اخبارویژه

توضیح وکیل استاد شجریان درباره آخرین وضعیت شکایت از رسانه ملی

صدور دستور تعیین وقت برای بهمن ماه

وکلاپرس- وکیل استاد درخصوص وضعیت پرونده مرحوم استاد شجریان گفت: نسبت به عدم تصمیم گیری و صدور رأی دادگاه از شهریور سال ۹۸ تاکنون، اعتراض کردم و دادگاه دستور تعیین وقت نظارت برای بهمن ماه صادر کرد.

به گزارش وکلاپرس، محمدحسین آقاسی، وکیل مرحوم استاد شجریان در گفت و گو با خبرگزاری ایلنا، در خصوص جزییات شکایت موکل خود از سازمان صدا و سیما اظهار کرد: سال ۸۸ نسبت به پخش بدون رضایت آثار موکلم در صدا و سیما، علیه این سازمان شکایت کردیم و پس از ۸ سال قرار مجرمیت برای معاونت صدا و سیما به اتهام استفاده غیرمجاز از آثار استاد صادر شد و پرونده به دادگاه رفت.

بیشتر بخوانید: تلاشی برای تدوین تاریخ شفاهی وکالت ایران

وی افزود: در دادگاه قاضی از ابتدا تصمیم به برائت داشت و نهایتا رأی به فقدان سوء نیت صدا و سیما صادر کرد. من به رأی اعتراض کردم و به شعبه ۶۸ تجدید نظر به ریاست قاضی مسعودی ‌مقام ارجاع شد و رأی بدوی رد و مجدداً‌ دستور رسیدگی صادر شد و در شهریور ماه سال ۹۸ جلسه دادرسی ما تعیین وقت شد.

آقاسی بیان کرد: معاونت صدا و سیما اعلام کرد که ما آثار ایشان را پخش نکردیم بلکه تهیه ‌کنندگان آثار را مورد استفاده قرار داده ‌اند، در صورتی که این ادعا درست نیست و پخش ‌کننده نهایی صدا و سیماست؛ مجدداً دادگاه اعلام کرد که صدا و سیما ظرف ۲۰ روز دلایل خود را ارائه کند اما هیچ دلیلی از جانب صدا و سیما ارائه نشد.

وکیل مدافع شجریان گفت: متأسفانه از شهریور ماه سال ۹۸ تاکنون تصمیمی برای پرونده گرفته نشده است، در صورتی که طبق قانون، دادگاه باید ظرف یک هفته رأی صادر کند و در حال حاضر من به متوقف کردن صدور رأی اعتراض کردم و دادگاه دستور تعیین وقت نظارت داده است که برای بهمن ماه تصمیم‌ گیری خواهد شد؛ بنابراین ۱۸ ماه جایگزین یک هفته برای صدور رأی شد.

بیشتر بخوانید: تفاوت حکومت قانون با حکومت به وسیله قانون

وی در پاسخ به این سؤال که با درگذشت استاد محمدرضا شجریان، پرونده متوقف خواهد شد یا خیر؟ گفت: پرونده شکایت ما به وکالت از خود استاد است، بنابراین ورثه ایشان باید وکالت بدهند که پرونده دنبال شود، همچنین از طرف شرکت دل آواز که یک شخصیت حقوقی است هم من وکالت دارم و بر همین اساس پرونده متوقف نخواهد شد.

آقاسی ادامه داد: پرونده‌ ای که متهم یا شاکی آن فوت کند، برای آن پرونده توقیف دادرسی صادر می ‌شود تا ورثه تأیید کنند؛ بنابراین من باید منتظر بمانم تا ورثه پس از انحصار وراثت به دادگاه رسیدگی کننده اعلام کنند تا دادگاه بتواند رسیدگی را ادامه دهد.

منبع: ایلنا

بیشتر بخوانید: هشدار نسبت به نقض حقوق اساسی در جریان اعمال مقررات قرنطینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا