اخبار کانون ها

هجدهمین آیین تحلیف کارآموزان کانون وکلای مرکزی (اراک) برگزار شد

وکلاپرس- مراسم تحلیف ۸۴ تن از کارآموزان ورودی ۱۴۰۰ کانون وکلای مرکزی با حضور رئیس و نائب رئیس کانون وکلای مرکز و برخی مقامات قضایی استان برگزار شد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای مرکزی، مراسم تحلیف ۸۴ تن از کارآموزان ورودی ۱۴۰۰، روز ۱۴۰۳/۱۱/۰۴با حضور دکتر بهنام حبیب زاده مومن، رئیس کانون وکلای مرکز، دکتر وحید قاسمی، نایب رئیس کانون مرکز، حجت الله درودگر، دادستان شهرستان اراک و غلامرضا ملک محمدی، معاونت محترم قضایی دادگستری استان مرکزی و نماینده معاونت پیشگیری از جرایم شهرستان و تنی چند از وکلای پیشکسوت استان مرکزی در محل سالن همایش کانون وکلای استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید:

دراین مراسم دکتر بهنام حبیب زاده مومن حضور ذی سمتان قضایی را در مراسم تحلیف نشان از مراوده خوب کانون وکلا با دادگستری اراک دانست و ضمن تبریک به حالفین بیان داشت: مستند به ماده ۶ قانون استقلال، تربیت کارآموزان از وظایف کانونهای وکلاست و استفاده از لفظ انحصار طلبی را روانه کردن تیری به قلب عدالت دانست.

او در ادامه گفت: وکیل است که باعث دادرسی عادلانه میگردد و در کنار قضاوت عدالت را میسازد و این وکیل دادگستری است که تعادل ساز نظم عمومی و عدالت است.

او همچنین منصب وکالت را شغلی اخلاقی دانست و گفت: وکیل در دفاع از مجرم، از عمل دفاع نمیکند بلکه از حقوقی که برای افراد وجود دارد دفاع میکند. جامعه هم در ارتکاب جرم مقصر است و قاضی باید به وضعیت اجتماع نیز دقت کافی داشته باشد.

کورش عسکری، رئیس کانون وکلای دادگستری استان مرکزی، ضمن تبریک به کارآموزان وکالتی که به وکالت پایه یک نائل گردیدند بیان داشت: این روز روزی بسیار به‌یادماندنی و ویژه برای شما کارآموزان محترم می‌باشد با توجه به متن قسم نامه و رعایت عناصر مادی و معنوی ذکرشده در قسمنامه با در نظر گرفتن شرافت وکیل شغل شریف وکالت تضمین می‌گردد.

وی در بخشی از سخنان خود توصیه به رعایت اخلاق روزمره و اخلاق حرفه‌ای نمود و در تضاد بین این دو با در نظر گرفتن اخلاق حرفه‌ای و استفسار و تحلیل دقیق موضوعات پیشا قرارداد تا پسا قرارداد را مطرح و توصیه به رعایت اخلاق حرفه‌ای نمود. همچنین وی بر افزایش سطح علمی و تخصصی وکلا تاکید کرد.

دکتر وحید قاسمی عهد ضمن تشکر از اعضای محترم هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان مرکزی گفت: تحلیف مراسم تشریفاتی نیست بلکه چراغ راه همکاران است.

او به تشریح و توضیح متن سوگندنامه پرداخت و گفت: استقلال، شجاعت و حفظ کرامت انسانی بسیار مهم است که در مقام دفاع باید رعایت گردد. با توجه به اینکه آیین نامه قواعد سختگیرانه ای نسبت به پذیرفته شدگان ۱۴۰۰داشت، ایشان متحمل مشقات بسیار شدند ولی اصل استقلال کانون ها آنقدر مهم بود که تمام توجهات را به خود جلب کرد و این قواعد سختگیرانه در مقابل آن کمرنگ جلوه نمود.

دادستان شهرستان اراک حجت الله درودگر ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب بیان داشت: با توجه به افزایش تعداد وکلا فضای رقابت بیشتر از پیش شده است. وکالت تنها یک شغل نیست؛ زیرا جزو معدود مشاغلی است که با قسم آغاز میگردد و باید گفت منصب است و وکیل امین مردم به معنای اجل امانت است به جهت اجرای عدالت در اجتماع.

حمید صلاحی، نایب رئیس محترم کانون وکلای استان مرکزی، ضمن تبریک به کارآموزان و خانواده هایشان بیان داشت: قانون تسهیل ایراداتی دارد اما این ایرادات صرفا به قانون است و نه به هیچ همکار محترمی. محل بحث اشکالات وارد بر قانون تسهیل بود که این ایرادات نیز طبیعی است و چون این قانون برای اولین بار اجرائی میشد هم اعضای هیات مدیره کانونهای سراسر کشور هم اعضای کمیسیون های کانونهای وکلا و هم کلیه پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۰متحمل مشقات بسیار شدند. ما در جریان این مشکلات هستیم و در حد توان همیاری و همکاری با این عزیزان ادامه خواهیم داشت.

وی افزود: وقتی به متن سوگند نامه رجوع میکنیم درمی یابیم که شرافتی که وثیقه سوگند وکلاست، تنها وجه تمایز انسان با دیگر جانداران و نباتات است و این شرافت ویژگی بارز هر انسان و به خصوص وکیل دادگستری است که میبایست همیشه و همه جا حفظ گردد. در کنار شرافت و اخلاق کاراموزان را به نواموزی نیز دعوت میکنیم.

او همچنین به یاد مرحوم حسن صفری همکار با اخلاق کانون مرکزی تعرض به وکلا را محکوم نمود و از مقامات خواست تا در این راستا به تصویب قوانین حمایتی اهتمام ورزند.

وکیل کیان کریمی، رئیس کمیسیون کارآموزی کانون مرکزی، نیز گفت: نظر به اینکه پذیرفته شدگان سال ۱۴۰۰ اولین گروهی بودند که مفاد آیین نامه لایحه استقلال مصوب ۱۴۰۰ در موردشان اجرا شد، سختی و مشقات فراوانی را متحمل شدند و متانت و اخلاق مداری پیشه کردند. اگر بگویم این عزیزان هستند که زیبندگی و شکوه کسوت وکالت هستند نه کسوت وکالت زیبنده آنهاست، کاملا درست است.

در پایان نیز کارآموزان با ادای سوگند، گواهی نامه های وکالت خویش را دریافت نمودند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا