اخبار اسکوداویژه

انتقاد نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی از قانون تسهیل در پنجاه و چهارمین همایش اسکودا

وکلاپرس- دکتر عثمان سالاری نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس که در دومین روز پنجاه و چهارمین همایش اسکودا حضور داشت، طی سخنانی انتقاداتی را به قانون تسهیل وارد کرد.

به گزارش وکلاپرس پنجاه و چهارمین همایش هیات عمومی اسکودا به میزبانی کانون وکلای مرکزی در شهر اراک به مدت ۲ روز  (۳۰ آبان و ۱ آذر) در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید:

دکتر عثمان سالاری، نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس که به همراه تعداد دیگری از نمایندگان مجلس در این همایش حضور داشت ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی، نهاد وکالت را قدیمی‌ترین نهاد مدنی در طول تاریخ بشریت از جمله در ایران توصیف کرد و با اشاره به آسیب‌های قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تصریح کرد: قانون تسهیل که سال گذشته در مجلس تصویب شد متاسفانه یک آسیب جدی و لطمه جبران‌ناپذیری بر پیکره این نهاد فاخر و عظیم زد.

وکالت، شغل نیست، بلکه یک حرفه و فن است

نماینده باخرز، تایباد و تربت جام در مجلس افزود: در هیچ جای دنیا سابقه ندارد که کسی با نمره کمتر از ۱۰ در مجموعه‌ای پذیرفته شود. جای تاسف است که فردی با نمره‌های پایین به عضویت کانون‌ وکلا درمی‌آید. وکالت، شغل نیست، بلکه یک حرفه و فن است. مگر می‌شود دفاع از جان و مال و نوامیس را به کسانی سپرد که فاقد دانش حقوقی کافی باشند یا از صلاحیت علمی لازم برخوردار نباشند.

نگاه بهزیستی و کمیته امدادی به نهاد فخیم وکالت یک نگاه و رویکرد غلط است

سالاری ادامه داد: آیا با فرامین رهبر معظم انقلاب که دلالت بر حاکمیت قانون و استیفای حقوق حقه مردم دارد می‌توان گفت ۷۰ درصد شرکت کنندگان یک آزمون با تراز پایین وارد حرفه وکالت شوند؟ البته کسانی که قانون تسهیل را تصویب کردند حسن نیت داشتند اما نگاه و رویکرد بهزیستی و کمیته امدادی به نهاد فخیم وکالت یک نگاه و رویکرد غلط است.

بیشتر بخوانید:

تحقق دادرسی عادلانه می‌طلبد که وکلایی با سواد حقوقی بالا وارد عرصه وکالت شوند

نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر اینکه این کمیسیون این اراده و عزم را دارد که در راستای رفع مشکلات حقوقی جامعه حقوقی کشور به خصوص وکلا و کارشناسان، هر اقدامی که بتواند حقوق حقه این صنف ارزشمند را استیفا کند، همراهی همدلانه داشته باشد، گفت: کاهش مشکلاتی نظیر اطاله دادرسی و نیز تحقق دادرسی عادلانه می‌طلبد که وکلایی با سواد حقوقی بالا وارد عرصه وکالت شوند.

منبع: روابط عمومی اسکودا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا