اخبار صنفی

استوری اینستاگرامی وکیل امید دارابی مبنی بر تکذیب خبر بازداشتش

وکلاپرس- وکیل امید دارابی عضو کانون وکلای دادگستری مرکز با انتشار استوری در حساب اینستاگرامش، خبر بازداشتش را تکذیب کرد.

به گزارش وکلاپرس، روز گذشته روزنامه شرق در صفحه اول این روزنامه، خبری مربوط به بازداشت ۹ وکیل دادگستری در جریان اعتراضات دی ماه ۱۴۰۴ را منتشر کرده بود.

در این خبر اعلام شده بود: شیما قوشه، محمدهادی جعفرپور، مهدی انصاری، جعفر زارعی، مهران انصاری، جعفر کشاورز، نازنین برادران، عنایت‌الله کراماتی و امید دارابی، ۹ نفر از وکلایی هستند که در جریان اعتراضات دی ماه ۱۴۰۴ بازداشت شده اند که در این میان، دو وکیل در «تهران»، شش وکیل در «شیراز» و یک وکیل در «مشهد» بازداشت شده‌اند.

با این وجود، وکیل امید دارابی با انتشار استوری اینستاگرامی در تکذیب این موضوع نوشت:

خبری که در مورد بازداشت بنده منتشر شده صحت ندارد، مدتی کسالت داشتم و اکنون خوب هستم.

استوری وکیل امید دارابی مبنی بر تکذیب خبر بازداشتش
استوری وکیل امید دارابی مبنی بر تکذیب خبر بازداشتش

وکلاپرس در حال پیگیری جزئیات بیشتر است.

همچنین در گزارش شرق اعلام شده بود که ۶ نفر از وکلا در شهر شیراز بازداشت شده اند که وکیل علی شایان منش در گفت و گویی با ایلنا در این باره اعلام کرده است: اخیرا ۶ وکیل دادگستری عضو این کانون در شهر شیراز بازداشت شده‌اند که از این تعداد، یک نفر آزاد شده که بازداشت این فرد در آبان ماه صورت گرفته بود. در حال حاضر ۵ نفر در پی وقوع حوادث اخیر همچنان در بازداشت به‌سر می‌برند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا