اطلاعیه کانون وکلای دادگستری مرکز: هیچ تغییر قانونی در اعضای هیئت رئیسه صورت نپذیرفته است

وکلاپرس– کانون وکلای دادگستری مرکز در اطلاعیه ای اعلام کرد که هیچ تغییر قانونی در اعضای هیئت رئیسه کانون وکلای دادگستری مرکز صورت نپذیرفته است.
به گزارش وکلاپرس، شب گذشته برخی از رسانه ها با انتشار صورت جلسه ای اعلام کردند که هیات رئیسه کانون وکلای دادگستری مرکز تغییر یافته و سیدکاظم حسینی به عنوان رییس و سهیل نظری و علی یاراحمدی به عنوان نوابرییس سی و دومین دوره کانون وکلای دادگستری مرکز انتخاب شده اند.
بیشتر بخوانید:
- انتشار آگهی ثبت نام داوطلبان سی و سومین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز برای سومین بار
- رای دادگاه عالی انتظامی قضات درباره ابطال مجدد انتخابات سی و سومین دوره هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز
با این وجود صبح امروز روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز با اعلام دستور کار جلسه روز گذشته مورخ ۲۲ تیر ۱۴۰۴ اعلام کرد:
اطلاعیه
هیچ تغییر قانونی در اعضای هیئت رئیسه کانون وکلای دادگستری مرکز صورت نپذیرفته است.
به استحضار وکلای گرامی می رساند در مورخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۲ دویست و شانزدهمین جلسه هیأت مدیره دوره سی و دوم کانون وکلای دادگستری مرکز راس ساعت ۱۰ صبح برگزار شد، طبق ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی لایحه استقلال کانون و بند ۴ ماده ۱ آیین نامه اداره جلسات هیات مدیره کانون وکلای مرکز، دعوت از اعضای هیات مدیره از طریق پیامک و آگهی منتشره در سایت کانون به تاریخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۱ توسط ریاست کانون صورت پذیرفت.
دستورهای جلسه:
۱_ بررسی دلایل و معاذیر غیبت اعضای هیات مدیره مطابق ماده ۳۶ آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون
۲_ بررسی تمهیدات لازم جهت برگزاری آزمون کارآموزی وکالت در سال ۱۴۰۴ و
۳_بررسی پرونده های صدور و انتقال و سایر درخواست ها بود.
پس از تلاوت قران کریم و پیش از قرائت صورتجلسه جلسه ۲۱۵، برخی از اعضای هیات مدیره با انجام برخی رفتارهای خارج از شان وکالت، قصد بر هم زدن نظم جلسه را داشتند که پس از تذکرات مکرر توسط رییس هیات مدیره در اجرای مقررات و اداره جلسه، با اختیارات حاصله از بند ط ماده ۴ آیین نامه اداره جلسات هیات مدیره ختم جلسه هیات مدیره اعلام گردید.
پس از خروج ۶ تن از اعضای هیات مدیره، (آقایان دکتر حبیب زاده مومن، دکترقاسمی عهد، دکتر شاه محمدی، دکتر صفادوست، دکتر صدری خانلو، دکتر امینی) طبق اخبار منتشره در صفحات مجازی، ظاهرا ۶ تن از اعضای هیات مدیره و یکی از منتخبین انتخابات دوره ۳۲ با انکار نص ماده ۲۷ ،۳۱،۳۴ آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلا ۱۴۰۰ با این استدلال که دوره هیات رئیسه پس از ابطال انتخابات به پایان رسیده است و بر خلاف رویه کانون ها و قواعد انتخابات اشخاص حقوقی، طی امضا یک صفحه در مکان و زمان نامعلوم، با انتخاب آقای حسین طالع به عنوان رئیس سنی، (در حالی که مسن ترین عضو هیات مدیره جناب آقای دکتر غلامرضا امینی بوده) مدعی می شوند جلسه ای برای تعیین هیات مدیره تشکیل داده اند و طی همان صورتجلسه، جلسه بعدی ساعت ۹ صبح مورخ ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ تعیین می شود.
سپس مغایر همان صورتجلسه و بدون ارایه هیچ مستندی و بدون دعوت از سایر اعضای هیات مدیره (طبق بند ۴ ماده ۱ آیین نامه اداره جلسات) مدعی شده اند در عصر همان مورخ، (یعنی دو روز زودتر از موعد تعیینی خود) در زمان و مکان نامعلوم انتخابات هیات رئیسه صورت پذیرفته است!؟
علت انکار نص ماده ۲۷ آیین نامه و روش اتخاذی پس از ابطال انتخابات ۱۹ مهرماه که طی آن هیات رئیسه کانون تاکنون بکار خود ادامه داده، فقدان نصاب لازم برای تغییر هیات رئیسه (حضور و تایید حداقل ۸ عضو اصلی) طبق ماده ۳۴ آیین نامه لایحه استقلال ۱۴۰۰ بوده است. زیرا، بر فرض اینکه تعلیق آقای سیدکاظم حسینی نیز به پایان رسیده باشد، کل امضا کنندگان صورتجلسه ادعایی ۷ نفر بوده که فاقد حدنصاب قانونی می باشد.
ضمن ابراز تاسف از این نوع اقدامات نامتعارف و خلاف قانون و مقررات که به دور از شان و منزلت کانون وکلای دادگستری مرکز به عنوان کهن ترین نهاد مدنی و صنفی می باشد، بنظر می رسد گویا برخی قصد دارند به هر شکل ممکن یا صندلی های هیات رئیسه را تصاحب کنند یا با ارسال پیام به نیروهای بیرونی موجبات نقض استقلال کانون وکلای دادگستری را فراهم آورند؟!
به همین جهت، هیات رئیسه کانون، ضمن تقبیح چنین اقدامات دون شان و آسیب زا، تغییر اعضای هیات رییسه بدین نحو را غیرقانونی اعلام می نماید و از اعضای خاطی درخواست می کند که با پرهیز از ادامه چنین اقدامات ناقض سوگند، شان وکالت و کانون وکلا را حفظ وصیانت و موجبات نزول جایگاه کانون در نزد وکلای مکرم وناظران بیرونی را با اینگونه اقدامات فراهم ننمایند.
اداره روابط عمومی کانون وکلای دادگستری مرکز





