اخبار آزمون هاویژه

پاسخ سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات درباره بازه سنی شرکت‌کنندگان آزمون وکالت ۱۴۰۳

وکلاپرس- سازمان سنجش کشور در پاسخ به استعلام سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، در خصوص بازه سنی شرکت‌کنندگان آزمون وکالت ۱۴۰۳ اطلاعات جدیدی را بیان کرده است.

به گزارش وکلاپرس، در آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه سال ۱۴۰۳ که روز ۲۲ آذر ماه برگزار شد تعداد ۱۱۶۰۶۳ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۵۸۶۴۲ نفر خانم و ۵۷۴۲۱ نفر آقا بودند.

تعداد شرکت‌کنندگان در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه ۱۴۰۳

حسب اعلام سازمن سنجش از این آمار ۴۱ هزار و ۹۰۳ نفر از شرکت‌کنندگان در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال قرار داشته‌اند که از این تعداد، ۸ هزار و ۲۵ نفر حد نصاب قبولی را کسب کرده‌اند.

همچنین رئیس مرکز وکلای وه قضائیه در مصاحبه ای از پذیرش ۱۶۴۳۱ نفر در آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه سال ۱۴۰۳ خبر داده بود.

بیشتر بخوانید:

تعداد داوطلبان بالای ۵۰ سال آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه سال ۱۴۰۳

همچنین بر اساس پاسخ به استعلام از سازمان سنجش، تعداد داوطلبان بالای ۵۰ سال (۵۱ سال و بیشتر) که در جلسه آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه سال ۱۴۰۳حضور داشته‌اند، ۶ هزار و ۷۷۵ نفر بوده که از این میان، تنها ۶۴۷ نفر حد نصاب قبولی را کسب کرده‌اند.

تعداد شرکت‌کنندگان در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال آزمون وکالت کانون های وکلا ۱۴۰۳

در آزمون وکالت کانون های وکلای دادگستری که روز ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار شده بود ۸۷۰۹۸ نفر شرکت کردند که ۳۹۶۰۹ نفر را مردان و ۴۷۴۸۹ را زنان تشکیل دادند.

سازمان سنجش در خصوص بازه سنی شرکت کنندگان آزمون وکالت کانون های وکلای دادگستری اعلام کرده است: ۳۷ هزار و ۸۲۶ نفر از شرکت‌کنندگان در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سال قرار داشته‌اند که از این تعداد، ۵ هزار و ۲۴۰ نفر حد نصاب قبولی را کسب کرده‌اند.

حسب آمار رسمی اعلام شده از میان این داوطلبان ۸ هزار و ۸۲ نفر در آزمون پذیرفته شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

منبع: آخرین خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا