اخبارویژه

وکیل محسن برهانی به زندان قم منتقل شد

وکلاپرس- وکیل محسن برهانی حقوقدان و وکیل دادگستری که روز ۱۷ تیر ماه بازداشت شده بود، با موافقت و دستور دادستان ویژه روحانیت به زندان قم منتقل شد.

به گزارش وکلاپرس، احمد برهانی برادر دکتر محسن برهانی روز ۱۷ تیر ماه از بازداشت برادرش خبر داد و در استوری اینستاگرامش نوشت: بالاخره پس از فراز و نشیب های بسیار و با وجود باقی ماندن اشکالاتی در پرونده دکتر محسن برهانی بازداشت شد.

چندی پس از انتشار خبر بازداشت دکتر برهانی قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: محسن برهانی به منظور اجرای حکم قطعی دادگاه، احضار و به زندان معرفی شده است.

یک روز بعد از انتشار خبر بازداشت دکتر محسن برهانی، روزنامه اعتماد مصاحبه ای با دکتر برهانی ساعاتی قبل از بازداشتش منتشر کرد که در آن دکتر برهانی، جزئیات ۶ پرونده تشکیل شده علیه خودش را تشریح کرده بود و طبق اعلام دکتر برهانی، وی به بیش از ۱۳ ماه حبس محکوم شده است.

با گذشت حدود دو هفته از زمان زندانی شدن دکتر برهانی، با موافقت و دستور دادستان ویژه روحانیت و طبق قانون آیین دادرسی کیفری وی از بازداشتگاه اوین به زندان قم منتقل شد.

طبق تبصره ۳ ماده ۵۱۳ قانون آیین دادرسی کیفری، درصورتی‌که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادرکننده رأی قطعی به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود. هزینه انتقال از محل اعتبارات قوه قضاییه پرداخت می‌شود.

رسانه عبدی مدیا در این خصوص نوشت: از آنجا که حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن برهانی وکیل محترم دادگستری، آدرس محل سکونت خود را قم اعلام کرده بود، طبق قانون آیین دادرسی کیفری و برای تسهیل در ارتباط خانواده با موافقت و دستور دادستان ویژه روحانیت، وی از بازداشتگاه اوین به زندان قم منتقل شد.

بیشتر بخوانید:

از قانون آیین دادرسی کیفری:

ماده ۵۱۳- اشخاص محکوم به حبس با ذکر مشخصات کامل، نوع جرم، میزان محکومیت، ایام بازداشت قبلی و مرجع صادرکننده حکم در برگه مخصوص، برای تحمل کیفر به زندان همان حوزه قضایی یا نزدیک‌ترین حوزه قضایی آن استان، حسب مورد، به همراه مأمور بدرقه زن و یا مرد و با رعایت موازین مراقبتی، اعزام و معرفی می‌شوند.

تبصره ۱- زندان‌ها به زندان بسته، نیمه‌باز، مراکز حرفه‌آموزی و اشتغال و مراکز اقدامات تأمینی و تربیتی از جمله کانون اصلاح و تربیت برای اطفال ونوجوانان تقسیم می‌شود.

تبصره ۲- به جز مواردی که در قانون یا در حکم دادگاه تصریح شده است، محکومان با توجه به نوع و مدت محکومیت، پیشینه و شخصیتشان، بر اساس تصمیم شورای طبقه‌بندی و تأیید قاضی اجرای احکام در یکی از بخش‌های فوق نگهداری می‌شوند.

تبصره ۳- درصورتی‌که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود؛ مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادرکننده رأی قطعی به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود. هزینه انتقال از محل اعتبارات قوه قضاییه پرداخت می‌شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا