اخبار قوه قضاییهویژه

جزئیات اقدامات دادگستری کل تهران در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۴

وکلاپرس- رئیس کل دادگستری استان تهران برنامه‌ها و اقدامات دادگستری استان تهران را در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» تشریح کرد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از ایلنا، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران برنامه‌ها و اقدامات دادگستری استان تهران را در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» تشریح کرد.

بیشتر بخوانید:

رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: تجربه حاصل ازهمکاری قوه قضائیه در سال‌های اخیر در حمایت از نظام تولیدی و اقتصادی کشور حکایت از آن دارد که ارتقای نظام تولیدی کشور در پرتو همکاری‌های تنگاتنگ با همه دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مسئول در قوه قضائیه محقق می‌شود.

وی افزود: ابتکار مقام معظم رهبری در نامگذاری شعار سال‌های اخیر به موضوعات اقتصادی و سال ۱۴۰۴ با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» حکایت از اهمیت و حساسیت معظم له به موضوع تولید و اقتصاد دارد.

رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: به طور قطع حمایت قضایی و حقوقی از نظام تولیدی کشور می‌تواند شتاب رشد و توسعه نظام اقتصادی را دوچندان کند.

القاصی گفت: دادگستری کل استان تهران در طول سال‌های گذشته در حمایت از نظام تولیدی و واحد‌های صنعتی برنامه‌های مدون و مستمری را عملیاتی نموده است که نتایج آن در حمایت جامع و متمرکز واحد‌های تولیدی در قالب گزارشات مختلفی منعکس شده است.

وی تصریح کرد: دادگستری استان تهران در سال جاری نیز که با شعار «سرمایه گذاری برای تولید» نام گذاری شده است مصمم است تا اولا: با بهره برداری از تمام ظرفیت‌های خود، دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های متولی را در تحقق حداکثری شعار سال حمایت و یاری کند.

رئیس کل دادگستری استان تهران بیان کرد: ثانیا: با بسیج تمامی مراجع قضایی و ستادی دادگستری استان تهران، برنامه جامع و همه جانبه در جهت حمایت قضایی و حقوقی از سرمایه گذاری برای تولید را اجرایی نماید که از جمله مهمترین اقدامات و الزامات صورت گرفته به شرح ذیل قابل ارائه است:

۱- تشکیل شعب ویژه (در تمام مراجع قضایی بدوی، تجدیدنظر و عالی) برای رسیدگی تخصصی و سریع به پرونده‌های واحد‌های تولیدی به منظور حمایت از سرمایه گذاری در این واحد‌ها

۲- تعامل حداکثری دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های متولی با دادگستری‌ها و مراجع قضایی در جهت شناسایی رفع موانع پیش روی واحد‌های تولیدی در جذب سرمایه گذاری و تامین مالی مورد نیاز واحد‌های تولیدی.

۳- جلوگیری حداکثری از تشکیل پرونده‌های قضایی برای واحد‌های تولیدی و حل و فصل مشکلات در بستر سایر روش‌ها به منظور تحقق حداکثری امنیت سرمتایه گذاری

۴-حمایت قضایی از رسیدگی به پرونده‌های واحد‌های تول یدی در نهاد‌های داوری و مراجع شبه قضایی.

۵- مبارزه جدی، قاطع و سازماندهی شده با جرایم و تخلفات ارتکابی در بازار‌های موازی مثل بازار ارز، بازار طلا، بازار دلالی‌ها غیرواقعی با هدف توسعه و تعمیق سرمایه گذاری در بازار تولید

۶- مبارزه جدی و قاطع با تقلبات، تخلفات و جرایم حوزه تولید با هدف توسعه امنیت قضایی برای واحد‌های تولیدی

۷- تشکیل نهاد نظارتی بین سازمانی در جهت هدایت و تزریق نقدینگی و سرمایه‌های ارزی و ریالی به سمت واحد‌های تولیدی و جلوگیری از انحراف آنها به بازار‌های موازی.

۸- تشکیل کارگروه‌های ویژه پیگیری تحقق شعار سال با مشارکت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و اتاق‌های بازرگانی.

۹- تشریک مساعی همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی با وضعیت تنظیم گیری دادگستری‌ها در جهت توسعه، تعمیق و هدایتسرمایه‌گذاری‌هاو تأمین مالی به سمت و سوی تولید و فعالیت‌های اقتصادی مولد و مبارزه با انحراف آن به بازار‌های موازی و فعالیت‌های اقتصادی غیر مولد.

۱۰- ایجاد هماهنگی‌های لازم دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های نظارتی و مراجع قضایی در جهت تأمین امنیت همه‌جانبه سرمایه‌گذاری و جلوگیری از هرگونه تعرض به حقوق سرمایه‌گذاری.

۱۱- تضمین امنیت قرارداد‌های واگذاری و خصوصی‌سازی و جلوگیری از تعرض اجرایی، حقوقی و قضایی به اصل واگذاری ها؛ به منظور اطمینان سرمایه گذاران در سرمایه گذاری بابت خرید شرکت‌ها و اموال دولتی، با هدف توسعه تولید در بخش خصوصی

۱۲- پیشنهاد اصلاح دستور العمل پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه با هدف تعریف وظایف و تکالیف و اختیارات بیشتر به دادستان‌ها و روسای دادگستری‌ها در پیگیری و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی به منظور تحقق حداکثری شعار سال.

منبع: ایلنا 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا