اخبار قوه قضاییهویژه

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد: وکلا باید با دلسوزی وارد پرونده شوند، برخی وکلا فقط جنبه مادی مسئله نگاه می‌کنند.

وکلاپرس- نماینده ولی‌فقیه در استان یزد در مراسم افتتاح دادگاه‌های صلح استان یزد گفت: وکلا باید با دلسوزی وارد پرونده شوند، برخی وکلا فقط جنبه مادی مسئله نگاه می‌کنند.

به گزارش وکلاپرس به نقل از خبرگزاری مهر، دادگاه‌های صلح یزد در مراسمی با حضور امام جمعه یزد و جمعی از مسئولان قضایی استان افتتاح شد.

آیت‌الله محمدرضا ناصری نماینده ولی‌فقیه در استان یزد در مراسم افتتاح دادگاه‌های صلح استان یزد گفت: باید فضایی فراهم شود تا افرادی که توان و زبان دفاع از خود را ندارند، بتوانند از حق خود دفاع کنند. بسیاری از افراد هم قانون را نمی‌دانند و به انحاء مختلف حقوق آنها ضایع می‌شود بنابراین ایجاد مراکزی که از حقوق مردم دفاع کنند، ضروری است.

بیشتر بخوانید:

وکلا باید با دلسوزی وارد پرونده شوند

نماینده ولی‌ فقیه در استان یزد همچنین با بیان اینکه وکلا باید با دلسوزی وارد پرونده شوند، افزود: برخی وکلا فقط جنبه مادی مسئله نگاه می‌کنند و این امر مردم بی‌بضاعتی که حق آنها ضایع شده را در مضیقه قرار می‌دهد.

ناصری تصریح کرد: دادگاه‌های صلح می‌تواند به خوبی این وجهه از موضوع را مدنظر قرار دهد و اگر این رسالت خود را به‌درستی انجام دهد، کار بزرگی انجام خواهد داد.

دادگاه‌های صلح قاضی باید اندیشمند و دارای شرح صدر باشد

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: درک قاضی از حکم بسیار حائز اهمیت است و باید به حقیقت نیز دقت شود زبرا برخی ادعاهایی می‌کنند که با ورود وکلا می‌توانند قاضی را تحت تأثیر قرار دهند. در دادگاه‌های صلح قاضی باید اندیشمند و دارای شرح صدر باشد و نباید در حالت خستگی و عصبانیت حکم صادر کند.

وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) در نامه به مالک‌اشتر ۱۲ شرط برای قاضی برشمرده‌اند، بیان کرد: قاضی باید خودش به دنبال کشف حقیقت باشد. برنامه ریزی حرکت قاضی و نگاه او به موضوع بسیار مهم است زیرا اگر دشمنش هم به عنوان شاکی یا متهم مقابلش قرار گیرد، حق ندارد عقیده خود را در قضاوت دخیل کند.

وی اظهار داشت: آبرو و شخصیت بندگان خدا در هر شرایطی باید مدنظر قاضی باشد و با در نظر گرفتن جواب کار اقدام به صدور حکم کند. قضات دادگاه صلح باید شرح صدر داشته باشند و نسبت به شنیدن حرف‌های مردم صبوری کنند و آماده و با آسایش به کار قضاوت و ایجاد صلح و دوستی بین مردم بپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button