وکلاپرس _ امیر رئیسیان (وکیل مدافع امیرسالار داودی) روز گذشته ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ با انتشار پستی در حساب توییتر(ایکس) خود، از آمدن موکلش به مرخصی خبر داد.
به گزارش وکلاپرس، امیرسالار داودی (وکیل پایه یک دادگستری و وکیل حقوق بشری) که با محکومیت های متعدد سیاسی از سال ۱۳۹۷ تاکنون در زندان به سر می برد و سال پنجم از دوران محکومیت ۱۰ ساله خود را در زندان اوین میگذراند، شب گذشته به مرخصی آمد. البته هنوز مشخص نیست ایشان تا چه زمانی در مرخصی است.
بیشتر بخوانید:
وکیل امیر رئیسیان در حساب توییتر خود با انتشار تصویری جدید از وکیل امیر سالار داودی نوشت:
جناب وکیل امیرسالار داودی به مرخصی آمد
پیشتر امیر رئیسیان، در مورد حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب در سال ۹۷ برای وکیل داودی گفته بود: شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، وکیل داودی را در مورد اتهام ( تشکیل گروه در فضای مجازی ) به تحمل ۱۵ سال حبس و در مورد ( فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران ) به تحمل ۱۸ ماه حبس و در مورد ( اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور) به تحمل ۷.۵ سال حبس و در مورد اتهام ( توهین به امام خمینی و مقام معظم رهبری ) به تحمل ۳ سال حبس و در مورد اتهامات ( توهین به اشخاص حقیقی و مقامات) به تحمل ۱۱۱ ضربه شلاق و در مورد اتهام ( نشر اکاذیب ) به تحمل ۳ سال حبس و پرداخت ۶۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد و در مورد اتهام ( همکاری با دولت متخاصم آمریکا ) رای بر برائت وی صادر کرد.
لازم به ذکر است بیست و ششم خردادماه سال جاری، بیست و هشتمین جایزه بین المللی حقوق بشر لودوویک تراریو در سال ۲۰۲۲ (Ludovic-Trarieux Prize 2022 ) به امیرسالار داودی اهدا شد.
بیشتر بخوانید:
- سابقه خبر: وکیل امیرسالار داودی با تودیع وثیقه ۵ میلیارد تومانی به مرخصی اعزام شد
- متن اصلاحیه ماده ۵۴ آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری + تصویر اصلاحیه
نگاهی به محکومیت و حبس وکیل داودی
امیر سالار داوودی (وکیل دادگستری و مسئول کانال تلگرامی «بدون روتوش») روز ۲۹ آبان ۱۳۹۷ در محل کارش به اتهام اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام و اهانت به رهبری بازداشت شده بود.
داودی نزد وکلای دادگستری بیشتر با کانال تلگرامی «بدون روتوش» که در آن به موضوعات صنفی وکلا می پرداخت، شناخته شده است.
پیشتر وحید مشگانی فراهانی (وکیل امیر سالار داوودی) اعلام کرده بود: موکلم دو دسته فعالیت داشته است؛ یکی دفاع از متهمان سیاسی و امنیتی بوده که اقلیتهای دینی و افراد سیاسی را در بر میگرفته و فعالیت دیگرش ناظر به فعالیت در یک صفحه تلگرامی و صفحه اینستاگرامش بوده است که در آنجا نقطه نظرات سیاسی و اجتماعی خودش را اعلام می کرده است.
این وکیل زندانی مطابق رای شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب بابت اتهام های متعدد در مجموع به ۳۰ سال حبس تعزیری محکوم شده است.