دیدگاهویژه

نائب رئیس کانون وکلای مرکز: برگزاری آزمون وکالت مضاعف نشانه بی‌تقوایی در برابر جامعه و ساحت عدالت است

وکلاپرس- نائب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در توئیتی برگزاری آزمون وکالت مجدد در سال جاری را خلاف قانون و عدالت و نشانه بی‌تقوایی در برابر جامعه دانست.

به گزارش وکلاپرس، نمایندگان مجلس یازدهم در روزهای پایانی عمر مجلس، در صدد اعمال فشار به کانون های وکلای دادگستری و برگزاری مجدد آزمون وکالت هستند و برگزاری آزمون دوباره را منطبق با مفاد قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار می‌دانند

در همین راستا دکتر وحید قاسمی عهد، نائب رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با انتشار توئیتی به این موضوع واکنش نشان داده و عنوان داشته است: برگزاری آزمون مضاعف و جذب خلاف قانون کارآموز، نشانه سرگردانی، بی تعهدی و بی تقوایی در برابر جامعه و ساحت عدالت است

بیشتر بخوانید:

دکتر قاسمی عهد در توئیترش نوشته است:

با توجه به وظیفه اخلاقی، شرعی و قانونی‌ کانونهای وکلای دادگستری در برابر جامعه، جهت آموزش و نظارت استاندارد بر کارآموزان، برگزاری آزمون مضاعف و جذب خلاف قانون کارآموز، نشانه سرگردانی، بی تعهدی و بی تقوایی در برابر جامعه و ساحت عدالت است.

پیش از این نیز دکتر محمد شاه محمدی، عضو هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز در یادداشتی اینستاگرامی به برگزاری دوباره آزمون وکالت انتقاد کرده و عنوان داشته بود: کانونهای وکلا از نظر حقوقی به تکلیف قانونی مصرح در قانون تسهیل عمل کرده اند.

لازم به ذکر است رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه چند روز پیش اعلام کرده بود، این نهاد ۱۸ اسفند ماه مجددا آزمون وکالت برگزار خواهد کرد. پیشتر این نهاد ابتدای شهریور ماه نیز یک آزمون وکالت برگزار کرده بود.

بیشتر بخوانید:

یک دیدگاه

  1. قانون تسهیل به علت ضعف هایی که داره، یک نا به سامانی در جذب کاراموز رو منجر شده. پذیرش حدود ۲۰ هزار کاراموز صرفا در دو سال که حدود ۳ برابر ظرفیت سابق پذیرش و بالغ بر یک چهار میزان وکلای فعلی کانونه آثار سوئی به جا می گذاره که قابل کتمان نیست.و برگزاری یک ازمون دیگه در سال جاری مطمئنا منجر به مضاعف شدن مصائب و معضلات ناشی از اجرای دو ساله قانون مذکور خواهد شد.
    ولی خب مخالفت با برگزاری ازمون به علت مضرات مسلم مترتب بر اون یک مساله است!
    مغالطه برای توجیه این مخالفت مساله دیگریست.
    یچکدوم از واقعیتها پیرامون ضرر و زیان برگزاری یک ازمون دیگه مجوز مغلطه رو به مخالفین برگزاری ازمون نمی ده .
    مخالفت با برگزاری ازمون دوم در سال جاری باید منطقی و مستدل باشه. اسمون ریسمون کردن و حرف از تقوا و عدالت نفرین کردن بدون پرداختن به جزییات اسمش مخالفت منطقی و مستند به قانون نیست.
    البته به نظر میاد که چنته اقایان علما حقوقدان مستقر در هیات مدیره کانون مرکز و اسکودا از استدلال پیرامون این موضوع خالیه. لا اقل صغرا کبرای چند ریز پیش جناب دکتر شامحمدی که اینطور نشون میده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا