وکلاپرس- دیروز (۲۶ مرداد) نهمین جلسه هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز برگزار شد و تصمیمات متعددی در این جلسه اتخاذ شد. تشکیل کمیته های تشخیص ۶ گانه، جابجایی ضریب اختبار کتبی و شفاهی و تشکیل کمیسیون ارتباط با قوای سه گانه ازجمله تصمیمات این جلسه بود.
بیشتر بخوانید: نمایندگان کانون وکلای مرکز در شورای اجرایی اسکودا انتخاب شدند
ادامه مأموریت کارگروه بررسی، پیگیری و نظارت بر مسائل وکالت تا ۶ ماه آینده
در آغاز و بعد از نطق پیش از دستور اعضا، تلاش های کارگروهی که در دوره سی ام برای بررسی، پیگیری و نظارت بر مسائلی که در ارتباط با نهاد وکالت در دیوان عدالت اداری مطرح است انتخاب شده بودند، تا ۶ ماه آینده مأموریت خود را ادامه دهند و بعد از این افراد دیگری اضافه و یا جا به جا شوند.
تشکیل کمیته های تشخیص ۶ گانه
در ادامه با توجه به انتشار فراخوان برای حضور اعضا و داوطلبان در کمیسیون ها و استقبال گرم از سوی وکلا، حدود ۱۵۰۰ نفر ثبت نام کردند و تشکیل کمیته های تشخیص ۶ گانه عنوان شد.
هدف از تشکیل این کمیته ها، بررسی تقاضا و اولویتبندی براساس معیارهای ذکر شده در آیین نامه نحوه انتخاب از جمله سابقه، تخصص، علاقمندی، توانایی و نظم و ترتیب و… و درنهایت به هیأت مدیره توصیه و ارائه کند تا هیأت در انتخابات خود به این پیشنهادات توجه کند تا انتخاب افراد مناسب تر و با رعایت معیار شایستهسالاری باشد.
در اجرای این آیین نامه ۶ کمیته تشخیصی تشکیل شدند هر کمیته به ریاست یکی از اعضای هیأت رئیسه خواهد بود و یک عضو اصلی و یک عضو علی البدل هم به قید قرعه به این کمیته اضافه شدند. کمیته های تشخیص ۶گانه عبارتند از:
کمیته تشخیص شماره ۱ به ریاست دکتر جلیل مالکی، رییس هیأت مدیره، با عضویت دکتر علیرضا آذربایجانی و داریوش اشرافی تشکیل شد. این کمیته مسئول بررسی کمیسیون های روابط عمومی، انتشارات، حمایت از وکلا و کارآفرینی خواهد بود.
کمیته تشخیص شماره ۲ به ریاست دکتر کارن روحانی، رییس کمیته الف، با عضویت سیدکاظم حسینی و دکتر میترا ضرابی تشکیل شد. این کمیته مسئول بررسی تقاضاهای کمیسیون های کارآموزی، آموزش، ورزش و ترفیعات است.
کمیته تشخیص شماره ۳ به ریاست عبدالله سمامی با عضویت محمدتقی غفاری فردوئی و التفات سنائی تشکیل شد و مسئول بررسی کمیسیون های طرح و برنامه، دادسرا و دادگاه انتظامی و بینالملل است.
کمیته تشخیص شماره ۴ به ریاست دکتر سوده حامد توسلی و با عضویت آذربایجانی و دکتر محمدرضا کامیار تشکیل شد. این کمیته مسئول بررسی کمیسیون های جوانان، انفورماتیک، حقوق بشر و تحقیق و بررسی است. لازم به ذکر است وکیل آذربایجانی در کمیته الف نیز عضو بود چراکه ۵ نفر عضو اصلی وجود داشت و یک عضو باید در دو کمیته قبول زحمت می کرد.
کمیته تشخیص شماره ۵ به ریاست دکتر محمود حبیبی و با عضویت دکتر سیدمهدی حجتی و دکتر سهیل طاهری تشکیل و مسئول بررسی کمیسیون های تسخیری، بانوان، بازرسی و نظارت و رفاه شد.
کمیته تشخیص شماره ۶ با ریاست دکتر حیدر حسنزاده و با عضویت نادر دیوسالار و دکتر سعید باقری تشکیل شد و مسئولیت بررسی کمیسیون های وام، فرهنگ و هنر، مالیاتی، امور حقوقی و داوری را عهده دار شد.
جابجایی ضریب اختبار کتبی و شفاهی
در ادامه جلسه راجع به اختبار آنلاین -که قبلا در هیأت مدیره تصویب شده بود- پیشنهاد کمیسیون کارآموزی مطرح شد که ضریب اختبار کتبی در اختبار آنلاین از ۳ به ۱ تبدیل شود. در آیین نامه ضریب اختبار کتبی ۳ و ضریب اختبار شفاهی ۱ است که با این پیشنهاد جابجا شد تا با توجه به وضعیتی که در ارتباط با برگزاری آنلاین اختبار ممکن است پیش آید، نمره ها عادلانه تعیین شود.
بیشتر بخوانید: مصوبه جلسه چهارم هیأت مدیره؛ شرکت نخبگان در آزمون وکالت بدون کارت پایان خدمت
تشکیل کمیسیون ارتباط با قوای سه گانه
علاوه بر تشکیل کمیته های تشخیص ۶ گانه، یکی از ایده هایی که در دورههای قبلی مطرح بود اما اجرایی نشده بود، تشکیل کمیسیون ارتباط با قوای سه گانه بود که به پیشنهاد وکیل حجتی طرح شد و با اجماع آرا تصویب و قرار شد که آیین نامه آن نیز نوشته شود. آقایان حجتی و غفاری و حبیبی مسئول تدوین این آییننامه شدند.
انتخاب نماینده دوم کانون مرکز در صندوق حمایت در جلسه آتی
در این جلسه قرار بود که نماینده دوم کانون مرکز در صندوق حمایت انتخاب شود زیرا آقای ثابت قدم استعفا داده بود. به پیشنهاد چند نفر از اعضا، برای تعویق دستور جلسه به سهشنبه موافقت شد بنابراین این دستور روز سهشنبه مطرح خواهد شد.
منبع : گزارش محمدرضا کامیار در کانال انعکاس
بیشتر بخوانید: اتخاذ تصمیمات مهم در ششمین جلسه هیأت مدیره کانون وکلای مرکز