ماده ۱۹۹ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۱۹۹ (اصلاحی ۱۳۹۴/۴/۳۱)- هر شخص حقیقی یا حقوقی که بهموجب مقررات این قانون مکلف به کسر و ایصال مالیات مؤدیان دیگر است در صورت تخلف از انجام وظایف مقرره علاوه بر مسؤولیت تضامنی که با مؤدی در پرداخت مالیات خواهد داشت، مشمول جریمهای معادل ده درصد (۱۰٪) مالیات پرداخت نشده در موعد مقرر و دو و نیم درصد (۵/۲٪) مالیات به ازای هر ماه نسبت به مدت تأخیر از سررسید پرداخت، خواهد بود.
چنانچه مالیات توسط دریافتکننده وجوه پرداخت شود، در این صورت جریمه دو و نیم درصد (۵/۲٪) موضوع این ماده تا تاریخ پرداخت مالیات توسط مؤدی مزبور از مکلفین به کسر و ایصال مالیات، مطالبه و وصول خواهد شد.
مقررات مرتبط:
پانوشت:
[۱]: بند (ث) تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مصوب ۱۴۰۳/۲/۳۱: «تمامی مراکز درمانی اعم از دولتی، خصوصی، وابسته به نهادهای عمومی، نیروهای مسلح، خیریهها و شرکتهای دولتی مکلفند ده درصد (۱۰٪) از حقالزحمه یا حقالعمل گروه پزشکی که بهموجب دریافت وجه صورتحسابهای ارسالی به بیمهها و یا نقداً از طرف بیمار پرداخت میشود، بهعنوان مالیات علیالحساب کسر و بهنام فرد مربوط تا پایان ماه بعد از وصول مبلغ صورتحساب بهحساب سازمان امور مالیاتی کشور واریز کنند. مالیات علیالحساب این بند شامل تمامی پرداختهایی که بهعنوان درآمد حقوق و کارانه مطابق قوانین بودجه سنواتی پرداخت و مالیات آن کسر میشود، نخواهد بود. حکم ماده (۱۹۹) قانون مالیاتهای مستقیم در اجرای این بند جاری است. وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است فهرست تمامی مراکز موضوع این بند را تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام نماید. سازمان امور مالیاتی کشور مکلف به معرفی متخلفان به مراجع ذیصلاح و ارائه گزارش هر سهماه یکبار به مجلس شورای اسلامی میباشد.»
سایر مواد:
ماده ۱ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۲ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۱۷ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۱۸ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۲۱ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۲۴ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۲۵ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۲۶ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۳۳ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶
ماده ۳۸ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۱۳۶۶