اخبار بین المللی

تایید محکومیت شرکت هواپیمایی اوکراین به پرداخت غرامت قربانیان پرواز پی‌اس ۷۵۲ در دادگاه تجدید نظر انتاریو

وکلاپرس– دادگاه تجدید‌نظر اونتاریو کانادا با رد شکایت هواپیمایی بین‌المللی اوکراین، رای سال گذشته دادگاهی در انتاریو را مبنی بر پرداخت غرامت هواپیمایی اوکراین به خانواده قربانیان پرواز پی‌اس ۷۵۲ تایید کرد.

به گزارش وکلاپرس، دادگاه تجدیدنظر انتاریو در ۱۱ آگوست ۲۰۲۵ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) حکمی را مبنی بر اینکه شرکت هواپیمایی بین‌المللی اوکراین (UIA) باید به خانواده‌های کشته‌شدگان در سقوط پرواز PS752 در ایران غرامت بپردازد، تأیید کرد و درخواست این شرکت هواپیمایی برای لغو تصمیم قبلی را رد کرد.

دادگاه تجدیدنظر، استدلال‌های UIA مبنی بر اینکه قاضی دادگاه بدوی در اعطای هزینه‌ها به گروه‌های متعدد وکلای شاکیان اشتباه کرده است را رد کرد و همچنین به UIA دستور داد تا هزینه‌های حقوقی متهمان را برای تجدیدنظرخواهی بپردازد.

بیشتر بخوانید:

پرواز PS752 اوکراین در ۸ ژانویه ۲۰۲۰ (دی ماه ۹۸)، دقایقی پس از برخاستن از تهران با اصابت دو شلیک پدافند هوایی سرنگون شد و تمام ۱۷۶ سرنشین این هواپیما – شهروندان ایران، کانادا، اوکراین، سوئد، افغانستان، آلمان و بریتانیا – درگذشتند.

در سال ۲۰۲۴، دادگاهی در انتاریو، شرکت هواپیمایی بین‌المللی اوکراین (UIA) را به دلیل عدم ارزیابی صحیح خطرات قبل از انجام پرواز برنامه‌ریزی شده خود از تهران، سهل‌انگاری تشخیص داد و حق این شرکت هواپیمایی برای محدود کردن پرداخت به خانواده‌های قربانیان را از بین برد.

طبق قوانین بین‌المللی، شرکت هواپیمایی در صورت اثبات تقصیر، باید تا ۱۸۰ هزار دلار به ازای هر مسافر خسارت بپردازد و در صورت اثبات سهل‌انگاری، مبالغ بیشتری نیز ممکن است.

منبع: ایرمگز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا