رئیس اسکودا استعفا داد

وکلاپرس- دکتر جعفر کوشا رئیس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، در نامه ای استعفای خود را اعلام کرد.
به گزارش وکلاپرس، در این نامه که خطاب به نائبرئیس اول اسکودا نوشته شده آمده است: باتوجهبه مشغله زیاد، استعفای خود را از سمت ریاست اتحادیهی سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران اعلام و برای همکاران و دوستان آرزوی توفیق دارم.
دکتر کوشا در آبان ۹۹ و در مجمع عمومی فوق العاده اسکودا به عنوان رئیس اسکودا انتخاب شده بود.
بیشتر بخوانید:
متن استعفای رئیس اسکودا به شرح زیر است:
به نام خدا
جناب آقای دکتر ابراهیم کیانی
نائبرئیس محترم اول اسکودا
با سلام
باتوجهبه مشغله زیاد، استعفای خود را از سمت ریاست اتحادیهی سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران اعلام و برای همکاران و دوستان آرزوی توفیق دارم.
جعفر کوشا
رونوشت هیئت عمومی اتحادیهی سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران






چه دستاوردی داشتن ایشون؟ …
آقای دکتر کوشا خدا قوت
راستی بهتر نبود در این لحظات حساس که شکایت از جنایتکار صهیونیستی مطرح شده بود ، بزرگواری میکردید و وکلای عزیز از پشتیبانی حضرت عالی در این مأموریت خطیر ، بهره میبردند ، ، با خوشبینی تمام به قضیه مینگریم
💔
بد کرد در حق بچه ها این چ تاریخ شتابزده ای بود اخعه
میبایست بر دست این بزرگوار بوسه زد که فرهنگ و مرام استعفا از مسئولیت را در این چهل واندی سال زنده نگه میدارد.
کاش الباقی مسئولان این کشور نیز این فرهنگ مقدس را ادامه دهند.