ویژهیادداشت

واکنش رئیس کانون وکلای مازندران به اظهارات حجت الاسلام نقدعلی در خصوص موافقتش با استمرار قانون تسهیل

وکلاپرس- رئیس کانون وکلای مازندران، در یادداشتی، اظهارات حجت الاسلام نقد علی مبنی بر اینکه فقط یک نفر (که خودش باشد) موافق استمرار قانون تسهیل است، را مورد نقد قرار داد.

به گزارش وکلاپرس حجت الاسلام محمد تقی نقد علی در بخشی از سخنانش در همایش ملی حقوق خصوصی نوین با محوریت کسب و کار و اقتصاد دیجیتال، با بیان اینکه تنها نماینده موافق استمرار قانون تسهیل در کمیسیون حقوقی است، اعلام کرده که در حال کارشناسی نتایج و داده آزمون وکالت است و همچنین عنوان داشته است: اگر واقعا قانون تسهیل  موجب میشود افراد  بی سواد در عرصه وکالت و سردفتری وارد شود ما گردنمان از مو باریک تر است.

بیشتر بخوانید:

در همین راستا وکیل بهرام ولی پور رئیس کانون وکلای مازندران نوشت:

در پاسخ به اظهارات آقای محمد تقی نقد علی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد خمینی شهر مبنی بر اینکه از یازده عضو کمیسیون قضایی فقط یک نفر (که خودش باشد) موافق استمرار قانون تسهیل و بقیه نمایندگان با این قانون مخالفت دارند باید گفت: برای ماندگاری در تاریخ باید مانند ریز علیها بود، تاریخ مصرف افکار تهی از منطق منقضی شده است.

قانونی که نه بر مبنای نیاز سنجی های جامعه، بلکه صرفاً در ضدیت با یک نهاد مدنی و صنفی کهن کانون وکلا بر ملت ایران تحمیل شده که تا سالهای سال آثار مخرب این قانون ناعادلانه و ناصواب در پرونده های قضایی مردم ستمدیده و مظلوم خود نمایی مینماید، قانونی که در تصویب آن کمترین خرد جمعی تخصص، تعقل و منطق حقوقی مشاهده نمیشود سرنوشت محتومی جز انحلال یا اصلاح ندارد.

آقای نقد علی که در حسن نیت ایشان در دفاع از قانون فشل و ناکارآمد تسهیل تردید جدی وجود دارد صرفا بر طبل مخالفت بی فایده با این کهن نهاد مدنی (کانون وکلا) میکوبد و متاسفانه وقت و وظیفه شغلی خود را با توجه به صرف میلیاردها تومان هزینه از بیت المال بجای تصویب قانون کارآمد برای حل معضلات و مشکلات اقتصادی مردم و بجای تفکر و تامل در راستای کاهش دلار هفتاد هزار تومانی و مشکلات عدیده دیگر تاکنون هزاران وکیل بیکار بر دوش اجتماع کانون وکلا، قوه قضائیه و خانواده های وکلا تحمیل نموده که بی تردید مفسده ی وکیل بیکار به مراتب از لیسانس بیکار هم بیشتر خواهد بود.

تفکرات اینگونه که آثار مخرب آن در قالب قانونگذاری بر پیکره اجتماع و روح و روان جوانان عزیز کشورمان که با هزاران آرزو بدنبال اخذ پروانه وکالت هستند اما با مشکلات عدیده ی ناشی از تراکم بیش از حد وکیل مواجه میشوند وارد نموده باید توسط وجدانهای آزاده و بیدار در محکمه صالحه پاسخگوی اعمالی که موجب ورود خسارت غیر قابل جبران به بیت المال و حقوق مردم شده باشند و در این راستا نیز مسئولیت مدنی نمایندگان مجلس باید بجد مورد پیگیری شهروندان عزیز قرار گیرد که انشااله چنین خواهد شد.

خدایا چنان کن سرانجام کار…… تو خشنود باشی و ما رستگار

۸ Comments

  1. نقدعلی فکر میکنه کار وکالت و کار قضائی هم مثل نمایندگی مجلسه که اگر دستشا برد بالا یعنی رأی داده اگر نبرد بالا یعنی رأی نداده

  2. آخه شماها که مخالف بودین اصلا چرا تصویب کردین که الان اینجوری بشه ؟؟؟ چه کاری بود ؟؟ از اولش هم مشخص بود که این طرح تسهیل خیلی ایراد داره آثارش سالها بعد دامن‌گیر مردم میشه

  3. درود برشما بزرگ مرد که چنین قلم بران و نافذی دارین ،امیدوارم امثالهم زیاد و اکثرهم چون نقد علی قلیل گردندند ،همیشه حق چال میکند باطل را.

  4. فعلا که سردفتری زیربار قانون تسهیل نرفت اما علی ماشاالله مرکز وکلا و کانون حسابی پیشتازند
    خدا به داد جامعه و حق و داد مردم برسه

  5. به نظرم قانون تسهیل قانون کارآمدی بوده و باعث شد اشتغال زایی بشه و زندگی خیلی ها از این رو به اون رو بشه ولی برخی در کانون از ابتدا مخالف بودند و برای بد نشان دادن قانون تسهیل سوالات وکالت را سخت طرح میکردند تا میانگین نمره قبولی پایین بیاید و بعد بگن دیدید گفتیم این قانوت باعث میشود بی سواد ها وکیل شوند دقت شود رتبه برتر سال ۱۴۰۲ قانون تجارت را ۳۰ درصد زد و رتبه ۱ کشور شد ولی همین فرد سال قبلش در ازمون ۱۴۰۱ تجارت را ۹۰ درصد زد یعنی چی یعنی کانون با سو نیت سوالات را سخت طرج میکرد ولی امثال در آزمون ۱۴۰۳ سوالات را سنجش کرد و دیدیم سوالات استاندارد بود و میانگین نمره ثبول هم بالا خواهد رفت

  6. مردم ستمدیده عقل دارند و حق انتخاب و اینکه مردم خوب می‌دانند به چه کسی باید مراجعه کنند و اینکه شخصی که در قامت یک وکیل نیست پروانه اش را میگذارد و میرود پی کارش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button