اخبار صنفیویژه

محرومیت انضباطی دو شرکت‌کننده اصفهانی از المپیاد جاری و آتی ورزشی کانون‌های وکلا

وکلاپرس– با تصمیم کمیته انضباطی هشتمین المپیاد ورزشی کانون های وکلا دو شرکت کننده از کانون وکلای دادگستری اصفهان از ادامه حضور در المپیاد فعلی و همچنین حضور در المپیاد آتی ورزشی کانون های وکلای دادگستری محروم شدند.

به گزارش وکلاپرس، بر اساس گزارشات منتشر شده از حواشی هشتمین المپیاد ورزشی کانون های وکلای دادگستری که هم اکنون در جزیره کیش و به میزبانی کانون وکلای دادگستری هرمزگان در حال برگزاری است، روز گذشته مورخ ۲۵ آبان ۱۴۰۴، بین دو شرکت کننده المپیاد با عوامل اجرائی و پذیرائی هتل تنش ایجاد شده است.

در همین راستا با تصمیم کمیته انضباطی هشتمین المپیاد ورزشی کانون های وکلا این دونفر شامل یکی از بازیکنان فوتسال کانون وکلای دادگستری اصفهان و یکی از همراهان این تیم به دلیل ایجاد بی نظمی و رفتار خلاف شان از ادامه حضور در المپیاد فعلی و همچنین حضور در المپیاد آتی ورزشی کانون های وکلای دادگستری محروم شده اند.

بیشتر بخوانید:

متن نامه منتشر شده توسط صفحه رسمی کمیسیون به شرح زیر است:

به نام خدا

به تاریخ ۱۴۰۴/۸/۲۶ جلسه کمیته انضباطی هشتمین المپیاد کانون های وکلای دادگستری ایران راجع به گزارش مورخ ۱۴۰۴/۸/۲۵ کمیسیون ورزش اسکودا با حضور و اعضای ذیل تشکیل شده است. حسب گزارش واصله ساعت ۱۴ مورخ ۱۴۰۴/۸/۲۵ برخی از اعضای شرکت کننده در المپیاد از کانون وکلای اصفهان در زمان حضور در سالن غذا خورد هتل محل اسکان (پاناروما) مبادرت به توهین و ایجاد درگیری لفظی و فیزیکی با عوامل اجرایی و پذیرایی هتل نموده اند، فیلم این درگیری ضمیمه گردیده است و هیئت از شهود و ناظرین که غالبا از اعضای ارکان اسکودا بوده اند تحقیق و پس از مشورت کمیته به شرح ذیل مبادرت به صدور رای می نماید:

رای کمیته انضباطی

در خصوص گزارش ۱۴۰۴/۸/۲۵ کمیسیون ورزشی اسکودا، کمیته انضباطی مستند به فیلم حادثه مذکور و تحقیق از شهود و ناظرین حادثه آقایان  … بازیکن فوتسال کانون اصفهان و آقای … از همراهان تیم فوتسال اصفهان را به دلیل رفتار خلاف شان ورزش و برخلاف اهداف برگزاری المپیادهای ورزشی اسکودا و خلاف جایگاه رفیع وکالت مقصر می داند و بر این مبادی نامبردگان از ادامه حضور در المپیاد هشتم اسکودا و المپیاد آتی محروم می گردند.

رای صادره قطعی است.

محرومیت انضباطی دو شرکت‌کننده اصفهانی از المپیاد جاری و آتی ورزشی کانون‌های وکلا
محرومیت انضباطی دو شرکت‌کننده اصفهانی از المپیاد جاری و آتی ورزشی کانون‌های وکلا

سایر مطالب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا