وکلاپرس- کارزار موسوم به «اعتراض به طرحها و لوایح ضد استقلال کانونهای وکلا و امنیت قضائی» از روز ۲۹ مرداد شروع به جمع آوری امضا کرده، تاکنون به بیش از ۲۵ هزار امضا رسیده است.
به گزارش وکلاپرس مصوبه روز ۲۹ مرداد ماه مجلس شورای اسلامی در خصوص نهاد وکالت مبنی بر تنزل جایگاه این نهاد به وزارت اقتصاد، موجب راه اندازی کازاری در اعتراض به مصوبات مجلس شده است.
بر اساس این مصوبه کلیه مراجع صدور مجوز کسب و کار و حرفهها از قبیل کانونهای وکلای دادگستری، کانونهای کارشناسان رسمی دادگستری، نهادهای زیرمجموعه قوه قضائیه مانند مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، داوری و میانجیگری دفاتر قضایی، دفاتر ترجمه اسناد رسمی و … موظف هستند کلیه مراحل صدور، تمدید، توسعه، اصلاح، تعلیق و ابطال هرگونه مجوز خود را صرفاً از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور و به صورت الکترونیکی انجام دهند.
این مصوبه موجی از اعتراضات را بین جامعه حقوقی کشور و اساتید حقوقی و وکلا به همراه داشته و موجب ایجاد کارزاری در این خصوص شده است.
بیشتر بخوانید:
کارزار موسوم به «اعتراض به طرحها و لوایح ضد استقلال کانونهای وکلا و امنیت قضائی» از روز ۲۹ مرداد شروع به جمع آوری امضا کرده و در کمتر از چهل و هشت ساعت تعداد امضا کنندگان این کارزار به بیش از ۱۹ هزار رسید.
موضوع این کمپین اعتراض به عملکرد مجلس در تصویب مقررات ضد حرفه وکالت و علیه استقلال کانون وکلا است و با گذشت ۹ روز از آغاز این کارزار میزان امضاهای صورت گرفته به بیش از ۲۵ هزار نفر رسیده است.
در متنی که توسط وکلا ، حقوقدانان و سایرین در حال امضاست، آمده است:
ریاست و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
اعضای محترم هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام
اعضای محترم شورای نگهبان قانون اساسی
ریاست محترم قوه قضائیه
«اینجانبان در راستای دفاع از امنیت قضایی، نظام حقوقی کشور و «استقلال کانونهای وکلا»، ضمن مخالفت با کلیه طرحها، لوایح و مقررات مغایر اصول قانون اساسی، موازین شرعی و اسناد بالادستی بهویژه سیاستهای کلی نظام، از جمله «لایحه برنامه هفتم توسعه» و « طرح تامین مالی و جهش تولید» در قسمت مربوط به وکالت و کانونها، اصلاح آن را خواستاریم.»
امضای کارزار:
جهت امضای کارزار وارد لینک زیر شوید:
امضای کارزار اعتراض به طرحها و لوایح ضد استقلال کانونهای وکلا و امنیت قضائی
بر اساس اعلام سایت کارزار در صورت رسیدن به ۲ هزار امضا، این موضوع در دبیرخانه سازمان مورد نظر ثبت رسمی میشود. با رسیدن به ۵ هزار امضا، خبر مربوط به کارزار به رسانهها ارسال و از مسئولین پیگیری میشود و با همراهی بیشتر از ۳۰ هزار امضاکننده کارگروهی ویژه تشکیل میشود تا علاوه بر پیگیری مستمر، رویدادی اختصاصی برای همفکری و همافزایی برگزار شود.