اخبار مجلس شورای اسلامیویژه

نقد علی: طبق استعلام تعداد پرونده‌های مالیاتی وکلا، آمارهای اعلامی مبنی بر جذب سالانه ۲۵ هزار وکیل توسط برخی ذینفعان صحیح نیست

وکلاپرس- نایب رئیس کمیسیون حقوقی مجلس گفت: میانگین سالانه جذب وکیل از طریق درگاه صدور مجوزها حدود ۱۱ هزار نفر است.

به گزارش وکلاپرس به نقل از خبرگزاری خانه ملت، محمدتقی نقدعلی نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به اجرایی شدن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و حذف ظرفیت از آزمون وکالت، گفت: برخی آمارهای اعلامی مبنی بر جذب سالانه ۲۵ هزار وکیل توسط برخی ذینفعان صحیح نیست، با توجه به اینکه قبول شدگان آزمون وکالت پس از طی کردن مراحل ثبت نام و دریافت پروانه کارآموزی وکالت مکلفند نسبت به تشکیل پرونده مالیاتی اقدام نمایند، آمار وکلای جذب شده طی سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ کمتر از میزان اعلام شده است.

بیشتر بخوانید:

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس ادامه داد: طی استعلامی که از سازمان امور مالیاتی انجام شد؛ هر ساله افرادی در آزمون وکالت پذیرفته شده و حسب وظیفه و برای انجام فعالیت، پرونده مالیاتی تشکیل دادند لذا مشخص است که در سال های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ چه تعداد وکیل برای اولین بار پرونده مالیاتی تشکیل دادند.

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به پاسخ سازمان امور مالیاتی به استعلام صورت گرفته، تصریح کرد: بر اساس آمار ارائه شده سازمان امور مالیاتی تعداد وکلایی که برای اولین بار پرونده مالیاتی تشکیل دادند در سال ۱۴۰۱ (تعداد ۸۲۳۳ نفر)، در سال ۱۴۰۲ (تعداد ۷۴۹۵ نفر) و در سال ۱۴۰۳ (تعداد ۱۷۷۶۴ نفر) هستند اما با توجه به آمار اعلامی مجموعا از زمان اجرایی شدن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار حدودا ۳۴ هزار کارآموز وکالت جذب شدند که میانگین جذب سالانه در این سه سال حدود ۱۱ هزار نفر است و تعداد وکلای اعلامی مجموعا مربوط به کانون های وکلای دادگستری و مرکز وکلای قوه قضائیه است.

‫۹ دیدگاه ها

  1. با سلام
    شخصا اگر همه مردم ایران هم وکیل بشوند مشکلی ندارم. اما از اینکه بدون تخصص و آگاهی و توانایی وکالت و با نمرات حداقلی مال و جان و سرمایه مردم شده ابزار دست برخی وکلای جدید واقعا متاسفم.
    الان طوری شده که وکیل شدن آسون ترین شغل تو ایران شده. کافیه برید سر آزمون وکالت برگه سفید رو با نهایت ده تا جواب درست از صد و بیست سوال بدید تحویل قبول میشید

    1. سلام ، این صحبت شما صحت نداره دوست عزیز، بنده ازسال ۱۴۰۱ دارم آزمون شرکت می کنم و قبول نمیشم ، این صحبت شما صحت ندارد .

    2. چرا همینجوری بی تخصص و بدون اطلاعات کامل مطلب میزارید بنده خودم بادرصدهای ۳۹ ، ۲۰ ،۴۰ درصد دو سال یکسال پیش آزمون دادم قبول نشدم . لطفاً غلط مطلب نزارید

  2. محمدتقی نقدعلی نامی که در تاریخ عدالت ایران بعنوان شخصیتی ضد نهاد وکالت و دفاع استاندارد باقی میماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا