اخبار صنفیویژه

درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور

وکلاپرس- وکیل بهنام نزادی با ارسال اظهارنامه ای خطاب به دادستان کل کشور از او خواست در اجرای اختیارات نظارتی این مقام قضائی، درباره نحوه اجرای محکومیت حبس این وکیل از سوی دادگاه کیفری شهرستان اراک مداخله کند.

به گزارش وکلاپرس، وکیل بهنام نزادی در این اظهار نامه با تشریح اقدامات فراقانونی دادیار اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب اراک از جمله کان لم یکن تلقی کردن حبس سپری شده در زندان اوین، اعمال مجازاتهایی فراتر از حکم صادره  شامل مسدودسازی حسابهای بانکی و توقیف خط موبایل، مسدوسازی خط موبایل کفیل پیش از دستور ضبط مبلغ وجه الکفاله، توقیف حساب بانکی کفیل و …. خواستار معرفی به زندان محل سکونت و اعمال ماده ۵۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری مبنی بر تجمیع مجازات قطعی شده است.

بیشر بخوانید:

متن کامل اظهارنامه به شرح زیر است:

دادستان محترم کل کشور

با سلام

احتراماً اینجانب بهنام نزادی با توجه به حسب اصل ۱۶۲ قانون اساسی کشور و نیز جایگاه عالی نظارتی دادستان محترم کل کشور در حسن اجرای قوانین و هماهنگی بین دادسراها حسب ماده ۲۸۸ و ماده ۴۸۴ آیین دادرسی کیفری و بند ۵ ماده ۱۴ قانون نظارت بر رفتار قضات با یادآوری اصول بنیادین حاکم بر دادرسی کیفری از جمله اصل دادرسی منصفانه (ماده ۷ آیین دادرسی کیفری)، اصل بی طرفی مقام قضائی (ماده ۹۳ قانون آیین دادرسی کیفری)، اصل تسریع در رسیدگی و جلوگیری از اطاله دادرسی (ماده ۳ قانون آیین دادرسی کیفری) به عنوان محکوم سیاسی و امنیتی پرونده به شماره ۱۴۰۲۲۶۹۲۰۰۰۰۴۶۷۵۳۱ مطمح نظر در شعب ۱ و ۷ اجرای احکام کیفری استان مرکزی به استحضار میرساند؛

یکم اینجانب در پی پرونده گزارش حفاظت اطلاعات دادگستری استان مرکزی به ریاست آقای حیدری در شرایطی در آن استان به حبس محکوم شده ام که قریب به ۲۰ سال اساساً در استان مرکزی خاصه شهر اراک حتی ترددی نیز نداشته ام.

دوم پس قطعیت حکم مدتی از حبس خود را در زندان اوین گذرانده ام که پس از تجویز اعاده دادرسی دادیار مجری حکم در شهر اراک بدون اخذ وثیقه مجدد دستور آزادی اینجانب را صادر نموده است.

سوم پس از رد اعاده دادرسی دادیار اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب اراک مدت حبس سپری شده اینجانب در زندان اوین را کان لم یکن اعلام مینمایند و علیرغم اعلام آمادگی اینجانب برای تحمل الباقی حبس و معرفی خود به زندان اوین همان دادیار اقدام به اعمال مجازاتهایی فراتر از حکم صادره نظیر مسدودسازی حسابهای بانکی و توقیف خط موبایل و غیره مینماید. همچنین جهت تحت فشار قرار دادن اینجانب اقدامات فراقانونی از جمله مسدوسازی خط موبایل کفیل پیش از دستور ضبط مبلغ وجه الکفاله، توقیف حساب بانکی و…. را مرتکب میشود.

شرح تقاضا:

۱- معرفی به زندان محل سکونت

یکم؛ فارغ از آیین نامه اجرایی سازمان زندانها، تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری تصریح به تحمل حبس در اقامتگاه محکوم مینماید.

دوم؛ تشخیص اقامتگاه وفق ماده ۱۰۰۲ قانون مدنی محل سکونت یا مرکز امور اقامتگاه محسوب میشود.

سوم؛ در زمان تحقیقات تا صدور حکم قطعی، ضمن اعتراض به صلاحیت آن محاکم اقامتگاه اینجانب معرفی شده است

چهارم؛ سابقاً مدتی از حبس در زندان اوین گذرانده شده است و به واقع معرفی به محل زندان اقامتگاه محقق شده است لیکن در ادامه برخلاف قانون توسط دادیار مجری حکم مردود اعلام شده است.

جناب دادستان محترم درخواست میشود ضمن گوشزد مراتب قانونی به دادستان اراک تصریح گردد هیچ انسانی خواهان حبس نیست و اجرای ۴۶ روز حبس در زندان اوین آن هم در نوروز باستانی به انتخاب اینجانب نبوده است.

۲- اعمال ماده ۵۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری

متأسفانه علیرغم چند نوبت تقاضای اعمال ماده ۵۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری مبنی بر تجمیع مجازات قطعی نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام، دادیار اجرای احکام اراک از ارسال پرونده ها به آخرین دادگاه صادر کننده رأی امتناع می نماید.

علی ایحال مقتضی است آن مقام محترم قضایی ضمن نظارت و دادن تعلیمات لازم بجهت جلوگیری از استمرار این شیوه از رسیدگی در خصوص محکومان سیاسی به تکلیف مقرر در بند ۵ ماده ۱۴ قانون نظارت بر رفتار قضات در اعلام و گزارش این تخلفات و جرایم احتمالی به مراجع ذی صلاح اقدام نماید.

با تشکر

ببینید:

درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور
درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور
درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور
درخواست وکیل بهنام نزادی از دادستان کل کشور

سابقه خبر:

 وکیل بهنام نزادی عضو کانون وکلای دادگستری مرکز در آذر ماه سال ۱۴۰۳ به اتهام تبلیغ علیه نظام -به علت فعالیت‌های او در فضای مجازی، از جمله مدیریت صفحه اینستاگرامی «تخلفات انتظامی قضات»- از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک به یک سال حبس تعزیری و دو سال محرومیت از فعالیت وکالتی محکوم شده بود که پس از آن رای دادگاه بدوی، به موجب دادنامه قطعی شعبه ۹ دادگاه تجدید نظر استان مرکزی، به ۴ ماه حبس و ۱ سال محرومیت از وکالت تبدیل شد.

در خصوص جزئیات رای بدوی صادره از شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک و رای دادگاه تجدید نظر لینک های زیر را ببینید:

پیش از این وی برای تحمل محکومیتش روز ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ راهی زندان اوین شده بود و پس از پذیرش اولین دادخواست اعاده دادرسی اش، در تاریخ ۲۶ فروردین ماه موقتا از زندان آزاد شده بود.

بیشتر بخوانید:

این وکیل دادگستری برای حکم صادره، دوبار درخواست اعاده دادرسی کرد که در بار نخست  شعبه هم عرض رسیدگی کننده به این پرونده (شعبه ۸ دادگاه تجدید نظر استان مرکزی)با رد درخواست اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی، محکومیت وی به ۴ ماه حبس و ۱ سال منع فعالیت وکالتی را مجددا تایید کرد.

و در دومین بار پس از پذیرش درخواست مجدد اعاده دادرسی وکیل بهنام نزادی در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور، این پرونده برای رسیدگی به شعبه هم عرض (شعبه پانزدهم دادگاه تجدید نظر استان مرکزی) ارجاع شد که این شعبه با حذف مجازات تکمیلی منع از اشتغال به وکالت، درخواست اعاده دادرسی مجدد وی را رد کرد.

بیشتر بخوانید:

و در نهایت شعبه هفتم اجرای احکام اراک در تاریخ ۴ مرداد ماه ۱۴۰۴، وی را برای ادامه محکومیتش احضار کرد.

بیشتر بخوانید:

پس از این موضوع دادیار شعبه هفتم اجرای احکام اراک در ابلاغیه ای به تاریخ ۲۶ مرداد ۱۴۰۴، به کفیل این وکیل دادگستری اعلام کرده بود: با توجه به استرداد نیابت قضایی، حبس تحمل شده توسط وی در زندان اوین از نظر این شعبه کان لم یکن است.

بیشتر بخوانید:

 


 

سایر مطالب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا