یادداشت

نامه رئیس کانون وکلای سمنان به رئیس صدا و سیما پیرامون ایرادات حقوقی سریال آقای قاضی

وکلاپرس- رئیس کانون وکلای سمنان در نامه ای خطاب به دکتر پیمان جبلی رئیس صدا و سیما، انتقاداتی را به سریال آقای قاضی وارد کرده است.

به گزارش وکلاپرس،  سریال «آقای قاضی» با کارگردانی سجاد مهرگان محصول سال ۱۴۰۱ شبکه دو است که داستان قضاوت‌های یک قاضی را روایت می‌کند و فصل سوم آن نیز قرار است به دادگاه های صلح اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید:

وکیل سید حسین حسینی رئیس کانون وکلای سمنان در این نامه با برشمردن ایرادات حقوقی این سریال تاکید کرده است که استمرار چنین اشتباهاتی، نه‌تنها باعث ایجاد تصویر نادرست از نظام حقوقی،قضایی کشور خواهد شد، بلکه می‌تواند به گمراهی مخاطبان و تضعیف اعتماد عمومی به رسانه ملی منجر شود.

بیشتر بخوانید:

متن نامه رئیس کانون وکلای سمنان به شرح زیر است:

ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر پیمان جبلی

سلام علیکم؛احتراماً، ضمن ارج نهادن به تلاش‌های ارزشمند آن سازمان در تولید برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی متنوع و تأثیرگذار، نکاتی پیرامون سریال «آقای قاضی» که اخیراً از رسانه ملی پخش شده است، به استحضار می‌رساند.

این مجموعه، علی‌رغم استقبال گسترده مخاطبان و بازدیدهای چشمگیر در فضای رسانه‌ای، در بازنمایی واقعیت‌های نظام قضایی و فرآیندهای حقوقی کشور، دچار کاستی‌های اساسی است که شایسته است با دقت و جدیت مورد بررسی قرار گیرد:

نخست آن‌که در طول سریال، هیچ‌گونه استناد یا اشاره‌ای به مواد قانونی مشخص صورت نمی‌پذیرد و تصمیمات قاضی عمدتاً بر پایه احساسات شخصی نمایش داده می‌شود تا بر اساس قوانین مدون و اصول حقوقی.

ثانیاً: در بسیاری از صحنه‌ها، نقش وکیل که یکی از ارکان اصلی تحقق دادرسی عادلانه است، کاملاً نادیده انگاشته شده است. نه طرفین دعوا از خدمات وکیل بهره می‌برند و نه قاضی به ضرورت حضور وکیل در فرآیند دادرسی توجه نشان می‌دهد.

ثالثاً: بازیگر نقش قاضی بدون مطالعه دقیق پرونده و صرفاً با حضور در جلسه رسمی دادگاه به همراه فنجانی چای یا قهوه، با شنیدن روایت‌های طرفین تصمیم‌گیری می‌کند. این تصویر نه‌تنها با اصول دادرسی عادلانه و قوانین موضوعه ناسازگار است، بلکه با رویه‌های معمول و منطقی محاکم قضایی نیز فاصله چشمگیری دارد.

رابعاً: دادگاه‌ها در این سریال، بدون رعایت محدودیت‌های قانونی به‌صورت علنی برگزار می‌شوند و افراد متفرقه از هر قشر و شغلی، آزادانه در جلسات حضور پیدا می‌کنند. این موضوع مغایر با اصول و مقررات نظام حقوقی ایران است. بر اساس اصل ۱۶۵ قانون اساسی و قوانین مرتبط نظیر ماده ۱۸۸ قانون آیین دادرسی مدنی، ماده ۱۱ قانون احترام به آزادی‌های مشروع و حفظ حقوق شهروندی و ماده ۳۵۲ قانون آیین دادرسی کیفری، علنی بودن دادگاه‌ها با در نظر گرفتن شرایط خاص و محدودیت‌هایی مانند حفظ عفت عمومی، نظم اجتماعی و یا درخواست طرفین دعوا قابل تعدیل است. اما سریال مذکور، این جنبه‌های حساس را کاملاً نادیده گرفته است.

خامساً: در برخی قسمت‌ها، دعاوی کیفری بدون انجام تحقیقات مقدماتی در دادسرا، مستقیماً به دادگاه ارجاع داده می‌شوند. این امر، با رویه‌های قانونی و منطقی دادرسی مغایرت دارد و تصویر نادرستی از فرآیندهای قضایی به مخاطب منتقل می‌کند.

این تناقضات در سریال به حدی چشمگیر است که در جلسه‌ای که ماه گذشته به همراه تعدادی از اساتید و همکاران ارجمند حقوقی با یکی از «معاونین محترم مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در بیت رهبری داشتیم»، شخصاً پرسیده شد که آیا این سریال با واقعیت‌های نظام قضایی و دادگاه‌های ایران مطابقت دارد؟ که صریحاً عرض کردم: «به هیچ عنوان منطبق نیست.»

لذا، با توجه به نقش تأثیرگذار رسانه ملی در آگاهی‌بخشی عمومی و ارتقای شناخت مردم نسبت به واقعیات اجتماعی، انتظار می‌رود که تدابیر لازم برای تطبیق روایت این سریال با حقایق موجود و همچنین اصلاح کاستی‌های مشابه در تولیدات آتی اتخاذ گردد. استمرار چنین اشتباهاتی، نه‌تنها باعث ایجاد تصویر نادرست از نظام حقوقی،قضایی کشور خواهد شد، بلکه می‌تواند به گمراهی مخاطبان و تضعیف اعتماد عمومی به رسانه ملی منجر شود.

پیشاپیش از توجه و اهتمام جنابعالی نسبت به این موضوع مهم سپاسگزارم و امید آن دارم که با اعمال نظارت دقیق‌تر در روند تولیدات رسانه‌ای، شاهد ارتقای کیفی برنامه‌های مرتبط با نظام حقوقی و قضایی کشور باشیم.

با تقدیم احترام

وکیل سیدحسین حسینی

رییس کانون وکلای دادگستری استان سمنان

یکم دی ماه ۱۴۰۳

‫۱۸۴ دیدگاه ها

  1. بیشتر طنز حقوقی است..یا یک کنش اجتماعی می‌ماند..نمی‌توان آنرا یک سریال جهت آگاهی عموم مردم جامعه نسبت بحقوق خود نامید و صرفا یک نوع کنش اجتماعی است..نمیدانم با چه نوع فیلمنامه ای چنین مجموعه تلویزیونی پخش می‌شود..رسانه ملی یعنی رسانه مردم ایران..من دیشب یه کم فیلم را که دیدم احساس کردم..شعور مخاطب ببازی گرفته شده است..در کدام یک از مراجع قضایی اینقدر اقوام و اصحاب دعوا حضور دارند..ضعفهای عدیده ای این مجموعه نمایشی دارد..

      1. با سلام و احترام
        آقای حسینی رئیس کانون دادگستری استان سمنان بصورت تخصصی شما اعلام فرمودید
        اولا این سریال مردمیه نه تخصصی یعنی اینکه مردم را میخواهند به حقوق اولیه و نوع تشکیل جلسات و اساسنامه کلی قوانین آشنا کنند نه جزئیات .
        دوما محیط دادگاه و نوع نگرش قاضی به مسائل و نوع نگرش شاکی و متشاکی در ای سریال نشان مدهد .
        .
        .
        .

          1. اول: در جلسات دادگاه
            هیچ الزامی وجود ندارد که قاضی به مواد قانونی اشاره کند. بلکه استناد به مواد قانونی در دادنامه و صدور رای است. دوم: قاصی در جلسه دادگاه بروده را مطالعه نمی‌کند. بلکه قبل از جلسه برونده را با دقت مطالعه می‌کند.

      2. در فیلم از وکیل و تحقیق و بررسی قبل دادگاه خبری نیست…
        و اینکه متوجه میشیم صرفا جنبه ی سرگرمی و اموزشی. داره ولی واقعیت دادگاهی پرونده قضایی یا حقوقی رو نشون نمیده .!

        1. شما ظاهرا با روند بعضی فیلمها و سریالها آشنا نیستید. گاهی لازمه داستانی واقعی و تاریخی مثلا در روند قرارگیری در تم تصویر و سرگرمی برای تحمل‌پذیری بیننده ملایم‌تر شود. گاهی نحوه ارائه تبدیل به درام میشود و لازم است تغییراتی حتی در داستان اصلی بدهند. این یک سریال مستند نیست سریالی جهت سرگرمی و کمی هم آموزش است

          1. ب نظر من کاملا دقیق فرمودین این فقط فقط میخواد ک مردم بیشتر آگاه باشند از هر سری از کارهای روز مره ..چه بانکی چه خانوادگی چه پول چ کلاهبرداری .ب ما کمک می‌کنه ک چیکار کنیم ک ب اینجا کشیده نشیم تو هر برنامه هم ی نوع هست همون‌طور ک گفتم از پولی تا خانوادگی و دزدی و خرید ملک و ماشین هر چیز دیگه کمک می‌کنه ما از راهش بریم ن از بیراهه..حالا جناب حسینی آمدن نظر بدن … شما ب کار خودتون برسید نیاز ب نامه نگاری نیست اتفاقا خیلی خیلی هم آموزنده و عالی هست یاحق

      3. جناب آقای حسینی گرامی
        این سریال وجه نمایشی اش غالب بر وجه قضایی است و مسلما شما قضیه را خیلی جدی گرفتید. اما اساسا مگر فیلم و سریالی که تمام موارد مذکور حضرتعالی را نمایش میدهند باز هم با واقعیت مطابقت دارد؟ مثلا حضور وکیل در آگاهی یا دادسرا در مراحل تحقیق. کدام نمایش قضایی در رسانه واقعیت دارد که این دومین باشد؟

    1. هرفیلمی بسازند یک عده که سودشان را در خطر می بینند اعتراض میکنند، خیلی ها از این فیلم چیزهایی فهمیدن ۱.حتما حتما با اعتمادی که مردم خوب ایران عشقم به همدیگه دارن در معاملات کوچک وبزرگ قرارداد بنویسند۲.مدارکشون رو به هر کسی ندن مثل کارت بانکی ۳.با کارت بانکی که خرید میکنند مبلغ زیادی داخلش نداشته باشه به دلایل خاصی مثل پسر همسایمون رفته بود ۵هزار تومان برگه آچار خریده بود اشتباهی ۵۰میلیون ازش کشیده بود. وچیزهای دیگه خیلی یاد گرفتن عزیز من شما که وکیلی درسش خوندی ولی من وامثال من که میبینند ۲۰درصد هم متوجه حق قانو نیشان خوبه، برنامه های خوب مخاطب زیاد داره پس بزارید کارشون رو بکنند ماهم فرهنگ حقوقیمان درصدی بره بالاتر🙏

    2. با سلام،
      من تعدادی از قسمت های این سریال رو دیده ام ،در دادگاه های واقعی طرز برخورد قاضی با متهم اصلا اینقدر مهربانانه و صبورانه ،آن‌گونه که در این سریال دیده میشود، نیست.

      1. درود از ایرادات این سریال دقیقا همین چیزی که شما فرمودی هست
        که طرز برخورد قاضی با متهم اینگونه نیست

        1. دقیقا درست میفرمایید نظر منم همینه هدف اشنایی مخاطبین با یکسری قوانین و احکام هست در عین اینکه کمی چاشنی طنز هم به کار برده شده مثل شخصیت آسترکی و جعفر 😃

    3. به نظر من، قاضی باید تصمیماتش را بر اساس قوانین مدون و اصول حقوقی اتخاذ کند، نه صرفاً بر پایه احساسات شخصی. هرچند قاضی انسان است و عواطف دارد، اما عدالت نیازمند بی‌طرفی و رعایت چارچوب قانونی است.

      نکته دیگر این است که دادستان در متن سریال از کلمات عربی استفاده کرده و این موضوع جای تأمل دارد. این کشور ایران است و زبان رسمی آن فارسی است. استفاده از اصطلاحات عربی در موقعیت‌های رسمی، به‌ویژه در یک سریال ملی، می‌تواند از نظر فرهنگی و ارتباطی مناسب نباشد و فاصله‌ای بین مخاطب و محتوا ایجاد کند.

      رسانه ملی باید تلاش کند تصویری دقیق و منطبق با واقعیت از نظام حقوقی ایران ارائه دهد. چنین اشتباهاتی ممکن است باعث برداشت‌های نادرست مردم از فرآیندهای قضایی شود و به اعتماد عمومی لطمه بزند. هدف نقدها، اصلاح این کاستی‌ها و ارتقای کیفیت تولیدات رسانه‌ای است

      1. وقتی یه ابلاغیه میاد پر است از کلمات و اصطلاحات عربی! چطور این سریال خودشو با فرهنگ و زبان فارسی وقف بده ! یکی میده چرا واقعی نیست یکی دیگ از واقعیتش ناراحته! واقعیت اینکه اصلاحات عربی در دادگاه و احکام پره.

    4. والله من ۴۳ سال سن دارم ،قسمت نشده که کارم به دادگاه و قاضی بیفته .
      ولی یه بار که گوشی من به سرقت رفته بود و به دادگاه مراجعه کردم ، اونجا طوری با من برخورد می‌شد که انگار من دزدم !!!!

    5. اتفاقاً خیلی از مسایل ما نمیدانستیم بار حقوقی وقضایی داره ولی تواین سریال به ما یاد داد خیلی ازماسیل قابل دفاع ودادرسی میباشد

      1. سلام خدمت کارگردان و بازیکنان سریال قاضی که نظر بنده را بخواهید میگویم بسیار بسیار برنامه خوب و آموزنده است امیدوارم که از این برنامه ها زیاد درست کنید که مخصوصا جوانان عزیز و محترم نگاه کنند و خیلی از چیزهایی که نمیدونند یاد بگیرند،،،حالا بعد از این برنامه مثلا برنامه راهنمایی و رانندگی را نشون بدهید که خیلی از راننده ها هنوز بلد نیستن خیلی از تابلوها را تشخیص دهند ،یا باور کنید بعضی از راننده ها که در روستا ها که امتحان آیین نامه را ندادن و قسم میخورم که در سر چهار راه ها چراغ قرمز و سبز را نمی‌دانند آقایان کارگردان‌ها ترا بخدا برسید بداد این ملت درست کنید سریال این برنامه ها،،،

  2. با سلام
    الان اگه به مواد قانونی استناد کنه،آیا ببینندگان محترم رجوع میکنن به قانون و مطابقت میدهند؟
    این فقط یه سریالِ و جهت آشنایی کلی جامعه با حقوقشان و افراد عادی با نگاه تخصصی به سریال نگاه نمیکنند.

      1. تو این سریال هم از این اتفاقات میوفته
        شاکی ومتشاکی طوری بحث میکنند
        که به قول شما شاکی مجرم هست و باید پاسخگو باشه.یه وقتایی هم مجرم خودشاکی هست ،میاد شکایت می‌کنه طبق ضرب المثل دست پیش میگیره که پس نیوفته ودرطول دادگاه مشخص میشه.واینکه یه عده میگن قاضی احساساتی میشه و براساس احساس قضاوت می‌کنه وحکم میده ،اینطور نیست،اقای قاضی مرتب در طول دادگاه وحکمی که میده به کتاب قانون استدلال میکنه،وبه مراجعین هم توصیه می‌کنه که برین کتاب قانون را تهیه کنیدوبخوانید

        1. دوست عزیز این بخاطر اینکه که مخاطب ب چالش کشیده بشه بعضی وقته حق با متهم هستش عزیز من همیشه شاکی حق نمیگه که

    1. فقط افراد عادی نگاه نمی‌کنند باید تحت نظارت یک قاضی دادگستری تایید و پخش شود.

      1. داداش زیاد جوش نیار، همه میدونن این فقط فیلمه وگرنه دادگاه های ما که اینجوری گل و بلبل نیست..

          1. اینها مشکلشون چی هست حالا ..اتفاقا برنامه خوبی هست.و موردی از لحاظ حقوقی نداره.

        1. سلام و عرض ادب.
          بله این سریال برش بسیار کمی از حقیقت موجود هست نه کل حقیقت.
          ولی ای کاش به جای رابعا و خامسا از واژه فارسی استفاده می کردید.

      2. به نظرم خیلی جالب و آگاهی دهنده است و بصورت فیلم کوتاه و لازم است حتی‌المقدور نکات این وکیل محترم هم رعایت شود

      3. باسلام.تنها پیام این فیلم اینست که در دادگاه وقتی زنی گریه میکند طرف مقابل که عمدتا مرد هستند بازنده هستند.در یک فیلم پدری که حجره دار هست از تحصیل فرزندش ممانعت میکند که در کنار خودش حجره داری کند انهم حجره داری فرش که قاضی پدر را محکوم میکند با اینکه تحصیل فرزند در حد فوق لیسانس که اغلب راننده اسنپ میشوند چه سودی دارد و پدر اینده فرزندش را میبیند..در فیلم دیگری که زن با علم باردار بودن ورزش سنگین میکند و باعث سقط جنین میشود در جاییکه ۷سال بچه دار نمیشدن و پدر مشتاقانه منتظر بچه هست که قاضی میگوید مادر سهوا سقط جنین کرده انهم با دو قطره اشک در اینجا مادری سقط جنین میکند و پدر دوباره محکوم ..نتیجه کل دعاوی خانواده در سریال محکوم شدن مرد و مظلوم وقربانی بودن زن

    2. سلام. چقدر عالی گفتید. در اصل میخواد به طور کلی مردم رو با یک سری مسایل و حق های قانونی که دارن اشنا کنن. وگرنه چندین فیلم درباره کار وکلا ساختن. اما تمام فیلم ها به حاشیه زندگی وکبل و موکل پرداخته و بازم هیچ کمک حقوقی به مردم نکرده. اتفاقا اون فیلم ها فقط حاشیه درباره یک پرونده داشته. اما تو این سریال پرونده هایی مطرح شده که به راحتی میشد نکاتی یاد گرفت. بدون حاشیه زندگی ادم ها

    3. اینکه مراحل قانونی و روش اجرایی یک دادگاه چیه اطلاع ندارم.
      ولی انصافا با دیدن سه قسمت از آن چیزهائی یاد گرفتم.
      مثلاً در یک قسمت یک زوج جوان به یک شرکت خدماتی برای برگزاری مراسم عروسی مراجعه می کنند و مسئول آن شرکت فرم قرارداد ارائه خدمات و استفاده از تصاویر آنها برای کار خودش امضا می گیرد
      قاضی گفت شما برای انجام کار خلاف قوانین نمی توانید تعهد بگیرید

      1. یک عده هم فقط بلدند که فاز منتقد بگیرن.
        این بنده خدا به یک حقیقت اشاره کرده ومستند صحبت کرده ولی بعضیا میگن فقط ی فیلمه و بعضیم میگن ما از طریق این سریال با کل قانون اساسی و مدنی و کیفری آشنا شدیم.
        وقتی که رسیدگی‌ها بر اساس قانون نیست شما چه نکات قانونی رو یاد گرفتین برادر من.
        به نظر من بهتره که تو این سریال به جای ی شوی بی ارتباط به قانون از پرونده های جزایی و حقوقی واقعی جذاب الهام گرفته بشه تا مخاطبان بتونن با مواد قانونی که عملا دردادرسیها استفاده میشه آشنا شن

  3. بله درست هست.
    بهتره که در انتهای برنامه به اصول حقوقی یا مواد قانونی اشاره ای کنند تا جنبه ی آموزشی بهتری داشته باشه.
    نباید از آموزش غافل بشیم .
    چه دعاوی که بدلیل عدم اطلاع داشتن از موارد جزیی، در دادگستری تشکیل نمیشه.

    1. به نظر من حرف ایشان نادرسته شاکی باید چند مرحله را طی کنه تا به حقش برسه ولی این سریال نشون میده که قاضی حین انجام وظیفه از خوانده بازجویی هم میکنه این یعنی خواهان سریع به حقش میرسه به نظرم این یه آموزش برا قاضی های مبتدی .

      1. چند بار همراه شاکی یا متهم موبایل بود اصلا داخل دادگاه موبایل نمیارن؟!

    2. چندی پیش خانواده ما برای حل مشکلی در دادگاه حضور پیدا کردند.امابااینکه طرفین حرفها ومدارکی برای دادگاه داشتند قاضی بدون هیچ سوالی پرونده را مطالعه کردوپایان دادرسی را اعلام کرد.شماچی فکر میکنید …

      1. جلسه با یکی از معاونین مقام معظم رهبری؟!!! رئیس کانون هنوز نمیدونن که رهبری معاون ندارن؟ یکی باید از این نامه خودتون ایراد بگیره

        1. ضمن سلام ودرود وخداقوت به مجموعه عوامل آقای قاضی والا من معلم خیلی مطالب هزش یادگرفتم وکاش فرصت داشتم هرشب ببینمش…هیچ کاری بدون ایراد نیست…البته این آقای قاضی از لحاظ برخورد باقاضی دادگاه هافرق داره.من یکبار جهت تغییرسن شناسنامم رفتم دادگاه…والاجوری برخورد شد انگارجرم گردم. …..آقای قاضی کارت راادامه بده

      2. یه بار در عمر ۵۳ ساله ام رفتم دادگاه پیش قاضی من متهم بودم به پرداخت افت قیمت خودرو در یک تصادف جزئی،قاضی که اخمو و در ۵ دقیقه بست و گذاشت کنار و رفتیم توافق کردیم رفت،نه توضیحی نه کلامی نه خنده ای … تعجب کردیم از اتمسفر آنجا،،،وای به حال پرونده های پیچیده حقوقی،ولی خسته نباشند سیستم قضا و سرشون شلوغه و کثرت پرونده ها زیاد هست،خسته نباشند قضات عادل و آگاه

    3. یک سریال که بین مردم جا میفته یا وکلا ناراحت میشن یا دکترها مثل در حاشیه یا شاعر ها مثل قند پلو نویسندها باید در مورد چی بنویسند

      1. از نظر من سریال خوب و آموزنده ای هست و به عموم مردم آموزش میده که از حق خودشون آگاه باشند و ازش دفاع کنن

    4. بنام خدا.احتراما پیرامون اظهار نظر کاملا منطقی و درست ارائه شده،می بایستی چند اشکال اساسی دیگه نسبت به این سریال را به عرض برسانم:اولا:این قاضی در سریال،هم به پرونده های کیفری ورود می کنه هم به پرونده های حقوقی و هم به پرونده های خانواده؟چطور ممکنه که در سیستم قضایی ایران یک شعبه صلاحیت برسی پرونده های،کیفری و حقوقی و خانواده را به توامان داشته باشد؟ثانیا:در سریال مکرر مشاهده میشه،که آقای قاضی بعداز صدور رای خود اونم بطور شفاهی وو قبل از صدور رای کتبی و درج در سامانه ثنا و قبل از ابلاغ به متهم یا خوانده و ازهمه مهمتر قبل از قطعیت رای در دادگاه تجدید نظر بطور کاملا غیر قانونی آقای استرکی را صدا می کنه و متهم یا خوانده را بطور مستقیم بازداشت می کنه؟در حالیکه همانطوری که مستحضر هستید رای صادره از دادگاه پس از قطعیت باید به شعبه اجرای احکام کیفری یا مدنی ارجاع و هر گونه اقدامی به جهت اجرای حکم باید توسط شعب اجرای احکام انجام پذیرد یه از طریق قاضی شعبه؟

      1. توی دادگاه صلح هم کیفری رسیدگی می شه هم حقوقی
        قاضی ای که امروز قاضی خانواده است فردا قاضی دادگاه کیفری است.
        به نظرم این قسمت نظر شما اصلا هم منطقی نیست

      2. …. آقا،بانو،هموطن این یه فیلمه یا سریاله،قرارهم نیست صد درصد واقعیت باشه!
        یه غرازهایی از گرفتاری مردم در دادکاهها رو نشون میده،قرار نیست عین دادگاه واقعی،وکیل و دادستان و نیروی انتظامی و دادگستری بیان وسط،چون دو تا همسایه سر ندادن حق شارژ به مشکل خوردن…..من خودم و هزاران نفر که مدیر ساختمونه با این سریال فهمیدیم باید بیمه مسئولیت داشته باشیم…..

      3. جان من شما چه موضوعاتی را شخصی نگری میکنید در حالیکه وقتی شخصی در دادگاه متهم بودنش ثابت میشه از همان لحظه اجرای حکم صورت میگیره پس حکم صادره چطور باید اجرا شود

      4. داداش یعنی میگی فیلو جوری بسازن ک مایکسال منتظر یه قسمتش باشیم 😂.خب فیلم اسمش همراشه فیلمه باید یویزایی روحذف کنن یچیزایی رو اضافه کنن اینجوری شکا میگی تویی دادگاه هزارتا فحش هم داده میشه باید اونا هم پخش بشه

      5. انقدر سخت نگیر یه فیلم بیشتر جهت اگاهی از حقوق خودمون دادگاه واقعی نیست که
        اون چیزای که شما گفتی حاشیه فیلمه
        قرار نیست فقط مورد های حقوقی یا کیفری باشه که

      6. داداش اگه اینطور بود باید برا هر دادگاهی
        یک سال سریال شو نگاه میکردیم.برا چه اینقده پرونده تو دادگاه‌ها انباشته شده.
        به نظر من این سریال یه سر چیزا را به صورت خلاصه بمون یاد آوری میکنه که اصلا نمیدونستیم.

      7. خیلی جدی‌گرفتی،این سریال یه مقدار جنبه طنز داره و الباقی آگاهی مردم..مگه واقعیت هست که برای شما لحظه به لحظه دادگاه رو نشون بدن….

      8. احتمالا توهم وکیلی وچون در این سریال نقشی ازوکیل نیست شاکی هستی وگرنه خیلی هم جالبه.دست سازنده وبازیگراش دردنکنه

  4. سلام من به دقت متن بالا را خوندم ولی دقیقا به تمام موارد ذکر شده پرداخته شده.
    البته دو سه مورد هم درست انتقاد شده است. نقش وکیل اشاره شده به وکیل خیلی بها داده نشد بجاست. علنی بودن دادگاه هم انتقاد وارده

    1. سریال آقای وکیل که نیست
      توی ۹۰ درصد پرونده ها وکیل حضور نداره. پس اگه توی یک دهم قسمت های سریال وکیل حضور داشته باشه کافیه‌.
      هرچند پای وکیل به این سریال کمی طنز برسه کل وکلا قیام می کنند.
      پس حق دارند فعلا دست روی وکلا نذارند

    2. آره دقیقا
      توی قسمت های قبلش اشاره کرد که پرونده قبلا توی دادسرا رسیدگی شده
      و خیلی از ایرادات دیگه که مشخصه با یک حقوق دان مشورت کردند و برای رفع ایرادات مطرح شده یکی دو تا دیالوگ به متن اصلی اضافه کردند.
      ولی منتقدین محترم یا فرصت نکردند همه قسمت های سریال را ببینن. یا تصور می کنند یه چیزی باید بی نقص باشه یا اصلا نباشه.
      همین کمال گرایی باعث نابودی یا جلوگیری از ایجاد آثار مفید و کاربردی می شه
      هر کسی تلاش می کنه تا اندازه توانایی هاش قدمی برای بهتر شدن جامعه برداره.
      برای کسی که هر روز کارش توی دادگاهه دیدن کوچکترین ایراد بزرگ به نظر می رسه.
      ولی برای ۵۰ درصد جامعه که اصلا پاشون توی دادگاه باز نشده دیدن گوشه کوچکی از یه جهان ناشناخته جدید و بدیع است.
      پس به جای اینکه بگید “اصلا با واقعیت های نظام قضایی ایران منطبق نیست” که این همه قطعیت اصلا درست نیست و پنجاه درصد سریال با واقعیت های نظام قضایی منطبق است و پنجاه درصد دیگه هم قابل اقماض است. یعنی می شه با یه تحلیل ازش چشم پوشی کرد.
      بهتره به جای ایراد گرفتن قلم به دست بگیرید و اگه می تونید بهترش را بسازید. یا به عنوان پیشنهاد قسمت دومش را شما بنویسید. ببینم می تونید املای بی غلط بنویسید.

  5. به نظر من حرف ایشان نادرسته شاکی باید چند مرحله را طی کنه تا به حقش برسه ولی این سریال نشون میده که قاضی حین انجام وظیفه از خوانده بازجویی هم میکنه این یعنی خواهان سریع به حقش میرسه به نظرم این یه آموزش برا قاضی های مبتدی .

  6. یکی از معاونین مقام معظم رهبری ؟! مگر رهبری معاون دارند ؟ در قانون اساسی چنین جایگاهی تعریف شده است ؟

    1. تو اول عربی ننویس،خامسا و رابعاً بعد از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حرف بزن
      همه چی مملکت روبراهه،فقط نقد فیلمش بعد از ۲ سال مونده

  7. فقط اون قسمت که گفتین قاضیی بدون مطالعه پرونده فقط با فنجان جای میاد خیلی مزخرف بود همچین جیزی نیست یزی که نشان داده میشود تمامی پرونده ها مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته و عمدتا قاضی از صحت و صقم ادعای طرفین دعوا مطلع است و صرفه جهت اتخاذ رای نهایی جلسه دادگاه تشکیل میشود

    1. مثل اینکه نویسنده دادگاه هایی که می رن هیچ وقت قاضی شون چایی نمی خوره
      آسترکی یه چایی بیار برای این آقای وکیل

  8. آیا در دستگاه قضایی فقط و فقط باید به قاضی توجه و انجام امور قضایی به او منتسب شود؟؟؟ پس در این میان نقش مدیر دفتر،منشی وسایر کارمندان که دوشادوش قضات در انجام امور قضایی دخالت داشته و علاوه بر وظایف خود، تکالیف قضات نیز به آنان محول می گردد ، کجا دیده شده است؟؟؟ و این در حالی است که ا‌کثر این پرسنل اداری از تحصیلات عالی حقوقی و دانش قضایی برخوردارند.در بسیاری از امور دستگاه عدلیه کارمند نقش دارد مثل شاگرد استادی است که خودش در کارش استاد است ولی کاری که انجام می دهد به نام استادش گذاشته می شود البته همیشه اینطور نیست اگر اشتباهی یا تخلفی شده باشه نوک انگشت اتهام به سمت کارمند است.و از نظر حقوق و مزایا نیز تفاوت بین قاضی و کارمند هر سال بیشتر و بیشتر می شود. بقولی کارمند در دستگاه عدلیه جسارتا مثل … است .از منظر کار و فعالیت و مسئولیت داشتن منتسب به عدلیه ولی در خصوص احکام حقوقی و معیشت و رفاهیات ما را به دولت منتسب می کنند و آخر هم نفهمیدیم جز عدلیه هستیم یا دولت؟ و دهها سوال دیگر

    1. واقعا …
      خوب درخواست بده قاضی بشی
      شما که اینقدر با سوادی …
      آزمون پارسال را که دیدی
      با اینکه کلاس آنلاین گذاشته بودند برای کارمندهایی که می خواستن قاضی بشن
      ولی درصدهایی که زده بودن خیلی بد بود.
      شما ظاهر را می بینی که قاضی می گه آره یا نه ولی واسه همین یک کلمه اندازه یه کتاب باید اطلاعات داشته باشی.
      ببین من خودم کارمندم و از طرح تسری داغ بر دل دارم. ولی وقتی خودم تو آزمون قضاوت رد شدن باور دارم اونی که آزمون قضاوت را قبول شده از من باسواد تره.

  9. من کامل نگاه کردم این سریال رو و دقیقا درست گفته شده همه موارد به حق نوشته شدن اگر جنبه سرگرمی باشه که هیچ ولی جناب آقای قاضی خلج بصورت واضح و علنی احساسات شخصی خودش بخصوص در مورد بچه و فرزند یا مادر در پرونده واضح بروز می‌دهد و روی نتیجه و رای دادن هم بروز میده و تاثیر خودش رو میزاره درحالی که قانون هیچ فرقی نباید بر طرفین و جنسیت و سن و سال داشته باشه کسی که دزدی کرده دزده اینکه ده بچه داره یا دخترش مریضه یا فرزندش فوت کرده ربطی به پرونده و دزدی کردن الان طرف نداره ولی آقای خلج چندین مورد پرونده رو بخاطر بچه و دختر بچه ها به بنفع متشاکی رای داده چون خودش دخترش فوت کرده دلیل نمیشه تعصب خودش بخصوص پرونده هایی که ایران خودرو دخیل بودن با جدیت و عصبانیت دنبال می‌کرد و پاسخ میداد حتی تو پخش فیلم اینا تو دید بود وای به دادگاهای واقعی که دستش هست و ما نمیدونیم و نمی‌بینیم!!!!

    1. جناب وکیل مدافع وکلا
      اول اینکه این سریال به جهت افزایش سطح اطلاعات عموم مردم ساخته شده تا نسبت به مسائل حقوقی داناتر شده و با مراجعه کمتر به دستگاه های قضایی از اتلاف سرمایه های ملی جلوگیری نمایند نه برای افزایش سطح شناخت قوانین برای وکلا ، این وکلا هستند که باید دنبال ماده قانونی بگردند نه اینکه صدا و سیما آموزش بدهد
      دوم اینکه در ساخت فیلم نیاز به اینکه توضیحات کامل از مراحل تحقیقات و روشهای مطالعه قاضی نیست که عموم مردم آنرا آموزش ببینند چه بسا با آموزش عموم مردم بتوانند بر ذهنیت قاضی اثربخشی کنند و ذهن قاضی را منحرف ضمناً از جنابعالی به ریس کانون وکلا متأسفیم که با افتخار همچنین نامه ای به صدا و سیما زدی

  10. تجربه ۲۷سال خدمت من در فراجا که بادیدن این فیلم موجب شده احساس کنم این فیلم را فرا زمینی‌ها میسازند ….لطفا واقعیت ودردهارا بسازید شاید اثر گذار باشد

    1. شما که ۲۷ سال تجربه داری یه کلاس نویسندگی برو
      و تجربیات ۲۷ ساله ات را تبدیل به فیلم نامه کن
      خیلی از کارگردان های ما دنبال فیلم نامه می گردن
      تک تک روزهای زندگی کاری شما برای بیننده ها جذابه
      داستان هایی که شنیدی چیزهایی که دیدی
      از همین الان شروع کن به نوشتن. اولش از خاطره نویسی شروع می شه.
      قسمت های شاخص و خاطره هایی که بعد از ۲۷ سال هنوز توی ذهنت مونده همین خاطرات را می دن به یه نویسنده از توش یه سریال عالی در می یاد.
      چیزهایی که واسه شما عادیه واسه مردم عادی افسانه است شاهنامه است شاهکاره.
      چیزیه که مردم عادی را ساعت ها جلوی تلویزیون میخکوب می کنه

  11. فیلم جوریه که انگار هر کسی شکایت کیفری کنه اون طرف مقابل محکومه درحالیکه اینطور نیست برعکسه بماند که صلاحیت رسیدگی به همه گونه دعاوی رو داره و یک دادگاه قاضی تک نفره حکم قتل عمد صادر میکنه!؟

    1. وقتی توی دادسرا کیفرخواست صادر شده باشه توی دادگاه به عنوان متهم ازت سوال می پرسن
      چون ادله قبلا جمع آوری شده و شما به عنوان متهم جهت اخذ آخرین دفاع به دادگاه احضار شدید

  12. با سلام
    من نه وکیلم نه قاضی نه ادعایی در مورد اینا دارم

    ولی چیزی که هست اینه ؛ چرا تو این سریال همیشه حق با خانوما هست؟
    یعنی خانوما اصلا اهل خطا و خلاف نیستند؟

    1. اصلا اینطور نیست شاید قسمت هایی که خانم ها محکوم می شوند را ندیدی آن قسمت که خانم همه چیز را پای رمال ریخته بود

  13. اتفاقا نقش وکیل هم در این سریال دیده شده
    اون خانم بهرامی مگه نقش وکیل را ایفا نمیکنه
    و دقیقا خیلی عالی شخصیت وکلای زن را نشون میده من خودم به شخصه چندین وکیل زن را میشناسم که دقیقا مثل خانم بهرامی …. هستند البته نه همه ی وکلای زن

  14. سلام به عنوان بیننده ی این مجموعه که هیچ اطلاعی از قوانین و … ندارم
    با دیدن این برنامه متوجه حق و حقوق شهروندی شدم
    انواع شکایت ها یا موضوعات مختلفی که گاهی اوقات درگیرش میشیم و اطلاع نداریم که میشه شکایت کرد !

    منظورم از اطلاع نداریم اینه ک ، فکر میکنیم نمی‌تونیم اثبات کنیم و …
    ولی با دیدن این برنامه متوجه شدم یه سری پیگیری ها و استعلام ها و .. هستش که خیلی راحت میشه ثابت کرد
    یا نحوه ثابت کردن و چیزای ساده رو یاد گرفتم

    حالا هر کس نسبت به موقعیت اجتماعی خودش برداشت های متفاوتی داره
    نگاه هر شخص نسبت به آگاهی و موقعیت اجتماعیش فرق می‌کنه
    یکی خیلی چیزا رو می‌دونه تخصصی تر نگاه میکنه
    یکی نمیدونه ظاهر رو نگاه می‌کنه !

    مخاطب این برنامه تمام اقشار جامعه اس

    1. موافقم
      اکثریت جامعه هیچی درباره دادگاه نمی دونن
      و این دریچه شروع عالی ای بود
      سریال خوش ساخت
      بازیگرهای عالی
      داستان های جذاب

  15. با سلام و احترام
    لازم است بدانید قاضی سریال با داشتن اطلاعات قبلی و مطالعه قبلی پرونده و گرفتن استعلامات وارد دادگاه می شود و مواجه با طرفین صرفا جهت صحت سنجی ادعاهادر پرونده است پس شما فیلم را عمقی بررسی نکردید.
    نکته دیگر اینست که با روند حقوقی مدنظر نویسنده نامه فوق چند درصد پرونده ها عادلانه حل می شوند.؟
    جناب برادر لطفا ایرادات سوویسی نگیرید که حتی در قوطی عطاری پیدا نمی شود.
    از کارگردان و عوامل این سریال جذاب بایدبه بخاطر آگاهی بخشیدن مردم نسبت به حل و پیشگیری از به وقوع پیوستن به مشکلات قضایی تقدیر شود.
    یکی از اهداف فیلم ایجاد ذهنیت قضایی بوده زیرا مردم فرصت مطالعه قانون را نداشته و این سریال به مردم کمک می کند تا بدانند چه افعالی در جامعه جرم محسوب می شود تا از سو استفاده افراد متخلف خودداری شود.

  16. سلام برادر من این یک سریال من هم اصلا به صورت ثابت این سریال نمی‌بینم…نیازی به تجزیه تحلیل دقیق برای این سریال نیست…استناد به مواد قانونی از حوصله عموم مردم خارجه…علت انتقاد شما این هست که فکر می کنید این سریال کلاس آموزش حقوقی برای آزمون هست…هدف این سریال آشنایی اجمالی با مسائل حقوقی و پیشگیری از جرم و زنگ خطر برای عموم مردم هست…ضمن اینکه کارگردان برای جذابیت سریال ممکن هست کارهای فانتزی و بزرگنمایی انجام دهد.به نظر من اگه شما یکبار سریال در حاشیه مهران مدیری رو ببینید نظرتون تغییر میکنه

    1. آره دیگه در حاشیه همش طنزه اصلا قصد آگاهی بخشی نداره
      ولی سریال آقای قاضی واقعا جنبه آموزشیش بالا بود.

  17. اتفاقا سریال اقای قاضی یکی از پرمخاطب ترین و حذاب ترین سریال های صدا وسیما در سالهای اخیربوده …
    خودشونم در تیتراژ میگن جنبه نمایشی داره
    کانون وکلای سمنان حسودی نکنه لطفا

  18. با تشکر از سریال زیبا قاضی نگاه به این برنامه نباید تخصصی باشد همینکه مردم با حقوق اولیه خود اشناه بشوند خیلی از مشکلات قضایی قابل حل می شود

    1. نباید فوق تخصصی باشه
      این سریال برای وکلا یا قاضی ها ساخته نشده
      برای عموم مردم ساخته شده و باید جذابیت های بصری هم داشته باشه که مخاطب را جذب کنه

  19. بعد ازمدتی صداو سیما سریالی ازشبکه دو پخش می‌کنه که مورد توجه عموم مردم شده نمایش این نوع سریال‌ها باعث آشتی مردم باصداوسیما می‌شود چرا از بی طرفی وقانون مداری قاضی دادگاه سخنی نمی گیداقای رئیس کانون وکلا وقتداشتید بطور ناشناس وارد دادگاه شوید ببینید چه‌ خبر است این موضوعاتی که فرمودید فکر نکنید موردش اجرا شود .ممنونم به فکر بیننده گانصداو سیما هستید .باکمال تشکر .

  20. اقای قاضی سریالی برای عموم مردم هستش وخیلی ازمردم سوادقضایی کافی ندارند و توضیح وشرح اصل وماده قانون کمکی بهشون نمیکنه ولی درعوض سریال حقوق کلی فرد رو آموزش میده وخیلی از مردم توان پرداخت هزینه دستمزد واستفاده از وکیل رو ندارند و بایدازخود دفاع کنند

  21. ایرادات زیادی میشه گرفت یکیش در قسمتی که راننده اسنپ با دو شاکی که در دادگاه حضور داشتند رای نا خق قاضی باعث خسارت به راننده تاکسی اینترنتی شد . خلاصه کسی که با هویت خودش گوشی خودش اقدام به کاری میکنه چه خیر چه شر باید جواب گو باشه قاضی خیلی راحت این موضوع رو نا دیده گرفت

  22. باز ی فیلمی مورد توجه قرار گرفت شروع شد اینجوریه اونجوریه اسمش‌فیلم یعنی تا واقعیت فاصله بسیارس

    1. اتفاقا نقد کردنش باعث می شه کسایی که ندیدن برن ببیننش.
      پس برای خود سریال بد نمی شه.
      ولی اینکه منصف بودن را یاد بگیریم باعث می شه سریال های بعدی هم خوب بشن
      پس نقد منصفانه کنیم و از صدا و سیما بخواهیم پول بیت المال را خرج ساخت برنامه های با محتوایی مثل این بکنه
      تمام شبکه ها برای جذب مخاطب تبدیل به سیرک شدن

  23. سلام. حالا خوبه سمنان چند ساله مستقل شده و زیر کانون مرکز بوده!!! یعنی خوشم میاد برای هر موضوعی رییس کانون سمنان نظر میده!! برای قانون تسهیل، برای برنامه، برای تلویزیون… اینهمه کانون و وکیل باسابقه.. …

    1. یعنی چون تازه مستقل شده وکیل باتجربه و درجه یک نداره و همه تازه کارن؟! هر …. را آدم نباید مطرح کنه ، نگاه شما مشخصاً بر اساس اختلافات منطقه‌ای و قومیه وگرنه این مدل نظر نوشتن دلیلی نداره ، اگر میخواستید منطقی حرف بزنید به درست یا غلط بودن موارد مطرح شده با استناد به قوانین و رفرنس ها میپرداختین نه مستقل شدن سمنان

  24. همین که به صورت کلی مردم با قانون آشنا بشن کافیه.
    فیلم با مستند یکسان نیست. قرار نیست در فیلم همه چیز براساس واقعیت باشد. البته در دادگاههای مختلف ایران هم رسیدگی به پرونده‌ها یکسان نیست و قضات به دلیل مشکلات موجود در قوانین از به علم و تجربه خود رجوع میکنن و صلاح طرفین را نیز در برخی موارد در نظر میگیرند تا برای هر جرمی طرف زندانی نشه.

  25. از اول هم مشخص بود این سریالی بیش نیست ! در هیچ دادگاهی دادرسی بدین صورت اتفاق نمی‌افتد . کارمندان دادسراها عموما …

  26. البته مورد نقد بعدی اینکه ، هیچ قاضی در هیچ دادگاهی به خوش اخلاقی و خوش برخوردی در سریال نبوده و …

  27. این سریال بیشتر جنبه سرگرمی دارد مگر تمامی فیلمهای هندی قوانین فیزیک رانقض نمی‌کنند حالا بگوییم چه بیاییم قوانین فیزیک را منطبق با بالیوود سازگار کرد

  28. مسخره هست کلا این سریال
    تو بیست دقیقه دو تا پرونده رو حل میکنن
    عرض کنم که حداقل یه ماه وقت لازمه از کلانتری ها رد بشی اونم اگه پارتی داشته باشی
    هیچ اکاهی و‌اموزشی هم نداره برا مردم ، چنین پرونده هایی بره دادگاه کاملا برعکسش رخ میده ، وکیل دو تا نبصره و ماده میاره وسط پرونده یه سال میره عقب
    دیدگاه قاضی با قاضی فرق داره برا هر قانونی یه قانون راه در رو داره

    1. خداوکیلی این نامه یه رئیس سازمان هس،….
      مخاطبین عام و خاص
      با سلام و صلوات برمحمد و آ… ، با احترام به استحضار میرساند ضمن سپاس و ارج نهادن به بینش و سنجش نسبت به نگارش موجود ، با نکاتی مواجه گردیده که حائزاهمیت میباشد.
      نخست: قربونت برم این یه سریال یه ضبط وپخش فرهنگیه ، میگه فرهنگ نمیگه دیکتاتور
      ببخشید بعد نخست دومین میشه ؟؟؟
      دوما = بعد اینجاشو نخوندم چون درد دل این عزیزو فهم و با تمام احساس درک کردم
      شما درست میفرمایین،، این چه وضعشه با تولید و پخش این محتواها اعتماد مردم نسبت دادگاه ها افزایش، خودبیانی و خود دفاعی ، باعث عدم حضور وکیل شده و باید سریعا تصحیح سازی گردد.
      سوما در هر پرونده چه کیفری حقوقی واسه یه بند از ۱ تا ۱۰۰۰ تا ماده تبصره هس توی ۲۰ دقیقه بیاد اعداد ارقام بفرمایین که چی ، طبق ماده ۱۲ قانون جزایی بند ۳ مصوبه ۸۹ ….

  29. در این سریال، سعی شده مثلا به بیننده بفهماند که ممانعت والدین از درس خواندن فرزند، مصداق کودک آزاری ست. منتهی برای همین یک نکته کوچیک نیم ساعت طرفین دعوا با هم بحث و سرکله میزنند تا درنهایت قاضی بگه شما مرتکب کودک آزاری شدید.
    خب تو این نیم ساعت میشه ده تا نکته حقوقی دیگه هم گنجاند. اینه که سریال رو بی مزه کرده….‌‌

    یا حق

    1. سلام . اما به نظرم اتفاقا باید با تمام جزییات بحث ها رو نشان داد تا والدینی که این اشتباه رو میکنند به حقیقت ماجرا پی ببرند . قرار نیست فقط به صورت تئوری چند تا مطلب حقوقی یاد بگیریم . قرار هست حق مطلب به خوبی ادا شود تا بیننده واقعا تحت تاثیر قرار بگیره و سبک زندگیش رو تغییر بده و هشیار باش.اتفاقا همین کشمکش ها که انجام میشه آن هم سر فقط یک موضوع ؛ یک تکنیک روانشناسی هست که ما در اتاق درمان انجام میدهیم خصوصا در تعارض مشکلات بین فردی که افراد همه جنبه های فکری رو بررسی کنند و باورهای غلط رو کشف کنند. گاهی یک موضوع کوچک چندین جلسه وقت می‌بره .

    2. اشتباهه شما همینه
      شما درست اینه مجبوری بشینی تمام نکات را بخونی
      ولی بیننده مجبور نیست پس باید کلی داستان سر هم کنی تا بتونه یه نکته حقوقی را جا بندازی
      یکی از کانال های ایتا هست با همین روش قصه محور نکات حقوقی را یاد می ده
      و خیلی ها حتی کارآموزهای وکالت از کانالش استقبال کردن چون چیزی که با غصه یاد بگیری دیگه هیچ وقت از ذهنت نمی ره

  30. اگر قرار به اعتراض باشد قوه محترم قضایی ورود می‌کند نه کانون وکلای در ضمن در این سریال چهره زیبایی از قوه قضائیه را به نمایش گذاشت لطفا شما به نیمه پرش نگاه کنید وچهره قوه را نا هنجار نمایش ندهید

      1. بسیار سریال خوب و اموزنده ای هست هرچند بعضی جاها از واقعیت دور هست در کل ملت از پیگیری حق و حقوق خود اگاه میشونذ

  31. رهبری که معاون نداره، ایشون مشاور دارند یا اینکه نماینده در برخی امور، جناب وکیل این جمله معترضه شما هم مخل اشکال هست

  32. سلام اتفاقا من هیچوقت دادگاه وقبول نداشتم اما با دیدن این فیلم هم نظرم نسبت به دادگاه عوض شد هم سعی کردم مثل آقای قاضی خشم خودمو کنترل کنم وبا مردم بهتر حرف میزنم کلا شخصیت منو تغییر داده وازاین شخصیتی که پیدا کردم خیلی راضیم این فیلم بسیار بسیارتاثیر مثبت بر اخلاق من ودیدگاه من نسبت به قاضی ودادگاه گذاشته است من سپاسگزارم از کارگردان ونویسنده وعوامل پشت صحنه ووووووآقای خلج عزیز

  33. سریال خوبی است برای تحقق هدف شما بهتره یک سریال تحت عنوان وکیل ساخته شود یا این‌ملاحضات به شکل زیرنویس در زمان پخش سریال به رویت بینندگان برسد بالاخص نوشته شود از اینکه در محاکم ما با این دقت و صرف وقت ؛ پرونده ها رسیدگی نمی‌شود پوزش میطلبیم. یا لینکه ببخشید دادگاه‌های ما علنی نیست و امکان حضور صاحبان حراید یا مردم منع شده است . یا قید شود در پایان رای این دادگاه مستند به مواد …. و … قانون مدنی یا مجازات اسلامی صادررشده یا قس علیهذا روابط عمومی قوه قضائیه

  34. یه مساله دیگه هم که هست ومن نمیدونم سهوی بوده یاعمدی،اینه که قاضی رو خیلی شخصیت ایده آلی نشون داده که البته در واقعیت خیلی وقتا اینجوری نیست،اصولا وقتی پات به دادگاه باز میشه قاضی یک هیبت و شخصیتی داره که آدم گاهی میترسه،ولی اینجا خواسته قاضی رو خیلی مهربون نشون بده،به نوعی یه جورایی اعتبار بخشیدن به قضات و سیستم قضایی ،

  35. باسلام
    جناب آقای وکیل. اگر در هر شغل و پیشه ای بخایم عین واقعیت و بسیار کارشناسانه وارد بشیم و بخواهیم در حد آشنایی و اطلاع مردم با اون حرفه فیلم بسازیم که غیر ممکن خواهد شد. حالا شما در زمینه حقوقی تخصص دارین و مطالبی رو بیان کردین درسته . اما آیا شما که در زمینه مثلا آتش نشانی، پزشکی، پلیسی وامنیتی و… تخصصی ندارین. فیلم هایی که ساخته شده تایید میکنید؟؟ آیا باید تمام صنوف نامه اعتراضی بنویسند؟ چون آنها هم سراسر مشکلند ولی درکل محتوای کلام را میرسانند
    یا شما مخالف اطلاع رسانی هستید
    یا صرفا حرفه خودتونو مهم و ارجح میدانید

  36. بسیاری از قضاوتها و رویه های نمایشی در این سریال کاملا غلط و بر خلاف حقیقت و نظام قانونی و حقوقی کشور است

    1. با اقماض می شه همه رویه را تایید کرد.
      مراجعه کننده دادگاه نه می دونه روند رسیدگی چیه نه خیلی چیزای دیگه یکی دو جلسه می یاد دادگاه ده دقیقه قاضی را می بینه و می ره.
      زیاد سخت نگیر تا امکان ساخت سریال های فاخر باشه.
      وگرنه همه کارگردان ها رو می یارن به ساخت برنامه های دلقک بازی که مخاطب را از رسانه بیزار می کنه و هیچ کس هم بهشون نقد نمی کنه.

  37. اتفاقا سریال خوبی هست برای کسانی که برای موارد بسیار معمولی طرح دعوی میکنند بصورت پیشگیرانه و آموزشی می باشد و بخاطر جذابیت چاشنی طنز و سادگی در آن وجود دارد حال اگر وکلای عزیز کم رنگ دیده شده اند جای گله دارد

  38. طبیعیه هر سریالی که موفق میشه و ببیندگان زیادی جذب میکنه در هر موضوع هر قشر هر شهر هر لهجه و… باشه میان کلی انتقاد که این توهین کرده این طبق قانون نبوده.به قول اقای خلج بابا جان این سریاله و به کلیت موضوع پرداخته که مردم بفهمم حق و حقوقشون چیه حالا بر فرفرض هر حکمی که میده بگه طبق قاون فلان فلان که چی اینجوری باشه که هر قسمت ۲ساعت باید طول بکشه بعد مدتها یه سریال خوب پخش شد همونم نذارین😡

  39. سلام من به عنوان بیننده ی قرص ومحکم به همراه مادرم هنگام پخش این برنامه سراپاگوش وچشم هستیم ونهایت تشکر را ار عوامل این برنامه ی خوب دارم.وسخنم الان به آن دسته از دوستانی که همگی دراین زمینه دردنیای واقعی دارای تخصص ودانش کافی هستن هست که،همانطور که مستحضرید برنامه ی نمایشی هستش که هدف اون آشنایی تمام اقشار با قانون در حد ابتدایی هست وفرمایشات شما عزیزان بسیار متین اما قبول کنین عموما تمام مردم با این قوانین آشنایی ندارن واین برنامه تلاش مثمرثمری داشته دراین خصوص که دستمریزاد دارند

  40. در ابتدای این سریال نوشته شده که این یک اثر نمایشی است و جنبه نمایشی آن بر آیین دادرسی غلبه دازد

  41. درود هر کاری بگیری کم و کاستی داره این نیست همه کارها بدون نقض باشن.کاش تمام دادگاهها و بازپرسیها این اجازه بدن و دستشون باز باشه واسه استعلام از ادارات و بانکها و مخصوصا مخابرات.مثلا طرف میاد شهده الکی شهادت علیه یکی دیگر فوری استعلام میگیره از طریق شمارش می بینه نقطعه زنی میکنند طرف شاهد اون روز اونجا نبود.وشهادت مورد قبول نبست.یا استعلام بانکیش طرف میگه ۵۰۰میلیون پرداخت کردم استعلام از حستبش همون وقت دادرسی میگیرن می بینه گروش مالیش هنوز ۵۰میلیون نبود.واقعا من ممنون واسه برنامه خوبشون کاش دست قاضی باز بزارن واسه همین استعلام از بانک مخابرات.باور کنین ۵۰درصد حرایم با همین استعلامها خودبخود کم میشه خواهشن از قوه قضاییه تقاضا دارم در این مورد استعلامها دست قاضی باز بزار بخدا ۵۰درصد از دادرسیها و شکایتها و بتزپرسیها کم میشه.من خودم دوساله درگیر همچی شکایتی هستم ۶شعبه هیچکدوم نتونستم کاری کنند اخرش یک شعبه پیگری ماجرا و از طریق استعلام از بانک مطمن شدو طرف محکوم شد.خواهشن دست قاضی واسه استعلام و نقطه زنی گوشی همراه باز بزارن بخدا ۵۰درصد شکایتها کاسته و دادگاها خلوتر بشرطی قاضی همون ساعت استعلام بگیره

  42. سلام خدا قوت بنده خواهش میکنم کارگردان آقای قاضی یک سری به مجتمع های قضایی بزنند و از نزدیک شعبه ها را ببینند و حال و روز مردم هم ببینند …

  43. ایکاش تمام دادگاههای مابهمین شکل وباشفافیت ودرحضورناظرین برگزارمیشدنه درپشت درهای بسته وپنهانکاری آنهم برای ….

  44. هرگاه مظلوم دردادگاههای جمهوری اسلامی که نمادعدالت علیست احساس ناامنی وبی عدالتی وترس نمایدیعنی آن دادگاه نه عدالت داردونه اسلامیست

    1. بنام خدا
      صحبت های این مقام مسئول کاملا درست است.من توجه ایشان وآقای جبلی را به چند نکته جلب می نمایم.۱-درساخت فیلم های جنگی ودفاع مقدسذسازنده ی فیلم باید یک کارشناس نظامی با خود در جریان ساخت فیلم و..داشته باشد.همچنین در فیلم های مذهبی وجود یک کارشناس مذهبی الزامی است.و…من فکرمی کنم سریال آقای قاضی یک کاردست اول در مورد قوه ی قضائیه است.ومسلما در کارهای بعدی موارد ذکرشده از سوی این وکیل محترم از سوی سازندگان رعایت شود….باآرزوی موفقیت برای شما%

  45. یه مشت … ریختن صدا سیما هنوز یه دادگاه نرفتن ببین … . این برنامه بیشتر شبیه عروسی هست

    1. سریال بسیار آموزنده و خوبی است، و اگر بخواد تمامی موارد که آقای سید حسین حسینی را به اجرا بزاره که دیگه نمیشه سریال ساخت. به عنوان مثال برای پرونده‌ های کیفری اکر بخواد تمام مراحل بازپرسی پرونده رو نشان بشه پس چطوری سریال بسازه. واقعیت اینه ایشان خودشون حقوقدان هستن و از دیدگاه خودشان به قضیه نگاه کردن و جنبه ی آموزشی سریال را نادیده گرفتن

  46. سلام. این فیلم داره خلاصه مراحل یه دادگاه کامل رو میده. خلاثه. خلاصه. از همین خلاصه فیلم میشه خیلی چیزها فهمید. اینکه هر چقدرررر به دیگران حتی بچه ت باشه و اعتماد داشتی قرداد کتبی ببند. قبل از امضا ، متن رو بخون. اینکه مثل ماجرای شارژ ساختمان میتونی شکایت کنی نه اینکه خودتون اقدام کنید. یا اون راننده اسنپ که مزاحم دختره شده بود میشه شکایت کرد. این فبلم فقط خلاصه اموزش میده.

  47. سلام
    نظرات خوبی توسط مخاطبین ذیل این نوشته ی ظاهراً … جناب وکیل سیدحسین حسینی رییس کانون وکلای دادگستری استان سمنان درج شده است.
    بعنوان یک شهروند از صدا و سیما برای ساخت و پخش سریال آقای قاضی سپاسگزارم و امیدوارم با قدرت ادامه پیدا کند. تقریبا هیچ یک از ایرادات پنجگانه رییس محترم کانون وکلای استان سمنان را به سریال وارد نمی دانم ولی توجه مسئولین محترم سریال را به نظرات موافق و مخالف به جهت غنای بیشتر قسمت های بعدی ضروری می دانم. از همه ی دوستانی که به هر طریقی در بالابردن کیفیت این سریال نقش ایفا می کنند از جمله همه ی یادداشت کنندگان ذیل این نوشته سپاسگزارم

  48. اقای حسینی بنده یک انتقاد به شما دارم، چرا باید تو جامعه ای که همه فارسی زبان هستند شما یکسره از زبان عربی استفاده کنید یک قرنِ زبان عربی و کردین تو چشم ملت، نمیشد بجای اولا، ثانیا، ثالثا و… از، اول، دوما و سوما استفاده میکردین، اقا ما به چه زبونی بگیم که از زبان عربی بیزاریم، چقدر شماها شبانه روز سعی میکنین زبان عربی و به ما و بچه های ما متحمل بشین

  49. کانون وکلای سمنان دقت نکردن فکر میکنند دانشگاه دارن تدریس میکنند فکر میکنند سریال اوشین هستش که سه سال پخش بکنند.
    صدا و سیما یه داستان جنایی را در صد قسمت پخش کنند و به همه موارد بپردازند نمایش آقای قاضی مانند پخش مسابقه فوتبال در نود دقیقه هستش که بازیکن هستش و چند داور و زمین و تماشاگر
    اما همین مسابقه محصول ساعت ها تمرین تدارکات آموزش مربیان بازیکنان امکانات و هزاران مورد دیگر
    که نمیشه همه موارد را نشان داد

    محمدی از زنجان

    1. ۸همین وکلا پرس حرف حقیقت را خودش پخش نمیکنه یک مشت حرف الکی را به نمایش میزاره شما ها را باید از گردونه فضای مجازی هم خودتون وهم سایتتان را خارج کرد برید غاض بچرید

  50. شما که مسئول هستی نباید واژه های عربی(ثالثا.رابعا.خامسا) قشنگ بنویسید نخست.دوم اینکه .سوم.چهارم .پنجم….)
    و دیگر واژه های عربی رو نباید بکار ببری

  51. اگه قرار باشه دادگاه واقعی و رسمی برگزار بشه اصلا ببینده عام پیدا نمیکنه.دلایل اصلی دیده شدن این سریال همین موارد گفته شده است وگرنه تبصره و ماده و خشکی قضاوت و فضای دادگاه واقعی برای هیچکس قابل تحمل نیست.

  52. خب حالا! نیست مثلا بقیه فیلمها و سریالها (حالا از هر شبکه و تلویزیونی) کاملا منطبق بر واقعیاته، که این طور بهانه‌های … گرفتید! اتفاقا خیلی هم سریال خوب و قشنگی بود و تصمیمات آقای قاضی درست و بجا و انسانی بود

  53. آقای رئیس کانون وکلا! شما خودتون رو منطبق بر این سریال کنید! ما که از روند سریال راضی بودیم

  54. سلام
    من از قوانین زیاد سر در نمی آورم ولی این سریال را دوست دارم و خیلی برای من و خانواده ام آموزنده است .
    آن چیزی که برای ما مردم عادی مهم است ماده ، تبصره نیست بلکه نتیجه قضاوت صحیح است .
    حال وکلا ناراحت می شوند که چرا نقش شان در این سریال کمرنگ است و یا دیگران به عنوان های دیگر می توانند پیشنهاد بدهند به صدا و سیما و یا اگر خودشان بهتر بلد هستند بسازند تا عامه مردم بیاموزند و لذت ببرند

  55. بانام و یاد خدا سلام به‌ نظر من این سریال خیلی جالبه آرزو دارم که همه قاضی ها مثل آقای قاضی این سریال باشند با احترام به‌ نظر وکیل محترم سمنان مردم‌ می‌دادند که‌ این‌ سریال است‌ وبیشتر جنبه‌ ی طنز دارد ودقیقا مثل قضات محترم استناد به‌ ماده‌ وقانون حقوقی اشاره‌ نمی‌کند چون‌ جنبه‌ ی نمایشی دارد مطمئنا سطح علم وقکر مردم ما درک می‌کند که‌ دادگاه ها هرگز اینگونه عمل نمی‌کنند بقول معروف سریال فرازمینی است

    1. سلام بله همینه آقای حسینی چراجبه گرفته یک سریالی است که هم هشدارهایی میده وهم حالت تنظرداره اینکه ناراحت کننده نیست
      کدام دادگاه واقعی هست که مطالب اولا….خامساشمادرش رعایت میشه که این سریال تلویزیونی ازآن اقتباس بشه

  56. جنبه بیشتر این برنامه سریالی هست نه آموزشی و درسی
    اگر از مفاهیم و کلمات حقوقی استفاده بشه قطعا جنبه تلویزیونی و مردمی بودنش به مشکل برمیخوره ،تمان فیلم های تلویزیونی که دانشگاهی،پرستاری و …هست ضعف داره،بیشتر این سریال هم آگاهی به مردمه،نه تدریسی و دانشگاهی!

  57. من کلا سریال ایرانی نمیدیدم هیچ وقت …ولی این سریال واقعا قشنگه و عالی …مشکلات مردم را به روایت تصویر نشون میده..امیدوارم بیشتر ازش ساخته بشه

  58. مردم انقدر مشکل براخودشون دارن حالا کی حوصله داره بیاد آقای قاضی رو نگاه کنه خوبه برنامه جذابیم نیست انقدر بزرگش کردن ،بجای اینجوذ برنامه ها بداد فقر مردم برسید

  59. عجب
    آقای دیوان وکلا
    اون فیلمی که مد نظر شماست هزارتا ساختن فقط حوصله سر بره حتی خودت هم اونا را نگاه نکردی
    کارگردان یجوری ساخته که همه مردم مخاطبش بشن
    نمیدونم چرا هرچی کار خوب ساخته میشه همه میشن منتقد ……
    خب خودت برو فیلم بساز
    کارگردانه قاضی که نیست
    یه فیلمی ساخته مردم خوششون بیاد برن سراغش
    خوبه همش فیلم کره ای و هندی آمریکایی پخش کنه تععععه
    شما از دید جذب مخاطب هم نگاه کنید
    فیلم مد نظر شما میشه کلاس درس کارشناسی ارشد با جملات قلمبه سلمبه که خودت هم از اون فیلم را نگاه نکنی
    ایرانی جماعت جماعت عیب جویی هست
    ای کاش دوتا از نکات خوب فیلم را هم میگفتی فقط بدی داشت ؟؟؟؟؟
    آقای رئیس دیوان وکلای سمنان شما به منتقدین خودتون هم توجه می کنید ؟؟؟؟
    .
    .
    .
    .
    آقای جبلی شما سریال آقای قاضی را پخش کنید به هیچی کاری نداشته باشید

  60. علاوه بر مزایا و تأثیرات مثبتی که این سریال بر جامعه داشته و میشه گفت اولین بار است چنین سریالی به صورت تخصصی به این گونه موضوعات پرداخته یک مورد دیگه که میشه ایراد گرفت اینه که در این سریال قاضی همیشه بعد از سایرین وارد جلسه دادگاه میشه ، در صورتی که در واقعیت چنین نیست.
    و در مورد تحقیقات اولیه ، نظریه کارشناسی و بازسازی صحنه جرم و … هیچ صحبتی در میان نیست

  61. انتقاد سالم و محترمانه مثل نامه وکلای سمنان همیشه کمک به پیشرفت و اصلاح درست است اما نکته قابل توجه این است که،
    ظاهرا فراموش کرده که این فقط یک فیلم است باید جوری جذابیت به وجود آورد تا مخاطب جذب کند و اصلا نیازی نیست به ماده و قانون و تحقیق و بررسی بصورت تخصصی ورود کند، باید بدانیم مخاطب این برنامه از همه قشر از جامعه است همین که مردم تا حدی نسبت به حقوق مدنی خود آگاهی پیدا کنند کفایت میکند و اشتباه نکنیم که این برنامه دانشگاه وکلا یا قضات نیست فقط یک فیلم آموزشی اخلاق مداری هم برای مردم هم برای وکلا و هم برای قضات و هم برای تمام متصدی یان مربوط به این موضوع است. والا وکلا و قضات آموزش تخصصی رو در دانشگاه دیده اند.

  62. سریال خوبی است ولی ایرادات حقوقی زیادی دارد مثلا قاضی می گوید من الان در مقام مدعی العموم هستم در حالی که نمی شود. قاضی نمی تواند دو مقام داشته باشد با اصول دادرسی عادلانه سازگار نیست و بعد از بازگشت دادسراها در سال ۸۳ این جمله ناصواب است

  63. سلام این سریال اگر خواسته باشه بر مبنای قانون و مستندات و ادله پیش بره که طاقت فرسا و حوصله بر برای مخاطب میشه . شیرینی این سریال که از دل داستان درمیاد اینکه بلاخره یکی مجرم میشه و یکی مقصر تا مخاطب فکر کنه وقتشو بیهوده تلف نکرده . حالا کارگردان بیاد دیالوگ‌های زیادی از استناد به کتاب قانون رو اضافه کنه موجب افت شدید مخاطب میشه . در کل در هیچ دادگاهی قاضی به این مهربانی وجود ندارد و نداشته و احکام به این راحتی صادر نمی‌شود . واین سریال برای یک عده مخاطب عام تولید شده نه گروهی حقوق دان با تجربه

  64. البته قرار نیست همه اصول حقوقی دقیق ذکر بشه چون دیگه نمیشه بعنوان یک سریال عامه پسند به اون نگاه کرد و تبدیل میشه به مستند…بازیها قابل قبول و باورپذیر ولی ای کاش کمی هم به تخریب وکالت در مقابل تقدس بخشیدن به قضاوت میپرداختید جناب رییس کانون…پیشنهاد میشه به دقت بینید تا متوجه بشید

  65. در مورد تطبیق سریال با دادگاه ها و دادسرای های کشور اینطوری بگم که کاری که در یک قسمت سریال برای حل یک پرونده به نمایش داده میشود در دادگاه های کشور با گدشت ماه ها و یا سال ها است که حتی در برخی موارد اصلا به نتیجه نمیرسند‌. با عرص احترام سریال فقط یک مبالعه ی دور از تصور در مورد دادگاه های قصایی می باشد.

  66. گویا این داداشمون متوجه نبوده که داره سریال تلویزیونی میبینه و کارگردان لازم دونسته که جنبه نمایشی رو درنظر بگیره که چشم مخاطب خسته نشه.

    والا خودمون انقدر عقل داریم که بفهمیم دادگاه واقعی این شکلی برگزار نمیشه.

    1. نه برادر
      اتفاقا میخان بگم دادگاه های ایران این قدر خوب شیرین و عادلانه است

  67. آقای قاضی اولین و بزرگترین ایراد این سریال رو شما نگفتید این است
    که دردادگاه های ایران قاضی اینگونه برخورد نمکنند و …
    دوما بنده خدا این یک سریال است فیلم است نمیدنم معنی فیلم رو میدونین یا نه

    1. با سلام
      در این فیلم فقط محاکم تجدیدنظر نادیده گرفته شده و دادگاه بدوی حکم خود را قبل از قطعیت اجرا می‌کند و هیچ مهلتی برای اعتراض به حکم داده نمی‌شود اگر اینمورد لحاظ شود قابل تحسین است وقتی عموم مردم از ابتدائی ترین مسائل حقوقی بی اطلاع هستند این سریال ارزش دیدن را دارد خیلی از قوانینی که آقای وکیل سیدحسین حسینی
      رییس کانون وکلای دادگستری استان سمنان بدان اشاره کردند در دادگاه‌های ما رعایت نمی‌شود از یک سریال تلویزیونی نمیشه توقع داشت قطعا” این سریال قاضی مشاور دارد

    2. سلام
      نگید فیلم بگید افسانه
      چون فیلم یا سریال هم می‌تواند بر اساس مستند باشد
      این بر نامه نمایش مضحکی است

  68. درود بر شما
    اول از همه تمام نکات اشاره شده درسته و حق با جناب وکیل هست اما…
    اولا همه میدونن این یک سریال هست و فقط میخواد به مردم نشان بدهد که حتی کوچکترین حقی از شما ضایع شد شما حق دارید شکایت کنید هر چی حتی خرابی یک کنتور آب
    دوما خیلی از مردم عادی نمیدانند که حتی یک امضا سرسری چه عواقب حقوقی دارد و از طریق این برنامه متوجه میشن
    سوما این درس و همه یاد گرفتن قبل از امضا کردن هر قراردادی چند بار اون قرارداد و بخونن
    چهارم …
    پنجم کلا تو کدوم سریال همه جوانب حقوقی و قانونی با جزئیات کامل تهیه میشه مثلا تو یک سریال پلیسی یا امنیتی امکان نداره همه چیز و به مخاطب نشان بدن یا حتی تو سریال ها بارها شاهد بودم شخص دکتر و پرستار حتی شوک دادن و اشتباه انجام میدن پس قرار نیس همه چیز کامل بشه و شما هم نترسید وکیل ها از نان خوردن نمی افتند

  69. دادگاه واقعی و قاضی واقعی اینقدر مهربون و صبور نیست…. این فیلم برای من هم واقعا شک برانگیز بود

  70. باسلام .به طور کل سریال فیلم قاضی با واقعیت دادگاه کشور فاصله زیادی دارد ازجمله حضور شاهدین در دادگاه به هیچ عنوان اگر پرونده ای نداشته باشید امکان ورود به دادگاه را ندارید.شاهدین به هیچ عنوان حق ورود به دادگاه را ندارند فقط در صورت نیاز قاضی. از ناخن تا سوراخ گوش بازرسی میشه تا گوشی داخل دادگاه ورود پیدا نکند.چطور شاکی در فیلم قاضی یکهو از جیب گوشی در میاره اسناد نشان میده.به هیچ عنوان اجازه اعتراض و حرف بدون اجازه قاضی ندارید در غیر اینصورت ۵روز بازداشت می‌نویسه بعنوان جرم کیفری وسابقه ایجاد اختلال نظم دادگاه محکوم میشی.وخیلی چیزهای دیگه …..

  71. کسی که پاش به دادگاه و اینجور جاها باز شده باشه،میفهمه که همه این سریال جز شو و تئاتره و در واقعیت همچین چیزی وجود نداره…… متهم بیاد جلو قاضی قلدرم بلدرم بازی درآره؟؟!!!مگه میشه؟؟ولله ما دوسه بار دادگاهی شدیم اینجور چیزا رو ندیدیم،اون گردن کلفتش پیش قاضی میشه موش..من چیزی که با واقعیت جور در نمیاد رو همون اول میزارم کنار و تماااام

  72. سلام
    هیچ چیز این دیدگاه با واقعیات دادگاههای ما مطابقت ندارد
    اولا کجا ۲ روز بعد از جرم دادگاه تشکیل میشه ، مثلاً تو یه قسمت خواهر و برادر متوفی روز بعد به همراه متهم به قتل پدرشون تو دادگاه حاضر شده بودند
    دوماً من نه دیدم نه شنیدم قضات اینقدر مهربونم باشند
    سوما کجا قاضی در لحظه حکم میده
    و ..‌.
    کلا خیلی بیخود و وقت تلف کنی تماشای اون

    1. آقا مرتضی عزیز دل برادر
      این سریال جهت آموزش و آگاهی دادن و آشنا کردن عموم مردم به نوع جرم هست چرا وارد حاشیه میشوی برادر عزیز

  73. والا من خودم خیلی از حق و حقوقم رو نمیدونستم ازین فیلم یاد گرفتم اقای رییس که به قول خودت این فیلم ایرادات زیادی داره عمو پورنگ بسازند پخش کنند خوبه؟این چه استدلال … هست که اوردی مگه میخوان دادگاه واقعی برگزار کنند که این فرمایشات شمارو بخوان رعایت کنند اقای عزیز فیلمه فیلم که براساس واقعیت ساخته شده …. یه چیزه درست حسابی ام درست میکنن جلوشو بگیرید شما

  74. رئیس محترم ‌کانون وکلای سمنان
    با سلام و احترام
    باستحضار میرسانم اگر قرار باشد از هر موضوعی فقط بدنبال ایرادات باشیم ، پس عرض میکنم رئیس محترم کانون وکلای سمنان در آئین نگرارش ، کلمات : اولا ، ثانیا ، ثالثا و رابعا در مکاتبات اداری اشتباه میباشد .
    پس ببینید ،اگر از هر موضوعی بخواهیم ایراد بگیریم ، می‌شود، در همین رابطه بجای بدنبال ایراد گشتن ، با تشویق زحمت کشان کشورمان در هر قسمتی ،ایشان را حمایت کنیم .
    بخدا چیزی از ما کم نمیشود .

  75. این فیلم سرگرمی و آموزش با هم هستش
    و چیزی که این وکیل محترم پیگیر هستن بایستی یه فیلم و سریال دیگه ای ساخته بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا