اخبار کانون هاویژه

آگهی ثبت نام متقاضیان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در فصل زمستان (بندهای ماده ٨ لایحه استقلال)

وکلاپرس– کانون وکلای دادگستری مرکز امروز مورخ ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲، آگهی ثبت نام متقاضیان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در فصل زمستان (بندهای ماده ٨ لایحه استقلال) را منتشر کرد.

به گزارش وکلاپرس بر اساس ماده ۸ لایحه استقلال کانون های وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۳ (اصلاحی ۱۳۷۳) برخی از اشخاص حقوق‌خوانده می‌توانند بدون شرکت در آزمون وکالت، پروانه وکالت پایه یک دریافت کنند.

بیشتر بخوانید:

افراد مذکور در ماده ۸ لایحه قانونی استقلال شامل موارد زیر می شوند:

‌الف – به کسانی که دارای ده سال متوالی یا پانزده سال متناوب سابقه خدمات قضائی بوده و لااقل پنج سال ریاست یا عضویت دادگاه داشته باشد‌ و سلب صلاحیت قضائی از آنها از طرف دادگاه عالی انتظامی قضات نشده باشد.

ب – کسانیکه دارای دانشنامه لیسانس بوده و ۵ سال سابقه خدمات قضائی داشته باشند و سلب صلاحیت قضائی از طرف دادگاه عالی انتظامی از‌آنها نشده باشد.

ج – نمایندگان مجلس شورای اسلامی با گذراندن یک دوره کامل نمایندگی که دارای لیسانس قضائی یا گواهی پایان تحصیلات سطوح عالیه از حوزه‌علمیه قم و ۵ سال سابقه کار قضائی در محاکم باشند.

د – کلیه کسانیکه دارای لیسانس حقوق قضائی یا گواهی پایان تحصیلات سطوح عالیه از حوزه علمیه قم با حداقل ۵ سال سابقه کار متوالی یا ۱۰ سال ‌متناوب در سمتهای حقوقی در دستگاههای دولتی و وابسته به دولت و نهادها و نیروهای مسلح باشند و بعد از اجرای این قانون با داشتن سی سال‌ سابقه خدمت بازنشسته شوند بدون رعایت شرط سن با انجام نصف مدت مقرر کارآموزی.

تبصره۱ – کسانیکه دارای دانش نامه لیسانس بوده و دو سال سابقۀ خدمت قضائی داشته باشند از انجام دوره کارآموزی معاف میباشند. ولی در این ‌مورد مدت انتظار خدمت از لحاظ اخذ پروانۀ وکالت جزء خدمت محسوب نمیشود.

تبصره ۲ – کانون ملزم است در مورد تقاضاهای پروانه کارآموزی یا وکالت ظرف مدت شش ماه اتخاذ تصمیم نماید. ‌

در همین راستا کانون وکلای دادگستری مرکز آگهی ثبت نام متقاضیان بندهای مختلف ماده ٨ لایحه استقلال برای سه ماه پایانی سال ۱۴۰۲ را منتشر کرده است.

طبق اطلاعیه ثبت نام هزینه ثبت نام ۴۰ و ۵۰ میلیون تومان است که نصف این مبلغ هنگام ثبت نام اینترنتی دریافت شده و قابل استرداد نیست و همچنین در انتهای این اطلاعیه تاکید شده است که چنانچه در بخشهایی از آئین نامه لایحه استقلال تغییراتی لحاظ گردد در خصوص متقاضیان ثبت نام شده آئین نامه جدید با تغییرات لحاظ شده اعمال و لازم الاجرا خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

متن کامل آگهی به شرح زیر است:

آگهی ثبت نام متقاضیان دریافت پروانه وکالت بدون آزمون در فصل زمستان

زمان و نحوه ثبت نام درخواست پروانه

 لطفا دقت شود ثبت نام را براساس هر کدام از بندهایی که واجد شرایط هستید انجام شود از ثبت نام اشتباه در تشخیص بندهای مختلف ماده ٨ جدا خودداری شود.لازم به ذکر است که هزینه ثبت نام تحت هیچ عنوانی مسترد نمی گردد.

 (ارسال مدارک جهت تشکیل پرونده ظرف ۴٨ ساعت از زمان ثبت نام اینترنتی)

 متقاضیان می بایستی دارای یکی از شرایط ذیل باشند:

 بند ب ماده ٨

 به موجب بند ب ماده ٨ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری به کسانی که دارای دانشنامه لیسانس بوده و پنج سال سابقه خدمات قضائی داشته باشند و سلب صلاحیت قضائی از طرف دادگاه عالی انتظامی از آنها نشده باشد پروانه وکالت از طرف کانون وکلاء داده می شود.

 بند ج ماده ٨

 به موجب بند ج ماده ٨ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری به نمایندگان مجلس شورای اسلامی با گذراندن یک دوره کامل نمایندگی که دارای لیسانس قضائی یا گواهی پایان تحصیلات سطوح عالیه از حوزه علمیه قم و ۵ سال سابقه کار قضائی در محاکم باشند، پروانه وکالت اعطاء می شود.

 بند د ماده ٨

 «لیسانس حقوق، یا گواهی سطوح عالی حوزه با ۵ سال سابقه حقوقی مستمر یا ١٠ سال متناوب و بازنشستگی با ٣٠ سال خدمت دولتی»

– به موجب بند « د » ماده ٨ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری به کلیه کسانی که دارای لیسانس حقوق قضائی یا گواهی پایان تحصیلات سطوح عالیه از حوزه علمیه قم با حداقل ۵ سال سابقه کار متوالی یا ١٠ سال متناوب در سمت های حقوقی در دستگاه های دولتی و وابسته به دولت و نهاد ها و نیروهای مسلح باشند و بعد از اجرای این قانون با داشتن ٣٠ سال سابقه خدمت بازنشسته شوند بدون رعایت شرط سنی با انجام نصف مدت مقرر کارآموزی (نه ماه) پس از قبولی در امتحان اختبار، پروانه وکالت از طرف کانون وکلاء داده می شود.

لازم به توضیح است که این متقاضیان باید دارای تمام شرایط فوق باشند در غیر این صورت مشمول این ماده نخواهند شد (لیسانس حقوق یا گواهی سطوح عالی حوزه علمیه قم + ۵ سال مستمر یا ١٠ سال متناوب کارشناس حقوقی مستند به احکام کارگزینی (بعد از اخذ مدرک لیسانس) + بازنشستگی با ٣٠ سال خدمت واقعی).

متقاضیان بند ((د)) در صورتی می توانند ثبت نام کنند که آخرین حوزه فعالیت شان (یا حکم بازنشستگی )مربوط به استان های تحت شمول کانون مرکز باشد.

متقاضیان بند ((د)) می بایستی اول حکم بازنشستگی خود را اسکن نمایند. و پس از تائید حکم بازنشستگی می تواند مراحل ثبت نام را در مدت مقرر انجام دهد.

تبصره یک ماده ٨

 به موجب تبصره یک ماده ٨ لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری کلیه کسانی که دارای لیسانس حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا معادل آنها از دروس حوزوی و دانشگاهی بوده و حداقل دو سال سابقۀ خدمت قضائی داشته باشند از انجام دوره کارآموزی معاف می باشند ولی پس از احراز شرایط و قبولی در اختبار، به آنها پروانه وکالت پایه یک از طرف کانون وکلاء داده می شود. در این ‌مورد مدت انتظار خدمت از لحاظ اخذ پروانۀ وکالت جزء خدمت محسوب نمی شود.

«زمان ثبت نام یا پذیرش درخواست»

ردیففصلماهروز
١بهارفروردین٢٠ الی ٣٠
٢تابستانتیر٢٠ الی ٣٠
٣پاییزمهر٢٠ الی ٣٠
۴زمستاندی٢٠ الی ٣٠

 تذکر: لازم به ذکر است مهلت ثبت نام تا پایان وقت اداری آخرین روز مواعد فوق می باشد.

«هزینه ثبت نام»

  • هزینه ثبت نام برای متقاضیان بند ((د)) چهل میلیون تومان،
  • متقاضیان بندهای ب- و تبصره یک ماده ٨ پنجاه میلیون تومان
  • و برای متقاضیان بند ((ج)) چهل میلیون تومان می باشد.

هنگام ثبت نام (اینترنتی ) نصف مبلغ و هنگام تصویب پروانه نصف دیگر آن به صورت اینترنتی توسط درگاه بانک، پرداخت می گردد. لازم به ذکر است هزینه ثبت نام تحت هیچ عنوانی مسترد نمی گردد.

لطفا دقت شود ثبت نام را براساس هر کدام از بندهایی که واجد شرایط هستید انجام شود از ثبت نام اشتباه در تشخیص بندهای مختلف ماده ٨ جدا خوداری شود. (ارسال مدارک جهت تشکیل پرونده ظرف ۴٨ ساعت از زمان ثبت نام اینترنتی)

سایر توضیحات:

الف- مدارک مورد نیاز جهت ارسال پستی:

(حداکثر ۴٨ ساعت از زمان ثبت نام اینترنتی)

  •  برابر با اصل مدارک از طریق دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرد.
  • پرینت کلیه فرم ها و مدارک درخواستی را در برگ ۴A تهیه فرمایید.
  • لازم است بعد از انجام ثبت نام اینترنتی، اسکن از اصل مدارک درخواستی و ارسال الکترونیکی آن، مدارک مورد نیاز به ترتیب ذیل «از زیر به رو» مرتب نموده و منگنه نمائید:

١. تصویر برابر با اصل تمام صفحات شناسنامه(به ترتیب شماره صفحه به طوری که صفحه اول در زیر قرار گیرد و به همین ترتیب تا آخرین صفحه شناسنامه «از زیر به رو»)

٢. تصویر برابر با اصل کارت ملی «پشت و رو»

٣. تصویر برابر با اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم برای آقایان (کارت جدید سیستم هوشمند یا ارائه رسید درخواست تعویض کارت از دفاتر پلیس +١٠)

۴. تصویر برابر با اصل دانشنامه لیسانس

۵. مدارک حاکی از قطع رابطه استخدامی و احکام و ابلاغ های قضائی از بدو استخدام تا پایان آن (برای متقاضیان بند ب ) و گواهی نمایندگی مجلس از کارگزینی مجلس شورای اسلامی ( برای متقاضیان بند ج ) و حکم بازنشستگی، گواهی حسن انجام کار و احکام سوابق حقوقی ( برای متقاضیان بند دال )

۶. عکس پرسنلی رنگی (تمام رخ – زمینه روشن – سه در چهار) به تعداد ١٠قطعه (عکس آقایان با کت و عکس خانم ها با حجاب کامل)

 ٧. فرم تقاضای پروانه پس از ثبت نام اینترنتی و تهیه نسخه چاپی از آن، به صورت جداگانه به ترتیب صفحات از پایین به بالا منگنه شود.(با موارد قبل منگنه نشود) همچنین بندهای ۴ الی ٧ (موارد تصریح) فرم مزبور را عیناً در زیر کادر نوشته و امضاء نمائید.

٨. فرم شماره ٨ ( شرح مدارک مورد نیاز ثبت نام ) که به همراه فرم تقاضای پروانه چاپ می شود را به دقت مطالعه نموده، ضمن درج علامت در مقابل موارد ذکر شده در فرم، تکمیل و با ذکر تاریخ امضاء شود.

ب- نحوه ترتیب و تنظیم مدارک:

مدارک فوق به ترتیب زیر از پایین به بالا مرتب و در پاکت پستی ۴A قرار گیرد(دقت شود از تا کردن مدارک جدا پرهیز شود):

١-مدارک مورد نیاز موضوع ( بند الف – موارد ١ الی ۶ ) به ترتیبی که مرتب و منگنه نموده اید.

٢-فرم تقاضای پروانه که پس از ثبت نام اینترنتی نسخه چاپی آن را دریافت و به ترتیب صفحات از پایین به بالا مرتب و منگنه نموده اید.

لازم به ذکر است متقاضیان بند ((د)) ماده ٨ می بایستی صرفاً شهرهای خود را از استان، سیستان و بلوچستان انتخاب نماید. و الا به تقاضا ترتیب اثر داده نخواهد شد.

٣-فرم شماره ٨

۴-فتوکپی شناسنامه، کارت ملی و دو قطعه عکس (اضافه بر ١٠ قطعه عکس قبلی) که به ترتیبی که قبلاً ذکر شده است مرتب و منگنه نمایید.

 ج- شیوه ارسال مدارک:

مدارک فوق را حداکثر ظرف ۴٨ ساعت از زمان ثبت نام اینترنتی صرفا از طریق پست پیشتاز با ذکر نام و نام خانوادگی و قید عبارت (مخصوص متقاضیان ماده ٨ پروانه وکالت) بر روی پاکت ارسالی به نشانی: تهران، میدان آرژانتین، خیابان زاگرس، پلاک ٣، کانون وکلای دادگستری مرکز کدپستی ١۵١۴٩٣۴۴١١ طبقه سوم، واحد صدور پروانه ارسال شود.

تذکر: رسیدگی به مدارک بر اساس تاریخ وصول و تکمیل مدارک، صورت خواهد پذیرفت. بنابراین متقاضیانی که در ارسال تسریع نمایند در اولویت رسیدگی به مدارک خواهند بود. و کسانی که ظرف مدت مقرر نسبت به ارسال مدارک اقدام ننمایند ثبت نام آنان، و انجام مراحل اداری با ثبت نام کنندگان فصل آتی انجام می پذیرد.

د- انتخاب شهر:

شما می توانید حد اکثر چهار شهر را در حوزه کانون مرکز پیشنهاد دهید.

تعیین شهر محل اشتغال با هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز می باشد.

کسانی که دارای رتبه قضایی بوده اند به مدت سه سال در آخرین محل خدمت خود حق وکالت نخواهند داشت.

ه – اعلام نتیجه:

 پس از ثبت نام اینترنتی، ارسال مدارک و بررسی شرایط قانونی از سوی کانون در صورتی که نقصی وجود نداشته باشد درخواست ها رسیدگی خواهد شد و متعاقباً و با اعلام قبلی از طریق ارسال پیام کوتاه، استعلامات از طریق سایت کانون در دسترس قرار خواهد گرفت.

به مراجعات حضوری و تماس های تلفنی پاسخ داده نخواهد شد.

لینک ورود و راهنمای ثبت نام:

دانلود فایل راهنما ثبت نام متقاضیان ماده ٨ (بدون آزمون)

لینک ثبت نام مرحله اول متقاضیان ماده ٨ (بدون آزمون)

لینک ثبت نام مرحله دوم ( تکمیل فرم تقاضا) متقاضیان ماده ٨ ( بدون آزمون)

تذکر: قابل توجه متقاضیان بندهای مختلف ماده ٨ لایحه استقلال کانون وکلا با توجه به امکان تغییرات احتمالی در آئین نامه اجرائی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا مورخ ١۴٠٠/٠۴/٠۶ چنانچه در بخشهایی از آئین نامه تغییراتی لحاظ گردد در خصوص متقاضیان ثبت نام شده آئین نامه جدید با تغییرات لحاظ شده اعمال و لازم الاجرا خواهد بود.

‫۳۰ دیدگاه ها

  1. با سلام و احترام
    از تمام این اشخاص مهمتر کسانی هستند که دارای دکترای حقوق می‌باشند سواد آنها از تمامی این گروه اشخاص بالاتر می‌باشد
    کاش تدبیری اندیشید
    و ثبت نام آزمون را بجای لیسانس دارا بودن فوق لیسانس حقوق کنید که سطح سواد حقوقی کشور هم بالا رود
    نه اینکه بخواهید با قانون تسهیل و… جلوگیری کنید

    1. دریافت لیسانس، فوق لیسانس و حتی دکترا، در حال حاضر چندان هم سخت نیست! مهم سواد است برادر! نگارش پایان نامه با پول! دریافت مدرک تولیمو یا تافل با فرستادن فردی دیگر سر جلسه و …. چندان هم سخت نیست! البته در دانشگاه های پولی!
      ” دانش آموخته دانشکده حقوق شهید بهشتی”

      1. سلام ماشاالله به شما که از دهانتان در میباره امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون شاد و سلامت و موفق باشید

      2. با سلام
        جناب آقای قاضی
        فکر کنم در دانشگاه شهید بهشتی خوب درساتو نخواندی
        یا در دانشگاه علوم قضایی خوب یادت ندادن …
        چطور شما در محاکم قضاوت میکنید وقتی قانون را نادیده می‌گیرید و با تفسیر شخصی خودتان قضاوت میکنید و رای صادر میکنید
        همه دانشگاه های پولی و غیر پولی مورد تایید قانون جمهوری اسلامی ایران هستند و مجوز از وزارت علوم و تحقیقات دارند …
        لطفاً همه را زیر سوال نبرید
        جناب آقای تحصیل کرده شهید بهشتی.
        راستی میدونستید دکتر بنی صدر هم در دانشگاه های معتبر فرانسه درس خونده بودا…
        بنظرم شما قاضی خوبی نمیشی

        1. هیچوقت یک فارغ التحصیل حقوق دانشگاه تهران وشهید بهشتی رو با بقیه مقایسه نکنید هیچکدوم به گرد پای اونا نمیرسن

    2. مدرک تحصیلی دلیل برسواد نیست بنده الان دیپلمم نماینده کارگر تواداره کار فعالیت دارم با ۵ تادکتراحقوق تشریف بیلریدبشینم بحث حقوقی

      1. افرین به شما با این همه اعتماد به سقف
        امیدوارم از اونایی نباشید که به توصیه دیگران فقط امضا میزنید و اصلا کارگر بی نوا را نمیبینید

    3. آقای مثلا دکتر !!! ،،، همه مشکل ها از اونجایی شروع شد که ما مدرک و از درک گرامیتر داشتیم و سواد رو با ملاک مدرک سنجیدیم، ،، تعداد دکتر های بیسواد مدرک دار در نظام آموزشی تجاری ما کم نیستن .. شما احتمالا یا رئیس یکی از این موسسات پولی آموزش عالی هستین ،، یا اگر هم نیستین کسی از مافیای سواد مدرکی و بنگاه های پول ساز علمی…. نخواهد با احمق فرض کردن جوانان تحصیل کرده این مرز پر گهر بازار کساد خودتون رو یک بار دیگه رونق بدین ..

    4. بزرگوار طرف دکتری متوفی رو متووووفی میخونه جلو چشمای خودم

      ملاک رو چی قرار دادی برادر

      1. باسلام دربند دماده ۸ فقط داشتن مدرک تحصیلی حقوق قید شده درصورتیکه من تمام شرایط بند دماده ۸ رادارم بازنشسته دادگستری هستم با۳۰ سال سابقه ولی مدرک من لیسانس فقه وحقوق اسلامی است.

        1. بنده خدا حیف شما خودتو با این جدیدا مقایسه کنی . جنابعالی ۳۰سال دادگستری بود به تمام چم وخم و فنون حقوقی مسلطی . بهت قول میدم همین الان اندازه هزار تا وکیل وقاضی حالیته میدونی چون عملی کارکردی و پروندها زیر دستت رد شدن اونم بیشتر تعداد موهای سر یه آدم. کاش همه وکلا تجربه شما را داشته باشن. حیف شماها نیس؟؟کوه تجربه هستین چون سالها کارکردین تو دادگستری

    5. سلام.احسنت بر شما.بایستی شایسته سالاری علمی اولویت داشته باشد.فردی که کارشناسی حقوق دارد هنوز اول راه است و از نظر علم حقوقی واقعا اول راه است.ایکاش افرادی که دکتری حقوق دارند و با معدل بالای ۱۸ هم بتوانند بدون آزمون ، پروانه وکالت دریافت کنند.

    6. باید به همه لیسانس های حقوق پروانه وکالت بدن تا معلوم بشه مجلس فرمایشی چی کار کرده امثال حسینی و عنابستانی پرروکه زد در گوش پلیس

  2. golnaz.amiri62@gmail.com
    ۶۲
    ۶۲به صورت انگلیسی.برای گوشی ایمیل من انگلیسی تایپ کنید ممنونم حتماا متشکرم
    واقعا از خدا می خوام پذیرفته شم…چی جوری اخه ممکنه؟!؟

  3. قسمت ج کسانیکه پروانه بدون آزمون میگیرن واقعا دل آدمومیبره کلا پروانه وکالت بدون آزمون ازموارد ضعف کانون وکلاست خب اگه اینطوریه وکلا هم بدون آزمون بعدازچندسال بشن قاضی دادگستری دیگه

  4. برای مشمولین بخش ( د) شرط بازنشستگی با ۳۰ سال لحاظ گردیده در حالی که برای مشمولین سایر بندها (دارندگان سوابق قضائی) چنین شرطی وجود ندارد. اولا کسی که دارای ۳۰ سال خدمت باشد مسلما سنی بالغ بر ۵۰ الی ۶۰ سال دارد که انجام کارآموزی و انجام وکالت بعد این سال نه دارای کارایی و نه لذت انجام کار وکالت.
    ثانیا مدیران و کارکنان حقوقی سازمان ها که دارای مدارک کارشناسی ، کارشناسی ارشد حقوق نیز میباشند با ۱۰ الی ۲۰ سال سابقه کار نیز میتوانند وکلای مجرب و متبحری در رشته های تخصصی باشند لذا بنظر میرسد لحاظ شرط ۳۰ سال سابقه کار عادلانه نمی‌باشد.

  5. بسیار کار خداپسندانه ایه
    خداپدرومادر شما و اون بندهای ماده ٨ لایحه استقلال رو رحمت کند

  6. خدا لعنت تون کنه یعنی وکیلی که اینهمه درس خونده زحمت کشیده آزمون داده کارآموزی رفته اختیار رفته، حالا هر بیسوادی از راه برسه بهش مدرک وکالت بدین، یعنی این مملکت اینهمه بی درو پیکره ، همه چی رو از معنا تهی میکنید ، دلتون با وکلا خوب نیست میخایید وکالتم به گند بکشید بیسوادا، چی تو این مملکت سرجاشه آخه دست ازسر این بدبختا وردارین

    1. دوست عزیز چ ارتباطی بشما داره دیگران موفق بشند تلاش کردید برای پست ومقام خودت تلاش کردی حالا قانون دلش برای جوانهای بیکارما سوخته چی ازشما کم‌میشه ….متاسفم ازاینکه صلاح دیگران نمیخاید

  7. وکالت اتفاقی بدون سر سامان است لطفا درخواست آنرا سیستمی کنید و اجازه بدید از سامانه خودکاربری وکلا استفاه جهت رفع مشکلاتی از قبل کاهش هزینه ها ،ارسال لایحه خودکاربری ،جلوگیری از اتلاف وقت

  8. سلام دوستان
    تمامی کامنت ها را مطالعه کردم هرکدام از دوستان به نوعی از انحا مشکلات و راهکارها و مشکلات را مرقومه نموده بودید…
    متاسفانه هیچکدام از دوستان به عدم سواد حقوقی(جهل به قانون) قاطبه مردم توجه ای نداشتید.
    از طرفی مسکوت ماندن ماده واحده وکیل اجباری را هم در نظر داشته باشید.
    حال ضعیف ترین فرد فارغ تحصیل حقوق حتما از یک فردی که به هیچ وجه کار قضایی انجام نداده قوی تره
    پس با توجه به جمعیت نزدیک به ۹۰ میلیونی و تورم قوانین و همچنین تعداد پرونده های وارده به سیستم قضایی نیاز مبرم به وکیل داریم.

    #پزشک خانواده …. #وکیل خانواده

  9. با سلام . آیا دارندگان مدرک کارشناسی حقوق که سابقه ۵ سال کاردر دفترخانه اسناد رسمی دارند بنحویکه دفترخانه تایید کند که ایشان ۵ سال بعنوان کارمند مشغول بکار بوده برای صدور پروانه وکالت کفایت میکنه ؟
    وآیا اینگونه افراد می‌توانند برای اخذ پروانه بدون آزمون شرکت کنند ؟

    1. سلام
      بچه‌های من کارشناسی ارشد حقوق عمومی و کارشناسی حقوق قضایی دارند ولی هیچکدام سابقه‌ی کار قضایی ندارند . کسی می تواند در این مورد مرا راهنمایی کند؟!

  10. سلام دوستان ،وکلای محترم ،از شما چی کم میشه که جوانهای دیگه هم به اهدافشون برسن تلاش کردید برای خودتون کردید آینده خودتون رورقم زدید ،موفقیت بقیه چه ارتباطی به بشماها داره . هیچوقت حسادت خصلت خوبی نیس وقتی صلاح دیگران رو هم بخواید قطعا همیشه خدا باشماس

  11. دوست عزیز چ ارتباطی بشما داره دیگران موفق بشند تلاش کردید برای پست ومقام خودت تلاش کردی حالا قانون دلش برای جوانهای بیکارما سوخته چی ازشما کم‌میشه ….متاسفم ازاینکه صلاح دیگران نمیخاید

  12. سلام وقت بخیر اولا: چرا باید هزینش انقدر بالا باشه ثانیا: خوب اگه طرف سابقه کار قضایی داشته باشه دیگه مشکلی نداره همونجا ادامه میده دیگه احتمالا می تونه بیشترموفق باشه ثالثا همه جای دنیا درحین تحصیل کار آموزی میرن برای ما بعد از اینکه لیسانس حقوق می ‌گیریم
    حالا سوای این حرفا برای همه دانشجوهای حقوق و رشته های دیگه و کل جوونا آرزوی موفقیت خوشبختی سعادت رو تو همه مراحل زندگی رو دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا