعنی کمتر از ۱۰ سال آینده مورد بررسی قرار می گیرد اما آینده پژوهی ۵۰ سال آینده را می بیند. باید سناریو ۵۰ سال آینده را بررسی و زیر ساخت های آن را آماده کرد.
کوشا افزود: در آینده پژوهی مسائلی که نهاد وکالت ۳۰ سال آینده با آن مواجه است، بررسی و برای آن راهکار و زیر ساخت آماده می شود.
رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) بیان کرد: در آینده پژوهی پیش گویی انجام نمی شود بلکه تحولات و تغییرات آینده ترسیم خواهد شد.
استراتژی تعامل نهاد وکالت با حاکمیت مشخص نیست
کوشا با بیان اینکه استراتژی تعامل نهاد وکالت با حاکمیت مشخص نیست، بیان کرد: می توان در این نشست ها نقطه نظرات را با حضور سه قوه نزدیک کرد اما نباید تعامل به نحوی باشد که استقلال نهاد وکالت را زیر سوال ببرد.
با قانون تسهیل مراجعه به وکیل متخصص را از مردم سلب می کنید
رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در بخش دیگری از سخنانش به انتقاد از قانون تسهیل پرداخت و گفت: با قانون تسهیل مراجعه به وکیل متخصص را از مردم سلب می کنید و به وکلایی که نمی توانند نیازها را تامین کنند ارجاع می دهید.
بیشتر بخوانید:
کوشا با بیان اینکه «دوسال گذشته برای عدم تصویب قانون تسهیل، فشار و هیایوهای زیادی ایجاد شد» گفت: چرا بر اجرای کاری که دچار اشکال است، اصرار دارید؟
می توان قوانین را در یک شهر و استان به صورت پایلوت اجرا و اصلاح کرد
وی گفت: می توان قوانینی نوشت و در یک شهر و استان به صورت پایلوت اجرا و اصلاح کرد و سپس آن را به کل کشور تعمیم داد اما ما ضربه ای مهلک به بدنه وارد می کنیم.
وی گفت: در نظام وکالتی به نحوی عمل شده که وکیل را وابسته می کند و این وکیل دیگر نمی تواند وارسته باشد.