وکلاپرس _ رییس کانون وکلای اصفهان پس از اعلام آمار وکلایی که در سال جاری، پروانه های خود را تمدید نکرده یا تودیع کرده اند، اظهار کرد که بااجباری شدن وکالت از بحران بیکار شدن وکلا کاسته خواهد شد و دادگستری نیز خروجی بهتری خواهد داشت.
به گزارش وکلاپرس به نقل از ایرنا، دکتر حسین ادیب (رییس کانون وکلای دادگستری اصفهان) در طی سخنانی گفت: حدود ۳۰ درصد پروندههای حقوقی در استان دارای وکیل است که اجرای برخی طرحها مانند اجباری کردن وکالت به منظور بهبود این شاخص ضروری بهنظر میآید.
بیشتر بخوانید:
- القاصی مهر : باید وکالت اجباری در دستگاه قضا نهادینه شود
- رئیس کانون وکلای چهارمحال و بختیاری : اجباری شدن وکالت در دعاوی در بازار کار وکلا تاثیر بسزایی دارد
نداشتن وکیل در پرونده سبب گرفتن وقت قضات میشود
ادیب گفت: نداشتن وکیل در پروندههای حقوقی سبب اطاله دادرسی، تحمیل هزینههای اضافی به مردم برای تنظیم دادخواست و همچنین گرفتن وقت قُضات میشود.
وی با بیان اینکه اجباری کردن وکالت برای طرح دعوا و دفاع در محاکم قضایی میتواند شاخص داشتن وکیل برای پروندههای حقوقی را افزایش دهد، اظهار کرد: با اجباری شدن وکالت، از بحران بیکار شدن وکلا کاسته خواهد شد و دادگستری نیز خروجی بهتری خواهد داشت.
ادیب با درخواست از رسانهها برای اطلاعرسانی در این زمینه، تاکید کرد: ورود رسانهها به مقوله فرهنگ وکالت در جامعه با توجه به چالشهای پیش روی مردم در محاکم قضایی ضروری است.
استقلال کانون و وکلا از بدیهیات حقوقی است
رییس کانون وکلای دادگستری استان اصفهان با تاکید بر تضمین امنیت شغلی وکلا گفت: استقلال کانون و وکلا، از بدیهیات قوانین قضایی کشور است.
بیشتر بخوانید:
- رئیس کانون وکلای کردستان : از ۶۵۵ وکیل استان ۱۵۵ نفر بیکارند یا پروانه خود را تمدید نکردهاند
- آیین نامه اجرایی اجباری شدن وکالت در دعاوی حقوقی
کانون وکلای اصفهان یکهزار و ۱۸۰ وکیل زن دارد
ادیب افزود: کانون وکلای دادگستری استان اصفهان در زمان حاضر سه هزار و ۱۱۹ عضو دارد که یکهزار و ۱۸۰ نفر از آنها زن هستند.
وی ادامه داد: همچنین ۱۶۷ نفر از وکلا در سال جاری پروانه وکالت خود را تمدید نکرده و ۲۴۴ وکیل نیز پروانههای خود را تودیع کردند.
منبع: ایرنا