پیش نویس اساسنامه مرکز تعاون کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویر احمد

پیش نویس اساسنامه مرکز تعاون کانون های دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد

ماده ۱: اهداف و موضوع

به منظور همیاری و مساعدت به وکلای عضو کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد و کارکنان، اعانت از آنان در هنگام بروز مشکلات و همچنین جذب هدایا و اعانات برای کمک به آسیب دیدگان ناشی از حوادث قهری مرکز تعاون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد بر طبق این اساسنامه تشکیل می گردد.

 مرکز تعاون کانون وکلای دادگستری مرکز به ۳۰ وکیل وام قرض‌الحسنه و ۳ وکیل کمک بلاعوض داده است

ماده ۲: ارکان مرکز تعاون

ارکان مرکز تعاون که همگی توسط هیأت مدیره برای مدت دو سال انتخاب می شوند عبارتند از:

الف: هیأت امنا

ب: دبیر

ج بازرس

ماده ۳: هیأت امنا

هیأت امنا دارای پنج عضو است که حداقل ۸ سال سابقه و کالت پایه یک داشته باشند و انتخاب مجدد آنان بلامانع است. از میان اعضای هیأت امنا یک نفر به عنوان دبیر توسط هیأت مدیره برای مدت دو سال انتخاب خواهد شد.

ماده ۴: وظایف و اختیارات هیأت امنا بشرح زیر است:

۱- انجام امور اداری

۲- بررسی درخواستهای اخذ وام کمکهای بلاعوض و کمک به آسیب دیدگان حوادث قهری و کارکنان و اتخاذ تصمیم راجع به این تقاضاها

۳- تنظیم گزارش شش ماهه برای هیأت مدیره

۴- وصول مطالبات مرکز

ماده ۵: وظایف دبیر

ماده ۶: تشکیل جلسات

جلسات هیأت امنای مرکز تعاون به دعوت دبیر و در غیاب وی به دعوت مسن ترین عضو هیأت با حضور حداقل سه نفر از اعضا رسمیت می یابد. برای تصویب هر موضوعی رای حداقل سه نفر از اعضاء لازم است.

ماده ۷: امضائات و مکاتبات

کلیه نامه ها و مکاتبات داخلی با امضای دبیر هیأت امنا و در غیاب وی [با امضای] مسن ترین عضو هیات صورت میگیرد.

ماده ۸: بازرس

هیأت مدیره یکی از وکلای را که واجد شرایط عضویت در هیأت امنا باشد به عنوان بازرس مرکز تعاون برای مدت دو سال انتخاب می کند.

ماده ۹: وظایف بازرس

بازرس مسئول بررسی عملکرد و حسابهای مرکز تعاون بوده و موظف است در صورت سوء عملکرد هیأت امنا، موضوع را به هیأت مدیره گزارش نماید. همچنین بازرس کنترل خواهد نمود تعهدات، هزینه ها و اعانات صندوق در هر سال از ۹۰ درصد واریزی به حساب مرکز تعاون بیشتر نشود.

ماده ۱۰: منابع مالی مرکز تعاون

منابع مالی مرکز تعاون به شرح زیر می باشد:

۱- مبلغی برابر با یک درصد حق عضویت سالانه و کلا که به هنگام صدور یا تمدید پروانه علاوه بر حق عضویت به کانون پرداخت میکنند.

۲- اعانات و کمکهای مالی مستقیم اشخاص به مرکز تعاون.

۳ – مبلغی معادل ۲٪ کلیه وجوهی که تحت عنوان هدایا و همیاری با کمک توسط وکلا یا سایر اشخاص به کانون وکلا پرداخت می شود.

۴- معادل ۵٪ وجوه حاصله از فروش کلیه اوراق و فرم ها از جمله وکالتنامه دفترچه، گواهینامه، کارت شناسائی.

ماده ۱۱: حساب بانکی

حساب هایی که تعداد آن برچسب نیاز مرکز تعاون است، توسط و بنام کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد در یکی از بانکها گشایش می یابد. در این حساب منحصراً منابع مالی مرکز تعاون واریز می شود و برداشت از آن با امضا مشترک دبیر هیأت امنا و مدیر مالی کانون صورت می گیرد.

ماده ۱۲: دفاتر حسابداری و نیروهای پرسنلی

مرکز تعاون به تعداد لازم و به تشخیص هیأت امنا دارای دفاتر مالی و کارمند اداری خواهد [بود] لکن حتما سه نفر جداگانه یکی برای ثبت سوابق کمک به آسیب دیدگان حوادث قهری، یکی برای ثبت کمکهای بلاعوض و یکی هم برای ثبت اعطای وام های قرض الحسنه تهیه خواهد شد.

ماده ۱۳: اشخاص تحت پوشش

بجز موارد حوادث قهری که عنداللزوم به آسیب دیدگان ممکن است کمک شود، مشمولین تحت پوشش صرفاً وکلای عضو کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد و کارکنان آن می باشند.

ماده ۱۴: اعطای کمک به آسیب دیدگان حوادث قهری

تشخیص تعیین و میزان کمک به آسیب دیدگان حوادث قهری و کارکنان با هیأت امنا خواهد بود لکن در هیچ صورت میزان آن از ده درصد درآمد سال قبل مرکز تعاون تجاوز نخواهد کرد در سال اول فعالیت مرکز تعاون، کمکی تحت این عنوان تصویب نخواهد شد.

ماده ۱۵: نحوه اعطای وام و کمک های بلاعوض

بنا به تقاضای کتبی وکلا و کارکنان نیازمند یا بستگان درجه یک ایشان در موارد خاص حسب مورد به آنان کمکهای بلا عوض یا وام قرض الحسنه پرداخت می شود.

میزان کمک بلاعوض یا وام به هر شخص بنا به تشخیص هیأت امنا از ۲۰ برابر حق عضویت سالانه وکلا تجاوز نخواهد کرد.

هیچ شخصی نمیتواند بیش از یکبار در طول دو سال از وام یا کمک بلاعوض استفاده کند.

ماده ۱۶: تشخیص استحقاق

بنا به تشخیص هیأت امنا به وکلایی که در شرایط اضطراری مالی قرار گرفته اند، حسب مورد کمک بلاعوض یا وام پرداخت خواهد شد. حداکثر مهلت باز پرداخت وام سه سال خواهد بود که به اقساط مساوی از وام گیرنده وصول خواهد شد.

ماده ۱۷: محرمانگی

فهرست متقاضیان کمکهای بلاعوض و وام صرفاً در اختیار بازرس و رئیس کانون قرار می گیرد.

ماده ۱۸:

تأخیر بیش از ۳ ماده در پرداخت هر یک از اقساط، خلاف نظامات تلقی و مراتب توسط دبیر هیأت امنا جهت رسیدگی به مرکز نظارت و بازرسی کانون اعلام می شود.

این آئین نامه مشتمل بر… ماده در تاریخ… به تصویب هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویر احمد رسید و از تاریخ تصویب لازم الاجراست.

بیشتر بخوانید:

خروج از نسخه موبایل