درخواست یک دانشجوی حقوق از رئیس قوه قضائیه: در صورت اصلاح قانون تسهیل به داوطلبان آزمونهای وکالت و سردفتری، ضربهای وارد نشود

فهرست
وکلاپرس- در دیدار روز گذشته رئیس قوه قضائیه با دانشجویان همدان، دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور همدان طی سخنانی به اصلاح قانون تسهیل اشاره کرد.
به گزارش وکلاپرس، رئیس قوه قضائیه روز گذشته مورخ ۲۵ فروردین ماه در ادامه سفرهای استانی خود، در راس هیاتی از مسئولان قضایی به استان همدان سفر کرد.
در بخشی از این سفر رئیس قوه قضائیه در دیداری صمیمی با دانشجویان همدانی، به گفت و گو پرداخت و به سوالات و اظهارات آنان پاسخ داد.
در صورت اصلاح قانون تسهیل به داوطلبان آزمونهای وکالت و سردفتری، ضربهای وارد نشود
در بخشی از این دیدار دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور همدان طی سخنانی خطاب به رئیس قوه قضائیه، با اشاره به اصلاح قانون تسهیل تاکید کرد: به داوطلبان آزمونهای وکالت و سردفتری، ضربهای وارد نشود
خانم «پورمجاهد» دبیر انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور همدان اظهار کرد: ما خواستار آن هستیم که چنانچه قرار است اصلاحات و تغییراتی در «قانون تسهیل» ایجاد شود، شرایط به نحوی نباشد که به داوطلبان آزمونهای وکالت و سردفتری، ضربهای وارد شود.
بیشتر بخوانید:
آیا قوه قضاییه برنامهای در راستای اعتلای کیفیت علمی قضات دارد؟
همچنین در بخشی دیگری از این مراسم نماینده کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی دانشگاه آزاد این استان به پیوشتن قضات به عرصه وکالت اشاره کرد.
خانم «عباسی» نماینده کانونهای فرهنگی و انجمنهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: روند پذیرش کنونی قضات در عدلیه به مرور باعث کاهش کیفیت کاری مراجع و محاکم قضایی خواهد شد.
وی ادامه داد: آیا قوه قضاییه برنامهای در راستای اعتلای کیفیت علمی قضات دارد؟
دو واحد درس حقوقشناسی برای دورههای دانشآموزی و دانشجویی در نظر گرفته شود
عباسی گفت: علت انبوهی از جرائم خرد در کشور، ناآگاهی مردم از حقوق خود است؛ ما خواستار آن هستیم که دو واحد درس حقوقشناسی برای دورههای دانشآموزی و دانشجویی در نظر گرفته شود.
بیشتر بخوانید:
پیوستن قضات به عرصه وکالت به علت دغدغه مالی و حجم کاری آنها صورت میگیرد
وی عنوان کرد: قضات باتجربه و باسابقه به استعفا و بازخرید تمایل پیدا کردهاند. این امر به منظور پیوستن به عرصه وکالت با پیش زمینه دغدغه مالی و حجم کاری آنها صورت میگیرد.
منبع: میزان
با عرض سلام ،این حقیر یک پیشنهاد به ریاست محترم قوه قضائیه دارم در خصوص اعتقاد ایشان به در آمد بالای وکلا و آن اینکه یک فراخوان بدهند مبنی بر اینکه وکلایی که حاضر به جذب و شغل قضاوت هستند در خواست خود را به ریاست دادگستری های استانها بدهند ،و در این صورت مشخص خواهد شد که چه هجمی از وکلا متقاضی خواهند بود و اعتقاد به در آمد بالای وکلا روشن میشود ،برابر آمار کانونها ۴۰در صد وکلا قادر به تمدید پروانه نیستند و بیش از ۴۰در صد هم بیکار و درآمد ندارند ،انچه به آن استناد میشود شاید ۵در صد وکلا نیستند …
قرارنیست هرکی حقوق میخونه وکیل یا سردفتر بشه اصلا قرار نیست هرکی میاد رشته انسانی حقوق بخونه و انتظار داشته باشه وکیل یا سردفتر بشه سردفتری که نتونه هزینه هاشو تامین بکنه بلاشک تخلف میکنه و خسارتی که به جایگاه سند رسمی وارد میکنه قابل ترمیم و جبران نخواهد بود
باسلام و درود بر شما عزیزان فرهیخته و بزرگوار چرا هیچ گونه امتیازی برای اعضای شوراهای حل اختلاف دادگاه دربحث آزمون وکلای دادگستری مرکز وکلای قوه قضاییه درنظر گرفته نمی شود با عنایت به اینکه تعداد زیادی از اعضای شورای های حل اختلاف مدرک کارشناسی ارشد حقوق دارند چرا آز این ظرفیت استفاده نمی شود با توجه امدن دادگاههای صلح عملاً کار شورا های حل اختلاف به رتبه پایین کاری در سیستم قضا تنزل یافت شورا ها تضعیف شدند و ناامید شدند به ادامه کار قضایی استدعا دارم به استحضار ریاست محترم قوه قضاییه برسد.. تعداد زیادی از اعضای شورای های حل اختلاف کشور در استانها
خانم
وکالت وسر دفتری نابود شد رفت دنبال چی هستی .
اصلاح قانون تسهیل علاوه بر اینکه باعث دور شدن از اهداف برنامه هفتم توسعه میشود.مانع رویاها واهداف فارغ تحصیلان رشته حقوق میشود که این امر تاثیرات مهمی بر ازدواج و آینده شغلی آنها دارد .با هر اعتراضی نباید قوانین را تغییر داد.
زنده باشید نماینده مردمی مصمم وقوی چون همیشه بمانید
با سلام و احترام
ما حقوقدانان که قصد دفاع از جان و مال و ناموس مردم را داریم بهتر است که به جای عافیت طلبی و تسهیل گری به تکمیل علم و دانش خود بپردازیم!
به داوطلبان نخبه و تلاش گر زمانی ضربه وارد می شود که احساس کنند آن داوطلبی که تلاش کرده و داوطلبی که تلاش نکرده هردو نتیجه برابر داشته باشند. آزمون باید به نحوی باشه که صرفا افراد تلاش گر و با سواد قبول شوند.
شاعر میفرماید
ما کجاییم در این بحر تفکر تو کجا
عارضم خدمت تون که شما اگر نگران همه هستی و دوست داری قدمی در راستای بهبود قانون تسهیل صدور مجوز برداری و مطالبه گری کنی
بحث حذف شدن شرط داشتن معافیت دائم یا الزام سپری کردن دوره خدمت سربازی برای مشمولین مرد یا جایگزین کردن این مورد رو تحت عنوان امریه کانون های وکلای دادگستری و وزارت دادگستری و قوه قضائیه و سازمان های تابعه شون مطرح کنید
نه اینکه نگران موقعیت پیش آمده از این وضعیت باشی
انَّ الله مع الجماعه
این چه تبعیضی هست پسری که لیسانس حقوق یا عمران یا هر رشته ایی رو میگیره نمیتونه آزمون تخصصی رشته خودش رو اعم از وکالت یا آزمون نظام مهندسی شرکت کنه و ولی از خواهران راحت توی این آزمون شرکت میکنن و راحت میرن جلو
اگر بحث عدالت هست این عین تبعیض برای مردان جامعه هست علی الخصوص قشر تحصیلکرده این مملکت
مرد کار کنه ، نفقه بده ، مهریه بده ، کل بار زندگی رو یک تنه روی دوش خودش بکشه سرآخر بگن در این جامعه مردسالاری حاکم هست
ایشون دانشجوی بیکار هستن که قرار با قانون تسهیل تبدیل به وکیل بیکار بشن
ول کنین این نهاد. وکالت روپدر مردم رو درآوردین اینهمه وکیل بیکار. بزار همه قضات بیان بر اساس کدوم آمار میگین قضات قراره وکیل بشن
بزار بشن مگه وکالت خبری جز بیکاری هست
سلام.قوه قضاییه نیازبه پوستاندازی و به روزشدن قانون و ساده سازی آن دارد.اطاله دادرسی ووجود اصطلاحات دورازذهن که
باعث محدود شدن ارتباط مخاطب حقوقی و رفتار مراجعان و نیازمندان به دفاع قانونی راسخت میکند.
افرادی هستند که به دلایلی مانند پیچیده بودن مسیر شکایت و هزینه وکیل و دادرسی و نامانوس بودن امورحقوقی و کلمات حقوقی ودیگر دشواریها از خیرشکایت و احقاق حق خود میگذرند