وجود قانون نامناسب، نباید محملی برای رفتار نامناسب با مشمولان آن قانون قرار گیرد

وکلاپرس- وکیل علی علیزاده رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی در یادداشتی به انتقادات اخیر شکل گرفته در فضای مجازی پیرامون کارنامه های منتشر شده از نتایج آزمون وکالت ۱۴۰۲ واکنش نشان داده و خواستار در نظر گرفتن خیر جمعی و اتحاد اعضای نهاد وکالت شده است.

به گزارش وکلاپرس نتایج آزمون وکالت ۱۴۰۲ مطابق با قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، روز ۲۱ شهریور ماه منتشر شد و به دنبال آن موجی از کارنامه های پذیرفته شدگان در شبکه های مجازی انتشار یافت که مورد انتقاد وکلا و برخی مدیران نهاد وکالت قرار گرفت.

رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی در واکنش به فضای شکل گرفته در خصوص نتایج آزمون و تحلیل های حقوقی اساتید از پیامد های قانون تسهیل و کاهش سطح علمی پذیرفته شدگان در آزمون وکالت، خواستار برنامه ریزی اصولی و آموزش های مناسب برای پذیرفته شدگان جدید، جهت رویش و تعالی نهاد وکالت شده است.

وکیل علیزاده عنوان داشته است: تن رنجور کانون ها تابِ زخمِ شکاف و انشقاقی دیگر با تقسیماتی نظیر وکلاء به تسهیلی و غیر تسهیلی را ندارد و چنین رفتارهایی منتج به تحمیل هزینه های زیانباری به این نهاد می شود.

بیشتر بخوانید:

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

وجود قانون نامناسب، نباید محملی برای رفتار نامناسب با مشمولان آن قانون قرار گیرد:

در دو سال اخیر و خصوصا به دنبال اعلام نتایج آزمون وکالت ۱۴۰۲، بخش قابل توجهی از انرژی جامعه حقوقی اعم از مدیران کانون ها، وکلا، اساتید و داوطلبان مصروف تحلیل قانون تسهیل شده است.

در این میان متاسفانه گاهاً شاهد رفتارهایی هستیم که باعث تکدر خاطر پذیرفته شدگان شده و همین امر گلایه و شکوه این عزیزان را در پی داشته است. تن رنجور کانون ها تابِ زخمِ شکاف و انشقاقی دیگر با تقسیماتی نظیر وکلاء به تسهیلی و غیر تسهیلی را ندارد و چنین رفتارهایی منتج به تحمیل هزینه های زیانباری به این نهاد می شود.

رفتار امروز ما با این دوستان، در حافظه و خاطره ایشان، ثبت و ضبط شده و بر همین اساس شاهد بازتاب آن در آینده ای نه چندان دور خواهیم بود از همین رو آغوش گشوده ما در پذیرش ایشان، تلاشی اصیل برای انسجام هر چه بیشتر این نهاد و رستگاری جمعی در آن خواهد بود.

همچنین از پذیرفته شدگان عزیز انتظار می رود در اظهارات خود نسبت به معمرین و پیشکسوتان، در کمال ادب و متانت رفتار نموده و در مواضع‌شان نسبت به خانه صنفی و قوانین مصوب مربوط به آن، خیرجمعی این خانواده را مقدم دارند.

امید آنکه در عین نقد قانون تسهیل و دیگر قوانین مصوب اخیر (که به زعم قاطبه حقوقدانان و کارشناسان مصالح عمومی جامعه را مورد خدشه قرار داده است)، با رواداری و خویشتنداری به تعاطی افکار بپردازیم و از رهگذر داشتن برنامه ریزی، آموزش های اصولی و تقویت سرمایه های فرهنگیِ پذیرفته شدگان، در آینده ای نزدیک شاهد رویش و افتخارآفرینی این عزیزان و مالاً تعالی هرچه بیشتر کانون های وکلای دادگستری باشیم.

خروج از نسخه موبایل