شروع مجدد اعمال محدودیتها در ورود تلفن همراه و بازرسی بدنی وکلا در مراجع قضایی استان اردبیل
رئیس کانون وکلای اردبیل خبر داد:

وکلاپرس- رئیس کانون وکلای اردبیل از شروع مجدد اعمال محدودیتها در ورود تلفن همراه وکلا به مراجع قضایی استان اردبیل و بازرسی بدنی وکلا خبر داد.
به گزارش وکلاپرس، پیش از این در بهمن ماه سال ۱۴۰۳، برخی از کانون های وکلای دادگستری در اطلاعیه هایی اعلام کرده بودند که ممنوعیت هایی برای حمل تلفن همراه و وسایل الکترونیکی به مجتمعهای قضایی برای وکلا و کارشناسان در نظر گرفته شده است.
در همین راستا رئیس کانون وکلای اردبیل در بیان توضیحاتی درباره بازرسی بدنی وکلا و کارشناسان در مراجع قضایی از موقتی بودن این موضوع خبر داد و اعلام کرده بود: این امر در کلیه استان ها در حال اعمال است و و دلیل این امر اتفاق اخیر در دیوان عالی کشور و هشدارهای حفاظتی و بصورت موقتی می باشد.
با گذشت یک ماه از این موضوع، روز پنجم اسفند ماه، رئیس کانون وکلای دادگستری اردبیل از پیگیری این موضوع در ملاقات حضوری با مسئولان قضایی استان اردبیل و رفع محدودیت ورود تلفن همراه وکلا در دادگستری های این استان خبر داد.
روابط عمومی کانون وکلای دادگستری اردبیل، روز گذشته در اطلاعیه ای در این خصوص اعلام کرد: به اطلاع همکاران محترم می رساند پیرو مکاتبات بعمل آمده و پیگیری های حضوری هیئت مدیره کانون وکلای اردبیل و نیز با مساعدت ریاست محترم کل دادگستری و همچنین حفاظت اطلاعات دادگستری استان اردبیل با حذف محدودیت های اخیر وکلای محترم دادگستری میتوانند طبق روال گذشته گوشی تلفن همراه خود را در مراجع قضایی به همراه داشته باشند.
بیشتر بخوانید:
- رفع محدودیت ورود تلفن همراه وکلا در دادگستری با پیگیری کانون وکلای اردبیل
- اطلاعیه کانون وکلای آذربایجان غربی درخصوص ممنوعیت حمل تلفن همراه و وسایل الکترونیکی به مجتمعهای قضایی برای وکلا و کارشناسان
با این وجود و براساس اطلاعیه جدید روابط عمومی کانون وکلای اردبیل، اعمال محدودیتها در ورود تلفن همراه وکلا به مراجع قضایی استان و بازرسی بدنی وکلا مجددا شروع شده است و در همین راستا رئیس و نائب رئیس کانون وکلای اردبیل با مسئولان حفاظت اطلاعات دادگستری دیدار و گفت و گو کردند.
کانون وکلای اردبیل در این اطلاعیه اعلام کرده است: کانون وکلای دادگستری اردبیل ضمن ابراز نگرانی از بازگشت چنین رویههایی، اعلام میدارد که با حفظ احترام به ضوابط امنیتی، پیگیریهای حقوقی و صنفی خود را جهت تأمین حقوق وکلای محترم ادامه خواهد داد.
بیشتر بخوانید:
- رئیس کل دادگستری مرکزی: بخشنامه بازرسی بدنی وکلا کشوری و سراسری است
- توضیحات رئیس کانون وکلای اردبیل درباره بازرسی بدنی وکلا و کارشناسان در مراجع قضایی
متن اطلاعیه به شرح زیر است:
با شروع مجدد اعمال محدودیتها در ورود تلفن همراه وکلا به مراجع قضایی استان و بازرسی بدنی وکلاء، ریاست و نایبرییس کانون وکلای دادگستری اردبیل در روز دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور در دفتر حفاظت اطلاعات دادگستری استان، موضوع را بهصورت حضوری مطرح و پیگیری کردند.
آقایان شهرام بیدردی، رییس کانون وکلای دادگستری اردبیل و فرامرز پاسبان، نایبرییس کانون، در این دیدار ضمن یادآوری نتایج رایزنیهای پیشین که منجر به لغو موقت این محدودیتها شده بود، بر لزوم حفظ شأن وکالت، حریم خصوصی و استقلال حرفهای وکلا تأکید کردند.
در پاسخ، مسئولان حفاظت اطلاعات اعلام کردند که اعمال محدودیتها پیرو بخشنامه قبلی و بصورت سراسری بوده و موضوع جدیدی محسوب نمیشود.
کانون وکلای دادگستری اردبیل ضمن ابراز نگرانی از بازگشت چنین رویههایی، اعلام میدارد که با حفظ احترام به ضوابط امنیتی، پیگیریهای حقوقی و صنفی خود را جهت تأمین حقوق وکلای محترم ادامه خواهد داد.
منبع: روابط عمومی کانون وکلای اردبیل
بنظر قو.ه قضائیه مقام و منزلت وکلا را حفظ کند وقتی پروانه وکالت به شخصی داده میشود باید لوازم آن نیز رعایت شود قاضی وکیل دوبال عدالتند اگر یکی آسیب ببیند قوه قضائیه نمیتواند به اهداف خود برسد باید بوکلا وقضات اعتماد کرد اگر تخلفی از وکیلی یا قاضی سرزد قانون وجود دارد باید برخورد شود دیگر همه را تنبیه نمیکنند دیوار وکالت کوتاه شده است باید ترمیم شود واین بکمک ریس محترم قوه نیاز دارد وکالت مقدس است گزینش .وکلا در مرکز وکلا کمتر از قضات نیست بازرسی وکلا توهین به قو.ه قضائیه است ایا قضات بازرسی میشود نظام باید دنبال وکالت توانمند باشد شان وکالت در دنیا همتراز قاضی میباشد چرا بعضیها میخواهند به قوه قضائیه آسیب برسانند باید از از قوه قضاییه و کارمند آن وکیل آن قاضی آن صیانت کرد آسیب زدن به هریک ازآنها عالمانه عامدانه خیانت به نظام است امیدوارم حضرت حجتالاسلام اژهای برای یکبار ریشه این بی توجهها را ریشهکن کند
پروانه وکالت توسط کانون وکلا صادر می شود نه قوه قضائیه، لذا این پروانه در راستای صلاحیت های رسیدگی شده در کانون ارائه می گردد، اگر صلاحیت وکلا توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه تائید می شد ایشان مجاز به ورود بدون بازرسی بودند. …چه مسی تبعات رفتار و اقدمات ایشان را به عهده خواهد گرفت.
متاسفانه بعض وکلا با گوشی داخل میشن و صدا یا تصویر ضبط میکنن که خلاف قانون هست اگر وکلا رعایت میکردند این اتفاقات نمی افتاد
اگرقراربرمحدودیت باشدخودقضات هم نبایدگوشی داشته باشندمگرقضات تافته جدابافته هستندآنهاهم کارمندانی معمولی هستند وهیچ اولویتی نسبت به وکلا ومردم ندارند
خیلی مسخره س
دوستان عزیز
اگر دقت کنید در فرودگاهها نیز بدون استثنا تمامی کادر پرواز و خلبانان و … هم در عبور از گیتها بازرسی میشوند. مثل همه مردم. اصلا ناراحت هم نیستند و چهبسا راضی هم هستند.
اگر قرار باشد کادر پرواز چک نشوند، ناخواسته در خطر میافتند.
۱. ممکن است به دلیل بازرسی نشدن آنها، افراد دیگری به صورت پنهانی در لباس و یا وسایل و کیف آنها، وسایل ممنوعه قرار دهند تا به داخل هواپیما آورده شود.
۲. ممکن است عزیزی از خانواده آنها را گروگان بگیرند و مجبور کنند وسیله ممنوعهای را داخل هواپیما ببرند.
۳. ممکن است به هر نحوی وسیله خرابکاری وارد شود، در این صورت اولین مظنونان کسانی هستند که بدون بازرسی اجازه ورود دارند.
کادر پرواز نمیخواهند این اتفاقات بیفتد و کاملا مثل بقیه مردم با آنها رفتار میشود.
حالا چرا وکلا به این موضوع توجه و دقت نمیکنند و آنرا کسر شان میدانند؟
دوست عزیز شما اگر وکیل بودی متوجه میشدی چقدر این رفتار زشت و زننده است در ضمن گوشی برای وکلا نیاز هست خیلی از اوقات از پرونده ها عکس تهیه می کنیم.اگر وکیل یا حداقل دانشجوی حقوق نیستی داخل سایت وکلا پرس نیایی بهتره و …
در پاسخ به آقای ناصر ،باید عرض شود وکیل به عنوان عضوی از بدنه عدالت است و در دادگاه دنبال کار مردم است ،فارغ از اینکه با موبایل و برنامه اسکن اقدام به روگرفت از پرونده ها میکند و به سرعت پرونده را تحویل دادگاه میدهد و موجب اطاله وقت مدیر و کارمندان و قضات نمیشود و میتواند سر فرصت آن را مطالعه کند و از تضییع حقوق مردم جلوگیری کند ،وکیل هم از ساعت ۸تا۱۳گاها بیشتر تو دادگاهه ،اگر پاسخ سایر موکلین و حتی خانواده و اقربا را ندهد یا گوشی خاموش باشد ،چه اتفاقی میافتد ،قطعا هزاران حرف و حدیث خواهد داشت ،خود شما خواهی گفت وکیلم دایما یا خاموشه یا جواب نمیده و این موجب نارضایتی مردم و عدم پیشرفت کار وکالتی خواهد بود و ارباب رجوع باید صبح تا ظهر در دفتر وکیل منتظر ملاقات باشد و هزاران مشکلات دیگر.از طرفی دلیل اخذ موبایل از وکلا و کارشناسان محترم چیست ؟!؟دلیل منطقی نداره!!