توضیح دبیرخانه امور بینالملل اسکودا درباره ارائه آمارهای غیرواقعی در مورد سرانه وکیل در کشورهای مختلف
بر اساس منابع معتبر جهانی، سرانه وکیل در ایران در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، سوئد، سوئیس، اتریش و فنلاند بالاتر است
وکلاپرس- دبیرخانه امور بینالملل اسکودا با انتشار اطلاعیه ای درباره ارائه آمارهای غیرواقعی مطرح شده در مورد سرانه وکیل در کشورهای مختلف توضیحاتی ارائه کرد.
در این اطلاعیه با اشاره به ارائه برخی آمارهای غیرواقعی، به سند منتشر شده توسط شورای کانونهای وکلا و انجمنهای حقوقی اروپا (CCBE) تحت عنوان CCBE LAWYERS’ STATISTICS به عنوان یکی از معتبرترین منابع در این زمینه استناد شده است.
بر اساس منابع معتبر جهانی، بر خلاف برخی ادعاهای غیر واقعی سرانه وکیل در ایران در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله فرانسه، سوئد، سوئیس، اتریش و فنلاند بالاتر است.
پاسخ دبیرخانه امور بینالملل اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران درباره ارائه آمارهای غیرواقعی در مورد سرانهٔ وکیل در کشورهای مختلف
اخیراً در برخی رسانهها و سخنرانیها درراستای دفاع از “طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار”، آمار و ارقامی ارائه شده است که کشور ایران را از جهت سرانهٔ وکیل، در وضعیت بسیار نامناسبی نشان میدهد. دبیرخانه امور بینالملل اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران، از اشخاصی که این آمار و ارقام را ارائه نمودهاند، تقاضا دارد جهت شفاف شدن موضوع، مستندات خود را ارائه نمایند.
شایان توجه است که یکی از معتبرترین اسناد در ارتباط با آمار وکلا در کشورهای مختلف، سند منتشر شده توسط شورای کانونهای وکلا و انجمنهای حقوقی اروپا(CCBE) تحت عنوان CCBE LAWYERS’ STATISTICS میباشد. بررسی این سند نشان میدهد که ایران در مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی(از جمله فرانسه، سوئد، سوئیس، اتریش و فنلاند) از نظر سرانهٔ وکیل در رتبه بالاتری قرار میگیرد. جویندگان واقعیت را به مشاهده سند مزبور که از طریق لینک زیر قابل دسترسی است دعوت مینماید:
https://www.ccbe.eu/fileadmin/speciality_distribution/public/documents/Statistics/EN_STAT_2020_Number-of-lawyers-in-European-countries.pdfدر پایان البته لازم به ذکر است، بررسیها نشان می دهد که تعداد بالای وکلا در یک کشور، ضرورتاً به معنای وضعیت مطلوب آن کشور از جهت تضمین حقوق مردم و دادرسی عادلانه نیست و عوامل مختلفی در این امر دخالت دارند.
دبیرخانهٔ امور بین الملل اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران
آقایان اسکودا . به فرض که آمار اعلام شده توسط دوستان صحیح یا به روز نباشد . شما چه برنامه هایی برای فرهنگ سازی در جامعه جهت گرفتن وکیل توسط مردم داشته اید یا کدام وقت به دنبال ارزان شدن خدمات حقوقی بوده اید یا کدام طرح را داشته اید که وکالت مثل همه جهان تخصصی شود مثل وکیل کیفری یا ارداری یا حقوقی و… در پاسخ شما هیچ برنامه ای در این خصوص نداشته اید و فقط به طرح های ارائه شده توسط نمایندگان محترم مردم و قوه محترم قضائیه انتقاد می کنید .