تعلیق یک ماهه کارآموزی و گزارش نویسی کارآموزان کانون وکلای دادگستری البرز در محاکم قضایی به علت جنگ ۱۲ روزه

وکلاپرس- معاونت منابع انسانی دادگستری کل استان البرز با تعلیق یک ماهه کارآموزی و گزارش نویسی کارآموزان در محاکم قضایی در بازده زمانی ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ لغایت ۱۴۰۴/۰۵/۰۲ موافقت کرد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان البرز، معاونت منابع انسانی دادگستری کل استان البرز با تعلیق یک ماهه کارآموزی و گزارش نویسی کارآموزان در محاکم قضایی در بازده زمانی ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ لغایت ۱۴۰۴/۰۵/۰۲ موافقت کرد.
بیشتر بخوانید:
- درخواست رئیس کانون وکلای دادگستری البرز برای برخورد با فعالیت های غیرمجاز موسسات حقوقی، کارچاق کنی، وکلای دارای تمرکز غیرمجاز
- هشدار کانون وکلای دادگستری البرز درباره شرکت کارآموزان در کارگاههای آموزشی غیر استاندارد
متن و تصویر نامه در ادامه آمده است.
جناب آقای مددی؛ دادستان محترم عمومی و انقلاب مرکز استان
جناب آقای غلامی؛ رئیس محترم حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان البرز
روسای محترم دادگستری شهرستانهای استان البرز
دادستانهای محترم عمومی و انقلاب شهرستان های استان البرز
با سلام و تحیت؛
احتراماً نظر به شرایط خاص ایجاد شده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و عدم ثبات لازم جهت حضور کارآموزان وکالت در محل حوزه های قضائی همچنین تقاضای نایب رئیس محترم هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری استان البرز شایسته است دستور فرمائید در خصوص کارآموزانی که در بازه زمانی ۱۴۰۴/۴/۲ لغایت ۵/۲ در محل شعبه کارآموزی تعیین شده حاضر نبوده اند پس از احراز هویت و با توجه به معرفی نامه صادره قبلی مساعدت به عمل آید.
جعفر داراب خانی
معاون فضائی رئیس کل و معاون منابع ایمانی و امور فرهنگی دادگستری کل استان البرز






