دستورالعمل اجرایی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
وکلاپرس- سازمان اداری و استخدامی کشور دستورالعمل اجرایی «برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم» را پس از تصویب این برنامه در شورایعالی اداری، تدوین و ابلاغ کرد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بینالملل سازمان اداری و استخدامی کشور؛ این دستورالعمل در اجرای بند ۶ برنامه مصوب شورایعالی اداری، طی ابلاغ بخشنامهای در قالب پیوستهای پنجگانه به عنوان «پیشرانهای اجرایی» با امضای دکتر علاءالدین رفیعزاده؛ معاون رئیسجمهور و رئیس این سازمان به تمامی دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
متن دستورالعمل به شرح زیر است:
دستورالعمل اجرایی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
بخشنامه به تمامی دستگاههای اجرایی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری
در اجرای بند ۶ «برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم» موضوع تصویب نامه شماره ۹۸۸۴۴ مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۶ شورای عالی اداری، دستورالعمل اجرایی برنامه، در قالب پیوست های پنجگانه به عنوان «پیشرانهای اجرایی» این برنامه جهت اجرا ابلاغ میگردد. دستگاه های اجرایی موظفند با در نظر گرفتن موارد زیر اهتمام لازم را در جهت تحقق اهداف برنامه مبذول دارند:
۱) پیوست اول، راهنمای وظایف و زنجیره اقدامات سازمان اجرا و ارکان برنامه بوده و دستگاه های اجرایی باید فعالیت های خود را در اجرا با توجه به سطوح و حدود وظایف و اختیارات ارکان، تعریف و صورت بندی نمایند.
۲) دستگاههای اجرایی موظفند بر اساس مفاد پیوست دوم و در اجرای بند یک تصویب نامه فوق الذکر، حداکثر ظرف مدت دو ماه از تاریخ ابلاغ برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم(۱۴۰۳/۱۰/۲۶) نسبت به تدوین برنامه عملیاتی خود در چارچوب تدوین شده در این پیوست و در تعامل با سازمان اقدام و پس از تایید در شورای راهبری تحول اداری و امضای مقام عالی دستگاه، برای ابلاغ نهایی به این سازمان ارسال نمایند.
۳) دستگاه های اجرایی موظفند تمهیدات لازم را برای شرکت مجریان برنامه، اعم از مدیران و کارشناسان مرتبط در دستگاه های اجرایی ملی و استانی، در برنامه های توانمندسازی و آماده سازی که در پیوست سوم و مبتنی بر نظام آموزش کارمندان دولت طراحی شده و با محوریت مرکز آموزش مدیریت دولتی اجرا میگردد، فراهم نمایند. مدیران و کارکنان مرتبط نیز با معرفی دستگاه اجرایی متبوع خود موظف به شرکت در این برنامه ها هستند.
۴) روابط عمومی دستگاه های اجرایی ملی و استانی بر اساس مفاد پیوست چهارم، موظفند اقدامات مقتضی را جهت فرهنگسازی و تبیین و ترویج برنامه اصلاح با بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی، شبکه های استانی، فضای مجازی، پورتال ها و شبکه های سازمانی و سایر رسانه ها به عمل آورند.
۵) دستگاه های اجرایی موظفند به منظور فراهم شدن بستر ارزیابی و نظارت بر اجرای برنامه موضوع مفاد پیوست پنجم، گزارش اقدامات و میزان پیشرفت و تحقق اهداف برنامه های خود را به صورت دوره ای و هرسه ماه یکبار در سامانه ای که به همین منظور از سوی این سازمان معرفی خواهد شد ثبت نمایند.
۶) سازمان اداری و استخدامی کشور با همکاری شوراهای راهبری تحول اداری دستگاه های اجرایی و استان ها، و در اجرای بند ۵ تصویب نامه، به طور مستمر بر اقدامات دستگاه های اجرایی نظارت داشته و ضمن پایش پیشرفت برنامه ها، گزارش آن را به صورت کلی و به تفکیک دستگاه ها و استان ها تهیه و به شورای عالی اداری و سایر مراجع ذیربط ارائه خواهد نمود. همچنین عملکرد دستگاه های اجرایی و استان ها در اجرای برنامه صالح نظام اداری به صورت سالانه ارزیابی و از دستگاه ها و استان های برتر در جشنواره شهید رجایی تقدیر خواهد شد.