دستگیری یک وکیل به اتهام کلاهبرداری با ادعای نفوذ در پرونده
وکلاپرس- یک وکیل دادگستری در اراک به اتهام کلاهبرداری با دستور قضایی دستگیر شد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی از دستگیری یکی از وکلای دادگستری اراک به اتهام کلاهبرداری با ادعای کذب با دستور قضایی خبر داد.
حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی با اعلام خبر دستگیری یکی از وکلا، افزود: یکی از وکلای دادگستری اراک با همکاری برخی از پرسنل انتظامی به طرفین پروندههایی که موفق به جلب طرفین خود در شعب به خصوص شعب حقوقی نمیشدند، با دریافت مبالغ زیادی پول و با ادعای اعمال نفوذ در مرجع انتظامی و همکاری برخی از این پرسنل، نسبت به شناسایی و جلب متهمان پروندههای آنان اقدام میکردند.
بیشتر بخوانید:
- بازداشت یک وکیل قلابی که از مالباخته ۹ میلیارد تومان اخاذی کرده بود
- بازداشت یک وکیل قلابی در کرج که در قالب یک موسسه حقوقی فعالیت میکرد
وی ادامه داد: با رصد دقیق و پیگیری مستمر همکاران در حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان مرکزی و حفاظت و اطلاعات نیروی انتظامی و عوامل داخل در این موضوع، وکیل مذکور دستگیر و پرونده قضایی در این خصوص در شعبه بازپرسی تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
رییس کل دادگستری استان مرکزی همچنین از مراجعان به مجتمعهای قضایی استان خواست فریب مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی را نخورده و پرونده خود را از مسیر قانونی دنبال کنند و اعلام کرد: هم استانیها میتوانند از طریق سامانه تلفنی ۱۵۸۰، در شناسایی جریانهای «سوءاستفادههای مالی، فساد اداری و مدعیان نفوذ در دستگاه قضایی و سازمانهای تابعه قوه قضاییه» در استان، با حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مرکزی، همکاری کنند.
منبع: میزان
فساد در هر نهادی وجود دارد. وکالت نیز مصون از ان نیست. صرف نظر از اینکه این موضوع فعلا صرفا در حد اتهامه ولی از انجا که چنین مسائلی از افات وکالت محسوب میشه و علت اون ضعف بنیه علمی برخی وکلاست . وکیلی که ضعیف علمی دارد اهمیت جایگاهش رو هم درک نمی کنه و حرفه اش رو یک کسب و کار و یک معامله مغابنه ایی می دونه . لذا در مواجهه با بی قانونی ها ترجیح میده به جای اینکه با اسلحه علم و قانون به جنگ بی قانونی ولو از طرف ضابطین قضایی برن خودشون رو الوده به این قضایا کنند تا بتونه گلیم خودش و موکلش رو به هر روشی از اب بیرون بکشه. و دقیقا همین اموره(که متاسفانه مبدل به امور مبتلابه هم شدند) که لزوم سنج مستمر صلاحیت علمی وکلا رو ثابت میکنه. ای کاش کانونها طی این ۲۰ سال ده درصد تلاشی رو که برای کوچک ماندن جمع وکلا نمودند صرف سنجش مکرر و فیلتر علمی همکاران فعلی شون میکردند.
و سوال من اینه: اونی که مدعی نفوذ باشه می گیرن ولی اگر واقعا نفوذ کنه چی،یعنی ادعا نباشه و واقعا نفوذ داشته باشه، ممکنه لطف کنن اونم با همدستانش بگیرن؟😉
طوری نشه که ادعای نفوذ جرم باشه و خود نفوذش نه… مفهومه دیگه؟